Author Topic: Amatori de baschet  (Read 55411 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Zair

• Sergent
  • *
Re: Amatori de baschet
« Reply #900 on: May 28, 2011, 07:12:46 pm »
cine joaca baschet si e din oradea ?? am nevoie de 3 oameni in echipa :P i pt streetball : edy_nicoara@yahoo.com
Hello this is Rock. Please nerf paper. Scissors is just fine :)

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #901 on: June 08, 2011, 01:34:34 pm »
Oameni buni, am discutat cu Costas si ne-am gandit noi ca am da cate ceva la cos si ca e un teren bunicel de joc la Politehnica, chiar langa unde jucam noi fotbal. Informatii se gasesc aici: http://www.fasport.ro/baschet/Bucuresti/Sport-Arena.html .

Exista si altele listate pe fasport, dupa cum vedeti: http://www.fasport.ro/baschet/toate .

Daca va surade, ziceti. Daca vreti altundeva, aveti de unde alege mai sus si prin alte surse. Io as avea ceva chef.

METALHEAD Forum

« Reply #901 on: June 08, 2011, 01:34:34 pm »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #902 on: June 08, 2011, 01:44:24 pm »
E nevoie de oameni, ca sa renteze o ora, doua, precum si de programare. Altfel, stam degeaba sau jucam pe multi bani.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #903 on: June 08, 2011, 01:49:10 pm »
Este. Stiu ca era un nucleu din care te stiam pe tine si mai stiam pe cate cineva care activeaza si acum pe for / pe care-i putem bate la cap cu un messenger, un fvkbook, un ceva, si ca ar avea de unde sa se mai stranga. Tu ai putea, in perioada asta?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #904 on: June 08, 2011, 02:00:00 pm »
Pe 18 dispar o saptamana in lume. Inainte sau dupa, daca e vb de ora rezonabila (incepand cu sapte seara, weekdays, discutabil in wend), I'M IN!

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #905 on: June 09, 2011, 03:14:41 pm »
Eu joc in izvor de 1-2 ori pe saptamana si in fiecare duminica intr-o sala de sport prin zona 23 August.Nu e combinatia mea dar stiu ca e contract facut si pentru 2 ore toata sala costa 10 lei de pers(suntem 10-12 oameni de fiecare data).Daca vreti
intreb de un contact ceva.In rest daca se baga cineva la un izvor in w/e de dimineata cat e inca racoare sunt aici.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #906 on: June 15, 2011, 12:40:39 pm »
Zona 23 august fiind ce? Parcul, stadionul sau uzina? In primele 2 situatii, mi-ar fi ok.
Ai putea sa bagi o intrebare pentru un contract. De principiu. Intre timp, hai sa vedem cati s-ar baga.

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #907 on: June 15, 2011, 01:08:36 pm »
Zona 23 august fiind ce? Parcul, stadionul sau uzina? In primele 2 situatii, mi-ar fi ok.
Ai putea sa bagi o intrebare pentru un contract. De principiu. Intre timp, hai sa vedem cati s-ar baga.

Zona stadionul 23 august.Pe Vatra luminoasa.E sala de sport a unei scoli aflata chiar in statie la 104.Faza e ca duminica asta am aflat si eu ca mai tine combinatia pana la 1 iulie dupa care scoala se inchide pt renovare si se reia treaba din septembrie.Daca se strange lume vorbim.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #908 on: June 15, 2011, 01:21:04 pm »
Ah, o stiu pe scoala. Faza e, asa cum am zis si mai sus, ca sunt disponibil doar dupa 26 iunie. Daca se inchide pe 1 iulie, e cam naspa.
Intre timp am aflat ca ar fi o sala misto si la fac de limbi straine, pe Pitar Mos, dar cautam "intrare".

Offline Costas

• The dark geek..
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #909 on: June 15, 2011, 01:30:30 pm »
i'm in daca e, pana pe 1 iulie doar in timpul sapt din pacate.
2nd Law of Thermodynamics: Chaos will Reign.
People like you are the reason people like me take pills!
http://www.usurper.ro/

METALHEAD Forum

« on: »