Poll

Eutanasierea cainilor vagabonzi

pro
 16 (59.3%)
contra
 11 (40.7%)

Total Members Voted: 27

Author Topic: Uciderea cainilor fara stapan - pro sau contra?  (Read 50875 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Uciderea cainilor fara stapan - pro sau contra?
« Reply #950 on: November 23, 2011, 12:43:24 pm »
in cazul dat, muedinamo ;D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #951 on: November 23, 2011, 12:49:12 pm »
in cazul dat, muedinamo ;D

Da.E mult mai corect avand in vedere tema discutiei.

METALHEAD Forum

« Reply #951 on: November 23, 2011, 12:49:12 pm »

Offline Octavian

• Locotenent
  • *
« Reply #952 on: November 23, 2011, 01:44:04 pm »
Keep on rotting, keep on hoping, keep on dreaming.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #953 on: November 23, 2011, 01:50:16 pm »
Apropo, ziceţi mersi că am fost domn şi nu am început cu argumentul ăla că „De obicei apărătoarele maidanezilor sunt femei trecute de 30 de ani, fără copii şi mult prea jos în scara socială ca să aibă speranţa de a procrea cu vreun mascul acceptabil vreodată. Şi proiectează dragostea aia matern-protectivă, care e instinctual acolo şi trebuie să se manifeste într-un fel, pe potăile din faţa blocului, că-s neajutorate şi cu ochii mari şi umezi. Nu am de gând să-mi construiesc societatea în jurul nevoilor subconştiente ale ovarelor unor femele beta, universal nesemnificative.”

q13 q13 q13

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #954 on: November 23, 2011, 02:18:38 pm »
L-am citit de dimineata. La faza asta Radu e genial.

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #955 on: November 23, 2011, 04:59:39 pm »
am citit retarded q13

o fi. pt ca alegerea pare evidenta. in my books
~Sinner, Winner, the fight is Blind
Lust, Gods, Unholy Times
Night, Light, this fight is might~

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #956 on: November 25, 2011, 10:35:55 am »

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #957 on: November 25, 2011, 10:49:33 am »
De ce să sterilizăm maidanezii? Că doar ei ne muşcă, nu ne f*t!
http://www.obiectivbr.ro/scormonitoru/62726-de-ce-sa-sterilizam-maidanezii-ca-doar-ei-ne-musca-nu-ne-ft-.html

Raspunsul (in teorie) e simplu.Pentru a le controla inmultirea care e exponentiala la 2 cicluri de monta pe an.Ma rog insa primaria "sterilizeaza" pe nashpa multi caini.Am un prieten veterinar care a vazut mult catele gestente cu clipsul care atesta ca's sterilizate in ureche.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #958 on: November 25, 2011, 11:58:50 am »
Sunt o gramada de cazuri in care sterilizarea in ureche nu a dat rezultatele scontate.

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #959 on: November 25, 2011, 12:23:02 pm »
Sunt o gramada de cazuri in care sterilizarea in ureche nu a dat rezultatele scontate.

Daaa sunt ferm convins ca ce a vazut prietenul meu nu au fost doar cazuri izolate.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #960 on: January 11, 2012, 02:33:59 pm »
Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Curtea a decis ca sunt neconstitutionale articolele 6 si 8 din lege, adica exact cele doua articole care ar fi permis eutanasierea cainilor maidanezi. Decizia este definitiva.
Anuntul privind neconstitutionalitatea legi a fost primit cu urale de membrii organizatiilor de protectie a animalelor care miercuri protesteaza la Palatul Parlamentului, unde este sediul Curtii Constitutionale
ARTICOLUL 22
"(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate."
Trebuie completat cu
"... in afara de cazurile in care te musca un caine."
Cam asta e interpretarea actuala a Curtii Constitutionale, nu-i asa ?
Curtea Constitutionala a decis astfel..... ca drepturile omului sunt neconstitutionale .Acum ma intreb, poate ca psdeii si penalii vor lua potaile la ei acasa?
Mai mai intreb si eu ca tot romanu' prost[it] de justitia roman : Macelul facut de Tiriac an de an la Balc denumit "vanatoare" nu este neconstitutional ? ca putem incepe sa vanam si noi maidanezii, sau sa-i ducem la Balc ca sa nu mai omoare aia acolo mistreti sau ursi, ce ziceti ?
Mistretii aia care mananca ghinda n-au drepturi ? Nu musca pe nimeni si, totusi, sunt omorati...
Curtea Constitutionala n-are nimic de zis referitor la statutul acelui teritoriu de vanatoare sau asupra partidelor de vanatoare anuale ?!
Mai ramane sa se declare neconstitutionala folosirea insecticidelor, abatoarele si in general activitatile umane, pentru ca distrug natura...
Legat de USL-ul care a "castigat" la CCR mai am ceva de comunicat simpatizantilor acestor comunisto-mafioti : Na amu stati si plangeti-va de pensii, ca bani vostri vor merge la cutu-cutu sa traiasca si patrupezi bine... ca om e si ei! ;)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #961 on: January 11, 2012, 02:40:03 pm »
Nu era Bals? Ma rog, Balsh?

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #962 on: January 11, 2012, 03:25:49 pm »
Sa-i ia naiba de idioti.Asta e numai vina idiotiilor din organizatiile pentru protectia animalelor care picheteaza ei palate.sa vezi ce omoru dracu le dau daca ii prin prin parcul izvor.Am mai alergat eu 3 indivizi dar au reusit sa scape de furia mea fugind.Boii dracu nu sar in sus in fata abatoarelor unde sunt sacrificate animale care apoi ajung sub forma de friptura in farfuria lor si nici prin vreo padure unde sunt macelariti ursi,mistreti sau cerbi.S-au gasit sa sara tocmai pentru cainii care mai ales in Bucuresti sunt foarte multi si foarte enervanti.Aproape ca nu e dimineata sa nu am meciuri cu cainii din jurul blocului cand ies cu cainele la plimbare.Pana la urma o sa-i dau drumu sa intre in ei sa-i faca bucati si daca se treszeste careva sa comenteze ii sparg falcile.

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #963 on: January 11, 2012, 03:32:49 pm »
musai tre sa facem ca suiedejii aia, sau ce erau, de si-au facut Biserica de file-sharing. facem si noi o culta a omoratorilor de caini, si ne-am scos. Cu un SRL pe langa, cum se practica la noi, caci doara noi o sa fim singurii imputerniciti sa ucidem in numele religiei si dumnezeului mamii ei de treaba.  Si de ce sa o facem pe gratis. Putem organzia si cruciade in tarile vecine. tot pe persoana juridica, ofcorz.

mue la catzei !!!
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #964 on: January 11, 2012, 03:39:37 pm »
Misto e ca de cand am scris mai sus, evolutia poll-ului a fost de la 9 la 7 pro, la 11 la 7 pro. Real time, cum ar veni ;D

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #965 on: January 11, 2012, 03:49:28 pm »
mue la catzei !!!

mai riscant decat ruleta ruseasca ...

Offline DisMet

• Sergent
  • *
« Reply #966 on: April 25, 2012, 10:25:05 am »
Eu unul sunt impotriva unei asemenea atrocitati. Oamenii sunt cei lipsiti de suflet, nu animalele. Si nu neg faptul ca o turma de 10-20 de caini e extrem de periculoasa mai ales noaptea, insa pot fi imblanziti dovedind respect pentru salbaticia lor dandu-le ceva mancare, ori alungati cu aparate cu ultrasunete sub 100 RON sau cu grohaieli furioase si umflat in pene ca curcanu' cand toate metodele pasnice dau gres. Daca incepi sa grohai furios spre ei, niciun caine nu e destul de prost incat sa nu-si dea seama ca e mai bine sa se retraga sau sa fuga decat sa se ia la muscaturi cu nebunu'.  q5

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #967 on: April 25, 2012, 10:33:13 am »
Imi place ca nu negi nici faptul ca "turma" aia de 10-20 de caini NU au ce sa caute in orase

Si la partea cu grohaitul... inteleg de ce esti de partea animalelor
My word and world holds ground and is real
Your word is like floods of poisoned water
A language spoken with spit from different tongues
And it never corrupts me again...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #968 on: April 25, 2012, 10:34:09 am »
Eu stiam ca animalele n-au suflet, by default. Sigur, ignorand disneyshits...
Si aia cu grohaiala e epica, iertata-mi fie hilaritatea. Mai lipseste sa-mi bag pene-n cur si sa dantuiesc tribal, ca sa ajung la casa mea din habitatul meu ferit de caini sau cum??

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #969 on: April 25, 2012, 11:00:09 am »
Si aia cu grohaiala e epica, iertata-mi fie hilaritatea. 

Epica la maximum. Io nici macar nu ma scuz (chiar iubitor de caini cum sunt). Stai un pic...  q13 ...

Deci in cartierele cu multi caini or sa fie la moda insotitorii recrutati din randurile vocalilor de death metal. La mare cautare cei ce cunosc repertoriul Obituary. E de stiut ca cainii se sperie de lei.
La polul opus sunt cei din black metal. Daca mergi cu careva fan Cradle of Filth ai belit bastonu, ca o sa sara toata haita sa violeze pikinezu.
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #970 on: April 25, 2012, 11:10:25 am »
q13 q13 q13

Doar ca CoF nu canta black q13
Bine, la Abbath ar putea fi nitel stupefiati cainii, doar le suna a verisorii din taiga. Apoi te-mprietenesti sau nu.

Offline DisMet

• Sergent
  • *
« Reply #971 on: April 25, 2012, 11:29:20 am »
@Fedaykin: Merci pentru intelegere. :)

@Count Raven: Si oamenii sunt tot animale, insa au ratiune si asta ar trebui sa-i diferentieze de caini. Vorba aia, care-i mai destept cedeaza primul, asa ca noi, fiinte cu mult mai inteligente decat animalele, de ce sa nu dam dovada de respect si compasiune pentru modul lor de a fi, pentru traditiile si regulile lor nescrise, de ce sa-i consideram intrusi pe teritoriul oamenilor si sa nu ii consideram prieteni? In alte cuvinte, de ce sa ne coboram la nivelul lor de animale salbatice si sa nu le ridicam pe ele la rangul nostru? Eu de mic am fost ca un magnet pentru animale, atat caini, cat si pisici si am avut grija pana si de un caine turbat la propriu pe care l-am tinut in casa si care o luna de zile a dus-o regeste si n-a sarit sa muste pe nimeni. Ca si in cazul animalelor, la fel e si in cazul oamenilor. Nicio fiinta nu se naste cu rautatea in suflet, insa orice fiinta capata o anumita mentalitate si un mod de viata care ar trebui respectate. Lasand deoparte ce-am zis mai sus, tin sa mentionez ca nu rasa umana e specia dominanta pe planeta asta, ci paraziti care traiesc atat pe cat si in oameni si animale deopotriva. Razboiul asta pentru teritoriu dintre oameni si caini e unul fictiv adus in stadiu de realitate din cauza sistemului de conducere al tarii care nu se mai gandeste la altceva decat cum sa jecmaneasca si sa saraceasca cetateanul de rand, cum sa omoare in scopuri "nobile" si cum sa ne rapeasca libertatea si dreptul la viata cu care ne-am nascut. Parerea mea este ca orice fiinta care ia viata altei fiinte nu-si merita propria viata. Plus ca animalele simt omul de la distanta si cum omul din ziua de azi e frustrat de neajunsuri, batjocorit de sistem, emana o energie negativa intensa pe care animalele o considera drept un pericol. Guvernul e adevaratul dusman al omului, nu cainele.

@JW: Comic rau de tot ce ai scris apropo de vocali de Death Metal recrutati sa sperie haite de caini, mai ales ca sunt vocal de Death Metal. :)) Si chestia cu pikinezu e chiar mortala! =))

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #972 on: April 25, 2012, 11:33:51 am »
respect si compasiune pentru modul lor de a fi, pentru traditiile si regulile lor nescrise

frate, nu stiu ce fumezi, dar vreau si eu

rectific: sambagpl daca am citit ceva mai amuzant in viata mea
« Last Edit: April 25, 2012, 11:35:50 am by animaloo »
plm

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #973 on: April 25, 2012, 11:54:40 am »
Cainii sunt animale de companie. Mereu au fost, mereu vor fi.
Nu e vorba de nici un razboi pt teritoriu, e vorba de civilizatie.

"de ce sa ne coboram la nivelul lor de animale salbatice si sa nu le ridicam pe ele la rangul nostru?"
Poate tocmai pentru ca nu au cum sa dea dovada de intelect/ratiune.

Cainele trebuie sa fie responsabilitatea omului, dar si omul este tot responsabilitatea omului.
In alte cuvinte, sunt responsabil de propriul caine, pe care il detin. In schimb de cainii maidanezi nu e responsabil nici dracu, poate doar aberantii care cred ca fac un mare bine daca le dau un copan sau niste mamaliguta dimineata sau seara.
Daca de la respectivii nu am pretentii, am in schimb pretentii de la institutiile statului sa fie responsabile pt partea mea dorsala. Care este amenintata de respectivii caini.

Daca tot te dai atat de mare iubitor de animale, renunta la orice proprietate si du-te si traieste alaturi de ei.
Sau du-te in India si fa acelasi lucru, acolo macar ai face parte din peisaj

P.S.: Pe pariu ca daca ar fi haite de, nu stiu, sa zicem prin absurd, varani, n-ai mai avea aceasi pozitie?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #974 on: April 25, 2012, 11:55:27 am »
Stiu ca ma repet, da'...

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #975 on: April 25, 2012, 12:00:04 pm »
Parerea mea este ca orice fiinta care ia viata altei fiinte nu-si merita propria viata

Stai ca acum am vazut perla asta.

In caz ca ai mancat vreodata vreun animal, pui sau porc sau ce-o fi, iiti urez sincer

Global Moderator Comment nu!
« Last Edit: April 25, 2012, 01:39:05 pm by crimson.waves »

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #976 on: April 25, 2012, 12:01:44 pm »
Nu omorati animale! Cumparati carne din supermarket

Offline DisMet

• Sergent
  • *
« Reply #977 on: April 25, 2012, 12:46:19 pm »
@ animaloo: Nu fumez decat tutun de pipa Stanwell Vanilla si cate o tigara Marlboro rosu lung dimineata la cafea cand mi-e prea sila sa-mi prepar pipa pentru fumat. M-a pus dracu' sa trag si iarba in Vama acum vreo 4 ani, insa nu ma tenteaza.

@ Fedaykin: In mare parte iti inteleg si punctul tau de vedere apropo de responsabilitatea pe care o are un detinator de caine. Eu am avut un Jack Russell Terrier care mi-a decedat anul trecut dupa 13 ani de existenta. Ar mai fi trait, insa a luat hepatita de la niste rahati mirositi prin iarba si hepatita la caini e letala si nu se poate trata. Mi-a murit in brate la 3 noaptea pe 12-13 Aprilie. Din cauza bolii, catelusa era atat de umflata incat timp de mai bine de 2 luni nu mai putea sa se tina pe picioare. Cand a murit i-au pocnit coastele din sira spinarii. Nu doresc nimanui sa treaca prin cosmarul prin care am trecut eu, sau prin chinurile prin care mi-a trecut mie catelusa. Deci, stiu ce inseamna sa ai un caine, mai exact stiu ce inseamna sa fi avut un caine care a murit din cauza ca a mirosit niste rahati de caini vagabonzi care erau bolnavi, fapt pentru care sunt de acord ca locul animalelor fara stapan e in natura si nu in mijlocul civilizatiei, insa daca luam in considerare suprapopularea planetei de rasa umana, cat si faptul ca padurile sunt taiate intr-un mod alarmant, padurile alea care pentru multe animale inseamna casa, noi, oamenii le-am declarat razboi animalelor, nu ele ne-au declarat noua. La fel ca gif-ul postat de Count Raven, ar trebui sa ne uram sau sa ne fie teama ca aia sunt negri si noi suntem albi sau de o culoare diferita? La fel si in cazul animalelor, inclusiv al varanilor, daca avem mai multa minte decat ele, avem in noi capacitatea de a ajunge la o intelegere cu necuvantatoarele. Eu prefer sa renunt la 2-3 beri sa cumpar un baton de salam pentru cainii din cartier, doar sa-i vad satui si fericiti in viata aia mizerabila pe care o duc ei si care nu e cu mult mai stralucita decat viata mea de roman platitor de taxe si impozite sub conducerea unui sistem infect cu care nu m-am conformat si n-o sa ma conformez vreodata. Si cainii daca ar avea ratiune, tot nu s-ar conforma cu oamenii pentru ca cainii sunt caini si oamenii sunt oameni si nu ar trebui sa existe teama sau ura intre cele doua tabere. Planeta asta e inca destul de mare pentru toate fiintele vii. Si nu neaparat ca sunt un mare iubitor de animale, caci iubirea e un sentiment indivizibil in cazul meu, insa am respect pentru orice fiinta care pretuieste viata destul de mult incat sa nu fie in stare sa omoare din placere. Cum zicea si Adolf Hitler pana la urma: "Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Si PS: Sunt vegetarian, insa clar ca am mancat si carne pana sa-mi dau eu seama ca provine din niste animale macelarite intr-un mod inuman, asa ca nu ma simt vinovat decat pe jumatate si deloc ofensat de poza pe care ai postat-o.

Iubiti si cainii vagabonzi, frati si surori!  a17 q11 a17

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #978 on: April 25, 2012, 01:05:19 pm »
Exista vreun mod "uman" de a macelari animale?
Sau ar trebui sa fiu privit ca o bestie pt ca am decapitat un pui sa am ce manca?

Cat despre alea 2-3 beri la care tu in mod eroic renunti pt bucata de salam... Ce-ar fi sa renunti si la bucata de salam si sa ii iei acasa, sa le faci vaccine, carnete de sanatate si toate cele?

Din punctul meu de vedere, tu esti bestia mai mare pt ca le prelungesti suferinta de a trai o viata mizerabila in strada (mai ales iarna) oferindu-le bucata aia de salam

Cat despre sistemul infect cu care vai dle nu te-ai conformat si nu o sa te conformezi niciodata, hai sictir, cel mai probabil esti mai in varsta ca mine asa ca am tot dreptul sa arunc vina asupra alora care au votat la inceputul anilor '90 si ne-au procopsit cu politicienii de acum.
Nu iti convine, pleaca din tara. Sau creaza din tine un martir si du-te cu molotovul peste ei, daca crezi ca rezolvi ceva.
Sau procedeaza si tu cum se procedeaza in democratia si da-le cu votul in cap
Ma rog, asta e alta mancare de peste (pun intended, sper ca ti-am facut macar putina greata pt ca te-am facut sa te gandesti la conditiile in care sarmanii pesti sunt luati din mare si maltratati)

P.S.: Se vede ca n-ai inteles nimic din .gif-ul lui CR, ba chiar dai anumite semne de rasism, din moment ce cred ca tu esti singurul care s-a gandit la "ar trebui sa ne uram sau sa ne fie teama ca aia sunt negri si noi suntem albi"
P.P.S.: Daca tot esti de acord cu Hitler, go be an hero and follow your leader
P.P.P.S.: Nu cred ca mi-am spus vreodata parerea despre indivizii care se dau atat de mult life-lovers pt ca se gandesc la cruzimile la care sunt supuse animalele, asa ca trec la vegetarianism/devin vegani...
...fara sa se gandeasca la conditiile de munca ale oamenilor care isi rup spatele pe camp ca tu sa ai varza de Bruxelles pe farfurie
« Last Edit: April 25, 2012, 01:06:59 pm by Fedaykin »

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #979 on: April 25, 2012, 01:33:43 pm »
mnezaule mare. Tu este decat nebun.

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #980 on: April 25, 2012, 01:59:04 pm »
  • alungati cu grohaieli furioase si umflat in pene ca curcanu' cand toate metodele pasnice dau gres. Daca incepi sa grohai furios spre ei, niciun caine nu e destul de prost incat sa nu-si dea seama ca e mai bine sa se retraga sau sa fuga decat sa se ia la muscaturi cu nebunu'.
  • asa ca noi, fiinte cu mult mai inteligente decat animalele, de ce sa nu dam dovada de respect si compasiune pentru modul lor de a fi, pentru traditiile si regulile lor nescrise
  • Razboiul asta pentru teritoriu dintre oameni si caini e unul fictiv adus in stadiu de realitate din cauza sistemului de conducere al tarii
  • La fel ca gif-ul postat de Count Raven, ar trebui sa ne uram sau sa ne fie teama ca aia sunt negri si noi suntem albi sau de o culoare diferita?

ai glumit, nu? evil3

Offline xZu

• Maior
  • *
« Reply #981 on: April 25, 2012, 02:35:04 pm »
bre mie-mi plac cainii, pisicile si alte d'astea .. ba chiarr ma inteleg bine cu dansii si n-am fost muscat decat o data de propriul caine ptr. ca am vrut sa-l mangai pe spate cand era nervos, iar cu cei din cartier ma'n teleg adeca ptr. o jumatate de corn(cu portocale si vanilie) ma considera dumnezeu, dar .. serios vorbind nu pot sa-i inteleg pe iubitorii de caini vagabonzi, din partea mea sa-i eutanasieze si pe ei.

Eu prefer sa renunt la 2-3 beri

nuuuuuu, de ceee a30
« Last Edit: April 25, 2012, 02:36:21 pm by xZu »
n-am.tumblr.com
last.fm/user/iqw

Offline DisMet

• Sergent
  • *
« Reply #982 on: April 25, 2012, 03:25:11 pm »
@ crimson.waves: Si da, si nu. Recunosc ca am un simt al umorului mai ciudat, insa cand vine vorba de ceva serios, incerc sa analizez problema din toate punctele de vedere. Din pacate problemei asteia cu cainii comunitari nu-i gasesc o solutie care sa impace pe toata lumea. Negrii aia din poza i-am dat ca exemplu pentru ca stramosii lor au fost asupriti de catre rasa alba si au motiv sa ne urasca din cauza stramosilor nostri. La fel si in cazul cainilor, daca nu dai in ei si nu-i intarati, nu vad vreun motiv sa atace omul decat pentru hrana. Eu nu inteleg de ce se pune accent pe atata ura si de ce unii simt nevoia sa jigneasca atunci cand altcineva are o alta parere decat cea pe care o au ei. Oare chiar n-o sa ajungem niciodata sa ne tratam proprii semeni cum respectul cu care am vrea sa fim tratati inapoi?

@ xZu: Nu sunt iubitor de caini vagabonzi. Defapt, sunt detasat complet de sentimentul asta tocmai pentru faptul ca incerc sa gandesc cat mai logic posibil, insa cum logica e relativa si difera de la om la om, gandirea mea e considerata iesita din limita logicii dupa cum o vad psihologii moderni.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #983 on: April 25, 2012, 05:38:40 pm »
gandirea mea e considerata iesita din limita logicii dupa cum o vad psihologii moderni.

mai, intelesul faptului ca esti nebun, este un pas inainte.
in momentul in care incepi sa lasi si atitudinea de treefucker si mai ales, partea cu acordarea unor sentimente de desene animate animalelor, poate o sa ajungi sa treci in partea asta, cu oamenii

Offline DisMet

• Sergent
  • *
« Reply #984 on: April 25, 2012, 05:52:06 pm »
@ animaloo: Nu am niciun motiv sa trec de partea oamenilor. Nu tin partea nimanui. Mie-mi place sa vad pace si intelegere intre om si animal si sa am parte de liniste cand pun 140w de Deicide sa-mi mangaie auzul. Peace, man!  a15

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #985 on: April 26, 2012, 09:16:13 am »
intelegere om animal. decide  pace.

ceva e ciudat in danemarca

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #986 on: April 26, 2012, 09:39:43 am »
Eu nuj de ce te mai obosesti...

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #987 on: April 26, 2012, 09:55:16 am »
stii ca imi place sa rad :D

METALHEAD Forum

« on: »