Author Topic: ADOPTII ANIMALUTE/DONATII  (Read 23770 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Costas

• The dark geek..
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
Re: ADOPTII ANIMALUTE/DONATII
« Reply #100 on: January 17, 2008, 11:19:23 pm »
multumesc
2nd Law of Thermodynamics: Chaos will Reign.
People like you are the reason people like me take pills!
http://www.usurper.ro/

Offline Anak

• Sergent
  • *
« Reply #101 on: January 26, 2008, 10:38:53 pm »
Pe strazile Craiovei a iesit in cale unei doamne cu suflet mare un doberman frumos foc , trecut de prima tinerete
-este orb
-nu-i plac pisele
-are urme de lovituri
-arata destul de bine
-se pare ca de cateva saptamani isi duce viata pe strada
-invatat sa mearga in lesa
-invatat sa mearga cu masina
-crescut in casa cu siguranta
-foarte docil si iubitor
-foarte puternic

Doamna la care este nu-l poate tine din motive obiective, are multe pise si doua cateluse
-varianta daca nu se gaseste un alt loc unde sa fie tinut pentru a i se gasi un stapan este eutanasierea, din pacate

-poate exista cineva care sa-l poata adaposti in conditii adecvate provizoriu sau definitiv
-oriunde in tara poate fi transportat

Anak, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: January 26, 2008, 10:38:53 pm »

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #102 on: January 26, 2008, 11:10:14 pm »
Offff saracul  :'( daca nu aveam deja doi caini in conditiile in care stau cu chirie....
Lilth, mai pune tu anuntul pe siteurile de animalute.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline lilith

• grey wolf
  • General de Brigada
  • *
  • capra dansatoare
    • io
« Reply #103 on: January 27, 2008, 12:43:30 am »
este deja pus acolo... tin pumnii bietului!!  :'(

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #104 on: January 28, 2008, 07:17:29 am »

Offline Anak

• Sergent
  • *
« Reply #105 on: February 03, 2008, 12:01:49 pm »
Mai venim cu un Doberman!
Lui Tobi i-a murit stapana din cauza unei boli incurabile... De atunci a stat pe unde apuca: in lant, in frig, neavand ce manca, ori la rude temporar, sau in chirie, de la o zi la o luna. Este doberman, are 4 ani, e bland cu oamenii. Poate fi o buna paza si companie. E bine ca viitorul stapan sa nu mai aiba alte animale.
Va rugam sa dati anuntul mai departe daca nu il puteti adopta deoarece acum s-au terminat toate posibilitatile de cazare. Va multumim.

Asociatia "Cutu,cutu"
0726/157.498
0766/251.158
Program Relatii cu publicul: luni-vineri, orele 11-17

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: February 09, 2008, 04:29:21 pm »
nu caut eu, am deja  ;D

Adopt puiut de pisica - 2-4 luni. contact rage_of_the_wolf_2006

Asa ca cine vede, stie de pisicute sa dea un mesaj acolo  :) :)
darkisha, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Anak

• Sergent
  • *
« Reply #107 on: February 27, 2008, 06:43:20 pm »
Craiova -orasul dobermanilor abandonati
uriasul cel bland l-au abandonat poate pentru ca un picior din spate nu mai e perfect, sau poate ca pentru ca are in jur de 10 ani, sau poate pentru ca......si a ajuns la hingheri, uriasul bland dupa gratii... a stat acolo 4 saptamani in asteptarea unui stapan. a facut foamea si a indurat frigul , umezeala. cand acesta s-a gasit, a constatat ca a fost o pacaleala. si-si facuse de toate: sterilizare, vaccinuri (polivalent si antirabic), deparazitari, interna si externa, carnet de sanatate.acum asteapta din nou, intr-o casa plina ochi de animale- solutia extrema pentru a nu se mai intoarce la ecarisaj, poate de data asta va fi adevarata adoptia. carmen.georgescu@gmail.com 0743 573 598 craiova , bucuresti, orasele invecinate

-este un catel urias
-acum este foarte slab dar cu atentie si hrana o sa fie un catel frumos si mai frumos decat este acum
-este foarte bland, sociabil

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: March 19, 2008, 10:48:52 am »
4 de astia

si mamica lor

Daca doreste cineva, sa ma anunte

Offline alexandra80

• Sergent
  • *
« Reply #109 on: March 27, 2008, 02:44:01 pm »
Caut o pisicuta, de angora... Daca are cineva, va rog sa ma anuntati, nu conteaza pretul.
alexandra80, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline det

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #110 on: April 25, 2008, 11:56:43 am »
Pisicuta birmaneza cu parul scurt.
8 anisori,sanatoasa, cuminte, nu este mofturoasa si ofera multa afectiune.
Trebuie sa-si gaseasca un camin pana la 1 mai, atunci cand stapanii sai vor parasi tara.
telefon: 0724 759 236 (bucuresti)

det, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline lilith

• grey wolf
  • General de Brigada
  • *
  • capra dansatoare
    • io
« Reply #111 on: April 30, 2008, 09:15:36 am »
Quote from: ccris
Clasica poveste:
Azi, ora de varf. Eram intre doua drumuri, dau sa intru in bloc si intra daca poti: o mamica cu 3 pisicoate tronau in mijlocul drumului. Alaturi, o cutie de carton, ceva apa si ceva mancare.

Marinimos omu' :evil: a lasat puii cu mamica cu tot si ceva de mancare asa pentru cateva ore :evil:

Zic eu: "trec imi iau ce am de luat si ma duc unde am treaba. Nu ma uit la ele, sa fie clar!" de intrat am intrat eu dar cand sa ies...lumea se holba la ele: cine le-a pus aici? hai sa le aruncam de aici! baska baba de alaturi care abia asteapta sa mai otraveasca ceva.

Si uite asa :lol: m-am trezit ca le culeg de pe jos, nici nu a fost tare greu, ca mamica deja era closca pe pui, am luat ghemul de blana in brate, l-am urcat in masina, l-am plimbat dupa mine ca aveam treaba si...mai tarziu le-am cazat in balcon. Ca am caini!! Si nu suporta pisicile :cry:

Astea sunt primele poze pe care am reusit se le fac la gaska: mami are cam 1 an, iar puii sunt de cca 3 saptamani. Pisi mama pare crescuta in casa dar...probabil pentru ca a facut pui, si-a primit pedeapsa...afara dragutzo! :evil:  Au fost vazute de vet, pisicoatele inca sug, deci trebuie sa mai ramana langa mami a lor. Au fost doar deparazitate extern, restul dupa intarcare.

Dar asta nu ma impiedica sa le pun anuntz, si sa vedem cine care ce vrea :D TOATE SUNT FETE!

datele mele de contact sunt: 0744340074 Cristina, ID pe mess cricon4ever, si mail cricon4ever@yahoo.com Asteptam!

Dulcica pentru ca sta in pozitii nostime, fiind cea mai fotogenica

Mamoasa pentru ca e lipita de mami a ei

Aia mica pentru ca ramane ultima la tzatzica si doarme cel mai muuult

Schema de dormit
« Last Edit: April 30, 2008, 09:20:59 am by lilith »

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #112 on: April 30, 2008, 12:31:30 pm »
Vai, de as avea curte sau de nu as fi avut si caine si pisica, le-as fi luat eu. Ce uameni dom'le  >:(  >:(  >:(.

When I read about the evils of drinking I gave up reading ;D!

Metalheads are fucking brutal and don\\\\\\\'t take any shit from anybody! :D

Offline lilith

• grey wolf
  • General de Brigada
  • *
  • capra dansatoare
    • io
« Reply #113 on: May 01, 2008, 11:39:31 am »
asta este... speram sa-si gaseasca stapani buni care sa le merite!
poze noi

CUCUIETELE

HAI LA MAMI!

HAI SA-TI SPUN CEVA...

CE ANUME DRAGA?

CUCU BAAAU!

[size=24][/size][size=18]De Florii[/size]

[size=18]Mamoasa[/size]

[size=18]Dulcica [/size]

[size=18]Aia Mica[/size]

[size=18]MAMI[/size]

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
« Reply #114 on: May 29, 2008, 05:38:56 pm »
Si ca astazi m-am dat mai mult pe topicul de animale, am primit un mass.. sper ca nu se plimba de 3 ani pe mess si abia acum a ajuns la mine, dar daca cineva e interesat, poa' sa friga un telefon:
Am gasit 6 pui de catelusi. Sunt clar corcituri cu ceva catel de rasa, au botul rotund si urechile rotunde lasate si labute groase. Eu le fac primele vaccinari, deparazitari interne si externe si ii dau direct cu carnet de sanatate. Va rog frumos daca nu va intereseaza macar dati mesajul mai departe PLUS date de contact: 0744 928 373, Lisa Achimescu
Mie-mi trebuie furtuna,
Ma lipsesc de vreme buna!!!

Offline Eos

• Sergent
  • *
« Reply #115 on: June 05, 2008, 11:25:49 pm »
Donez motanel meloman, aproximativ 6 saptamani, tarcat...momentan are inca ochii albastri si este extrem de dulce.

Cateva poze:

Motanelul a fost adjudecat! ;D
« Last Edit: June 06, 2008, 10:54:01 pm by Eos »
Eos, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #116 on: June 06, 2008, 10:59:09 pm »
Pe scurt, odraslele pisoului meu ...

cine le vrea sa imi dea un pm  ;D

Offline sin13

• Capitan
  • *
« Reply #117 on: June 30, 2008, 11:38:16 pm »
 7 catei pui terrier Sunt 7 baietei mici si simpatici, de talie mica, cretulii si grasunei, in varsta de 6 saptamani , locuiesc impreuna cu mama lor in curtea unei unitati militare din Chitila (a fost aruncata acolo inainte sa fete). Am primit termen ca pana joi sa le gasim stapan, pt ca apoi vor fi luati de hingheri . Tel 0741753433, ralsera@yahoo.com. Va rog din suflet, ajutati-ma sa le gasesc stapan! Poate doriti sa faceti public acest anunt, sa adoptati sau puteti sa gazduiti temporar pe unul dintre ei.

L-am primit de la o prietena...poate se gaseste cineva si pt ei.
\"If I can\'t be my own, I\'d feel better dead..\"

Offline vicu

• Sergent
  • *
« Reply #118 on: July 03, 2008, 01:53:35 am »
motanel de 3-4 saptamani foarte jucaus fara purici nu am cum sa il tin pt ca nu ma lasa ai mei nu pot sa il arunc in strada.locuiesc in bucuresti daca vreti filmari cu el idul meu este vicu_happy nr de tel 0721936252.plz foarte urgent
vicu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
« Reply #119 on: August 07, 2008, 11:05:42 pm »
Mai devreme am venit de la serviciu, desfac o bere ca omu.
De afara se tot auzeau niste schelalaituri de caine.
Dupa mai multe insistente am scos capul pe geam, si sub geam era un catzelush.
I-am aruncat cate ceva de mancare, s-a tarat spre bucatelele de carne si le-a mancat. Apoi am coborat la el sa-i dau neste ciorba.. Murdar ca dracu, slab mort, plin de cicatrici pe picioarele din spate de la bataile luate , nici echilibru nu prea si-l tinea.
I-am dat si neste apa, l-am mangaiat pe cap, dupa care dau sa intru-n bloc. Si-mi arunca "privirea", dupa care si scanceste putin.
Hai cu el in masina, am gasit un cabinet veterinar non stop, s-a uitat doctoru' la el, a zis ca n-are nimic rupt, i-a dat cu un spray de purici, ne-a dat o pastila de deparazitare, ne-a luat 40 ron si ne-a trimis acasa. Maine tre' sa-l ducem din nou la vaccin.
L-am adus acasa, si ca prietenia noastra sa-nceapa bine, in primele secunde a infipt un mare pisat pe covor .
Acum pare ca nu-l mai doare nimic, da din coada ca apucatu si se tine dupa mine peste tot prin casa.

Concluzie: donam catel.

LE: Iaca si niscaiva poze:

Daca auziti doritori frigeti un PM. Intr-o saptamana o sa plecam in concediu si ar fi de preferat sa-i gasim un stapan pana atunci.

si mai LE: am gasit stapan, il ducem undeva la curte prin Valcea.. traiasca!
« Last Edit: August 08, 2008, 03:10:09 pm by ValDuH »

Offline det

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #120 on: August 14, 2008, 10:23:59 pm »
Ofer spre adoptie canis (fetita), 4 anisori, neagra cu pieptul alb, deparazitata, cuminte si afectuoasa. Telefon: 0723707510 (Bucuresti)

Offline ralsera

• Sergent
  • *
« Reply #121 on: August 17, 2008, 11:03:11 am »

* pisicei , 6 saptamani, deparazitati intern si extern, cu carnetel de sanatate, isi cauta urgent casuta
ralsera, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline dead_soul

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #122 on: August 22, 2008, 12:09:12 pm »
  cine vrea un pui de pisica, cred ca are vreo 2 luni  si nu cred ca este vaccinat pentru ca l-am gasit pe strada
   e foarte dragastos si cuminte ;D

« Last Edit: August 22, 2008, 12:11:11 pm by dead_soul »
dead_soul, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
« Reply #123 on: September 02, 2008, 05:31:39 pm »

si mai LE: am gasit stapan, il ducem undeva la curte prin Valcea.. traiasca!

Daca va era dor de Tomitza (asa-l cheama mai nou), tocmai ce-am primit niste poze cu el.
Mai curat, mai curajos, mai bucuros, cu zgarda, cu ranile vindecate, cu urechile mai ciulite.. ce sa mai.. acum chiar seamana a caine:

Offline icx

• Jm3k3r nambar uan principe adevarat
  • Sergent
  • *
    • Moca
« Reply #124 on: September 21, 2008, 06:12:52 pm »
Si cu tovarasii inaripati cum e? Daca cineva ar vrea sa `scape` de vreo chestie de-asta din diverse motive... Am deja 2 si imi plac prea mult.

Apropo, doneaza cineva un Jako? ;)
24/10/1991 :( 27/09/1986 :( 25/09/1980 :( 08/12/1980 :( 18/09/1970

BLOGUL MEU :)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #125 on: January 07, 2009, 12:17:38 pm »
Apropo, s-a pripasit la parintii mei un motan de cca. 6-8 luni, curatel, obisnuit la lada de nisip, dar care intra in conflicte de amploare cu "titularul" casei si de aceea se impune sa-si gaseasca alt stapan. E tip maidanez, alb cu gri si poate daca-mi fac timp, ii fac si poxe.
Doritorii (daca exista) sa ma apeleze pe private.

P.S. a, e gratis

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #126 on: January 07, 2009, 08:50:42 pm »
daca puteam...ai mei la tara au o familie intreaga de pisoi.
la mine am stapana in casa o hamsteritza...nu prea se pupa am impresia :)
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline doryan

• Sergent
  • *
« Reply #127 on: February 02, 2009, 02:36:11 pm »
caut pui de cioara sau corb, sau adulte... plsssssssssss
doryan, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #128 on: April 15, 2009, 12:25:45 pm »
Se doneaza catzel mic si simpatic de cam 3 luni, super jucaush si prietenos, maidanez (cules de pe strada), dus la veterinar (deparazitari intern si extern, vaccinat si perfect sanatos). Persoana care l-a luat de pe strada sta in chirie si nu poate pastra animalutzul, de aceea daca exista doritori, sunt rugati frumos sa sune la tel: 0724 542293 - Andra (in Bucuresti).

Offline Azaleea Wilde

• Sergent
  • *
« Reply #129 on: June 24, 2009, 10:04:09 pm »
caut pisoi alb, alb complet
Azaleea Wilde, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline vlad.marinescu

• Sergent
  • *
« Reply #130 on: July 25, 2009, 11:32:59 pm »
Salut! Donez si eu (Bucuresti only) 4 puisori de pisica, deparazitati si invatati la lada de nisip.

Pentru mai multe detalii, contactati-ma pe marinescu_vlad_1990 @ yahoo.com.
vlad.marinescu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline shackled

• General de Brigada
  • *
« Reply #131 on: September 27, 2009, 01:21:11 pm »
Am gasit acum 2 zile in fata blocului cel mai frumos si cel mai jucaus catel. Nu pot sa-l pastrez pt ca celalat caine al meu nu-l accepta. L-am dus la deparazitat si ma ofer sa suport costul primului vaccin, daca il ia cineva. Doctorul a spus ca are aproximativ 2 luni jumatate si ca este de talie medie, deci nu va creste mult prea mare, poate fi crescut in apartament. Este negru complet, cu o steluta mica alba in piept si seamana cu un labrador. Are foarte multa energie si este potrivit pentru o familie cu copii. Este ascultator si destept. Daca sunteti interesati sau cunoasteti pe cineva interesat, ma puteti contacta la 0724 223 199 (pt adresa de email, vezi profilul).

« Last Edit: September 27, 2009, 01:29:24 pm by shackled »
it's so funny how you think i'm so serious

Offline kale

• Sergent
  • *
« Reply #132 on: January 22, 2010, 11:55:32 am »
ofer in adoptie motanel gri tigrat cu sosetute albe, 3.5 luni, vaccinat polivalentt deparazitat intern si extern, cu carnetel de sanatate, educat la nisip, socializat cu oamenii si animalele, adaptat pt apartament.

tel.0754.054.707

kale, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline husky

• Capitan
  • *
« Reply #133 on: March 29, 2010, 09:12:32 pm »
donez porcusor guineea, fetita,cateva luni doar pentru bucuresti

urgent!!!!
husky, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Costas

• The dark geek..
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #134 on: June 01, 2010, 04:28:15 pm »
deci avem asa, 3 cats up for grabs, fara nume etc etc

(+40) 744 523 118

Poze:

Offline SEBEK

• HATEWORK
  • Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #135 on: July 28, 2011, 05:37:00 pm »
se doneaza 5 bucati pufoase din gramada de mai jos (pe alese!) pm la mine pt detalii.

Offline Nightwish

• Sergent
  • *
« Reply #136 on: August 22, 2011, 04:43:03 pm »
O pisicuta tricolora de numai 3 luni deja a fost in pericol de citeva ori din cauza unei femei malefice,care i-a ucis deja citiva frati si mama,insa ea si un fratior au avut mai multe vieti si acum au nevoie de siguranta unui camin si o familie iubitoare.Fratiorul e din pacate tot in acel loc tragic,in Galati,si a ramas singur si speriat.Surioara este acum intr-o casa cu multi pisici si caini,este o pisicuta linistita,invatata la litiera,toarce si doarme in locuri mai ascunse,sa nu deranjeze...Pentru relatii astept PM sau pe mail adinav2005@yahoo.com ,pisicuta este acum in Braila si poate fi adusa in Galati si imprejurimi,daca e nevoie i se asigura sterilizarea cind va creste.Impreuna cu ea mai este o pisicuta nazdravana culeasa de la o benzinarie,si motanei negri cu citeva fire albe aducatoare de noroc.Mai multe poze si relatii pe mail si aici: http://sufleteledelingamine.blogspot.com/
Nightwish, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
  • keeping fake hoes in check!
« Reply #137 on: September 03, 2011, 06:47:47 pm »
Am gasit un pisoi negru de cam 3-4 luni pe srada. Are labuta stanga din spate spintecata. Nu am cum sa il tin pentru ca am deja 3 pisici, mama si 2 pui. Mamam e overprotective si nu o pot lasa in aceeasi camera cu asta ca il nenoroceste.

United hoes of Bucharest!

Offline Metalex

• Capitan
  • *
« Reply #138 on: September 03, 2011, 07:42:56 pm »
..spintecata de ce? Eu as vrea sa "adopt" animalul care a facut asta..
Metalex, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
  • keeping fake hoes in check!
« Reply #139 on: September 03, 2011, 08:28:52 pm »
nu stiu, fie si-a prins labuta in ceva. nu bag mana in foc acum dar pare taiata. eu sunt patita cu animale chinuite. Mama celor doi pui care ii am acasa era pisica facultatii si cineva intr-o zi s-a decis sa ii scoata un ochi. acum nu stiu daca ea doar s-a accidentat...

Offline vendetta!

• Maior
  • *
« Reply #140 on: September 04, 2011, 02:55:49 am »
iau pui de rottweiler spre adoptie :D
« Last Edit: September 04, 2011, 02:56:11 am by vendetta! »

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #141 on: September 29, 2011, 01:48:16 am »
Se ofera spre adoptie 9 catelusi (rasa comuna), care se afla in acest moment la cabinetul veterinar Sun Cris Vet - Cotroceni. Daca exista doritori, o sa postez si poze cu fericita mamica. Pentru detalii, e pe site un numar de fix; pentru cine nu vrea sa intre pe site, 021/410.10.85; pentru povestea lor, puteti sa-mi dati un PM. Cabinetul se afla in dreptul statiei de masina Carol Davila, pe Bd. Eroilor; in aceeasi curte se afla un birou notarial.

(observatie: primele 5 sunt fetite, ceilalti sunt baieti; ala mai grasu' e foarte haios si activ)
« Last Edit: September 29, 2011, 02:02:20 am by Chiperion »

METALHEAD Forum

« on: »