Author Topic: Chitarist / Bucuresti - Caut Membri Trupa  (Read 485 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline thor9

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
Chitarist / Bucuresti - Caut Membri Trupa
« on: December 02, 2011, 12:37:50 pm »
Numele meu este Cristi Antohi, locuiesc in Bucuresti si doresc sa intemeiez un grup de instrumentisti pentru un mic repertoriu, 3 - 5 piese max.
 Daca totul decurge OK, suntem multumiti, si feedback-ul obtinut dintr-un scurt circuit de concerte in tara si in afara sunt pozitive, incercam ceva mai mult, daca si voi ve-ti fi de acord si timpul ne va permite.

Urmatoarele doua linkuri sunt singurele inregistrari de acum ceva timp in urma, cu mine. Acesta este nivelul de studiu al instrumentului :
Preclassic Metal stuff

Norsk - Melodic Metal Live (Tl/Ro)

Clipurile sunt filmate in Tulcea, in conditiile pe care le vedeti deja.

Ceea ce doresc sa obtin contin elemente compozitionale, ritmice, sound, importanta egal distribuita a instrumentelor. Cateva exemple sunt atasate:
Omega Lithium - Andromeda

TRISTANIA - Year of the Rat

XANDRIA - Firestorm

UNSUN - The Other Side

DELAIN - Invidia

NIGHTWISH - Amaranth

Theatre Of Tragedy - Let You Down

Caut in momentul de fata:
 - Voice / Female exclusiv
 - Keyboard ( post ocupat )
 - Bass ( post ocupat )
 - Drums(post ocupat)

Program de repetitii:
 - 2 pana la 3 zile max pe saptamana
 - nu se intra in sala de repetitii decat in momentul in care avem un material compus in parti majore

Sala de repetitii:
 - exista oferte pe RGC pentru Bucuresti, studiouri complet echipate sau aproape complet ( sistem sonorizare, drums, microphone, suport inclus pentru sound system check si set-up initial, etc. )

Nu ma deranjeaza daca aveti alte proiecte in curs de derulare, atat timp cat veti acorda timpul necesar si acestui proiect. Well, se poarta si in afara, nu-i bai

Ce nu se face in trupa:
 - nu voi fi eu cel care va spune si pe ce usa sa iesiti din sla de repetitie, exclus
 - nu vom ridica tonul unul la celalat
 - nu inventam scuze in lipsa de feeling in ziua repetitiilor, relax, sunt si zile negre
 - nu anulam evenimente deja programate decat in cazuri absolut extreme, urgente de familie, necazuri, etc...nu doresc nimanui, sa ne fie intr-un ceas bun

Ce se face in trupa:
 - in esenta voi compune marea majoriate a materialelor, imepuna cu suportul fiecaruia din trupa
 - ideile compozitionale pe care fiecare membru le are in parte vor fi prezentate si explicate in sedinta de repetitii, si daca directia este buna, fructificam fara nici o ezitare
 - ne vom simti bine si nu ne vom permite sa fim nimic altceva decat o supernova de fun si muzica de calitate

Imi cer scuze daca am omis ceva.
 Daca aveti intrebari, si sunt convins ca vor exista, acesta este adresa mea de mail: cristi.antohi@yahoo.com

Va multumesc,
 Cristi Antohi
« Last Edit: March 05, 2012, 02:17:04 pm by thor9 »
thor9, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline thor9

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
Re: Chitarist / Bucuresti - Caut Membri Trupa
« Reply #1 on: January 30, 2012, 10:15:01 am »
UPDATES
-----------

Trupa in momentul de fata mai cauta doar vocal.

Pentru orice intrebari adresa de contact: email - cristi.antohi@yahoo.com

Mersi fain,
Cristi Antohi
« Last Edit: March 05, 2012, 02:17:32 pm by thor9 »

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: January 30, 2012, 10:15:01 am »

Offline thor9

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier