Author Topic: Calificarea la CE 2012  (Read 9707 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
Re: Calificarea la CE 2012
« Reply #50 on: September 04, 2010, 12:13:49 am »
nu inteleg pe cei care au sperante la calificari si din astea, E IMPOSIBIL cu astia
ai lot nu foaaarte slab, insa slab, arie de selectie subtire, toata treaba invelita in mediocritate

da' ce frt,cand ne-am calificat la EURO 08 aveam cine stie ce lot? in afara de Mutu care dupa cum le place unora sa zica,"tragea echipa dupa el",aveam si-atunci de-al de banei,cocisi,marici si niculai. :P

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #51 on: September 04, 2010, 12:46:52 am »
Perfect adevarat.
Lotul in sine nu-i asa dezastru cum a fost in perioada cautarilor. N-au ce cauta Cocis si Florea (?).
 - Marica nu-i de blamat, ca n-a avut mingi, terenul fiind foarte aglomerat  de albanezii surprinzatori de bine prezenti fizic si cu ochii pe minge, nu pe faza. Cand iti zice antrenoru chestii de genu "lasa-ti tactica, luati numai mingea" e usor sa joci si mai incurci si adversarul care nu mai stie ce sa faca. Cred ca Marica cu Stancu se vor intelege f. bine.
 - La portari avem un balbait, dar cu experienta (Lobont), un incepator destul de in forma (Tatarusanu) si un gafeur fara experienta (Pantilimon). Greu de ales. De obicei, la nationale, se alege experienta, mai ales ca linia de fund egzista si inchide bine. Si mai vine si Chivu.
 - La mijloc e big problem. Aceeasi de cand a plecat Hagi. Se joaca cu capul in pamant, cu pase in spate si laterale, fara viziune, fara initiativa. Nu sunt jucatori. Muresan mai suplineste la capitolul "hei rup", dar nu-i destul de cerebral sa conduca totul in zona aia. Un Cristea de la Dinamo (ala cu blonda lu Bote, nu piticu exaltat), retras ar mai clarifica ceva, fiindca ala prefera un dribling cu fata la poarta, decat o pasa de "nati-o tie". Ov cors, nici aia nu e indicat, dar altcineva nu vad.

Franta - Belarus - 0 la1. Io zic ca pt noi e bine fiindca noi nu ne facem tactica in functie de valoarea echipei, ci in functie de numele ei. La fel si nivelul moralului. Daca joaca dezinvolt cu noi (avand oole mari acuma) ii facem de nu sufla, pt ca nu e o echipa ce stie sa joace. Si numele sperietoare pt noi e Franta. Belarus au jucat cu Franta, egzact precum Albania cu noi (hence si golul foarte similar). Acum vor avea aere de mare echipa, iar noi o sa-i prindem. Francezii au jucat si sub stresul primului meci, intr-o formula noua, cu strateg nou, pe iubitul lor stadion plin. Noi n-avem astfel de greturi si ne mai trebe si puncte.
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: September 04, 2010, 12:46:52 am »

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: September 04, 2010, 01:05:21 am »
Cred ca am mai zis-o si altadata, da' se confirma la fiecare meci: Mutu, nedormit 2 zile si drogat, face mai mult pe teren decat toata linia de mijloc a fiului lui Lucescu.

Get out, you miserable dog!

www.newedunow.ro

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #53 on: September 04, 2010, 01:11:14 am »
...si nebarbierit

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
« Reply #54 on: September 04, 2010, 01:42:58 am »
zau, de ce l-a luat pe roman la nationala ? si mai zice ca nu are afinitati pentru fini si baieti de suflet

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #55 on: September 04, 2010, 01:51:54 am »
Portugalia - Cipru, 4 la 4 Astia ce sa mai zica

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #56 on: September 04, 2010, 01:12:35 pm »
ce ma enerveaza cel mai tare, e ca il luce jr are  idei fixe. nu zic la misto, dar la cum a jucat pana acum, printu cristea merita sa fie titular in nationala.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #57 on: September 04, 2010, 01:16:58 pm »
Ce Cristea? El a vrut sa se spuna si despre el ca a promovat la nationala un jucator ca Florescu, care sa sparga Europa. Un arogant mai mare decat Nastase si Basescu la un loc ...

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #58 on: September 04, 2010, 01:23:08 pm »
ce ma enerveaza cel mai tare, e ca il luce jr are  idei fixe. nu zic la misto, dar la cum a jucat pana acum, printu cristea merita sa fie titular in nationala.

io inca ma mir ca l-a luat macar pe torje

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #59 on: September 04, 2010, 01:44:25 pm »
In alta ordine de idei, Moldova, antrenata de domnul Gavrila Balint-Pele, a batut Finlandia cu 2-0. Mi-e groaza sa-mi inchipui cum arata scoru' daca-i aveau baietii lu' baiatu' lu' ta-su' adversari pe astia. Intrebare: ce este un Florescu si ce pascalia ma-sii facea ala pe teren?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #60 on: September 04, 2010, 02:05:20 pm »
Florescu este omu' invizibil, de au fost derutati aia 88 de minute. Pana la urma au realizat ca o persoana totusi ocupa spatiul ala pe teren dar era prea tarziu, egalasera deja.
« Last Edit: September 04, 2010, 03:02:54 pm by Dark Soul »
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #61 on: September 04, 2010, 02:52:44 pm »
sau altfel spus,Flocescu a jucat pe post de derutant. :P bah,si a primit si numarul 10 pe tricoi luat de la un alt fotbaleator de la care se asteapta multe de-un car de vreme (Tanase),auzi... ;D

io inca ma mir ca l-a luat macar pe torje

stai calm ca revine Banel si nu mai prinde nimeni loc pe dreapta in linia de mijloc... q13

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #62 on: September 04, 2010, 02:59:08 pm »
...nimeni si nimic. Nici chiar mingea. Lasati-o asa ca, daca pleaca Lucescu, vine alt strateg cu creer de babun: Gheorghe Hagi. S-atunci sa vezi lot si tactici.
Stiu ca toata lumea se pricepe la fotbal si la curve, dar intr-adevar trebe ca habar n-ai daca insisti pe jucatori precum Cocis, Florescu sau Banel, nefortat fiind de probleme de lot.

Offline Loverman

• Colonel
  • *
  • -
« Reply #63 on: September 04, 2010, 04:42:41 pm »
Echipa noastra de preoti de la Mitropolie juca mult mai bine decat domnii fotbalisti. q1
Great men are not always wise

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #64 on: September 04, 2010, 05:19:03 pm »
Trebuie să avem răbdare. Se munceşte bine, de mult nu am văzut o echipă să-şi domine atăt de copios adversarul. Romānia a atacat, a făcut presing, dar nu am ştiut să transformăm recuperările īn acţiuni periculoase, lipseşte ceva. Am avut şi un penalti clar, greşelile de arbitraj se fac doar īn defavoarea noastră", a spus Mircea Lucescu.

Pana unde poate merge grotescul ...

Offline Metalex

• Capitan
  • *
« Reply #65 on: September 04, 2010, 07:26:16 pm »
multe echipe favorite au inceput cu stangul - Franta, Portugalia, Grecia
« Last Edit: September 04, 2010, 07:26:46 pm by Metalex »
Metalex, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #66 on: September 05, 2010, 01:18:38 am »
Dar cand nu esti favorit si incepi cu stangul?

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #67 on: September 05, 2010, 01:51:27 am »

Offline Metalex

• Capitan
  • *
« Reply #68 on: September 05, 2010, 08:25:30 am »
2028

pai cand nu esti favorit si incepi cu stangul nu prea intereseaza pe nimeni... spre deosebire de echipele mari care sunt atacate de presa cand fac un pas gresit, se vorbeste deja de scimbarea antrenorului si alte chestii.
« Last Edit: September 05, 2010, 08:27:13 am by Metalex »

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #69 on: September 05, 2010, 09:07:06 am »
2028

Precizez ca asta cu rabdarea, ''nea Mircea'' a zis-o. Ca sa ai rabdare, trebuie sa ai si ceva sperante, ceea ce nu e cazul.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #70 on: September 05, 2010, 07:15:13 pm »
Sa punem aici ceva frumos, ca incep sa cred ca titlul topicului nu se mai refera la calificarea noastra.

Portugal -vs- Cyprus (4-4)

La 2-1 pt Cipru, Porciugal da doua goluri de kkt, pe care o aparare mai experimentata nu le-ar fi luat. Priviti ce-i face portarului portughez la al 2-lea gol.
« Last Edit: September 05, 2010, 07:16:08 pm by Surgical Strike »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #71 on: September 06, 2010, 01:58:12 pm »
Din zmiorcaielile citite mai sus imi reiese ca majoritatea nu vede ce cauta nulitatile ca florescu sau cocis, dar ar impune nulitati de la steaua, "aia ar avea ce cauta in nationala". Ei bine, asta numesc eu grotesc...

P.S. cat priveste d-astia gen cocis, cat or sa fie in viata fratii verii becali, sa fiti linistiti ca o sa tot vedeti la nationala...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #72 on: September 06, 2010, 02:14:17 pm »
    Io asta nu o inteleg. Cum se pot impune, din afara, jucatori la nationala ? E selectionerul, baga pe cine vrea. Vine mumia aia de sandu si zice "baga pe ala, ca becali vrea sa-l vanda la toamna" ?
    Da. Fratii becali pot sa bage strambe, din teren, cu ajutorul jucatorilor pe care-i au sub contract. Desi...Nici asta nu prea imi vine sa cred. Si se mai baga presedintii pe la cluburi.
« Last Edit: September 06, 2010, 02:14:58 pm by Surgical Strike »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #73 on: September 06, 2010, 02:41:05 pm »
Tu esti sau faci pe naivul, ca nu mi-e clar?

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #74 on: September 06, 2010, 07:09:15 pm »
Fratii Becali taie si spanzura. Foarte elocventa e faza cand l-au zburat pe Piturca prima data ca s-au suparat Hagi si Popescu, nici n-a contat ca tocmai ne calificase. S-au mai erau fazele alea cu jucatori de rupeau in campionate straine dar nu erau sub contract cu fratii becali asa ca au strans maxim 10 selectii. Gen Craioveanu, care dadea 20 de goluri pe sezon in Spania sau Timofte 2, care ajunsese la un moment dat capitan la Porto si are o mana de selectii, si asta ca daduse la un moment dat 3 glorui intr-un Porto-Werder Bremen 5-3. In schimb s-au lipit de eticheta cu generatia de aur tot felul de panarame gen Vladoiu, Lupu ca pe vremea aia fotbalistii romani aveau oarece cautare si bineinteles implineau conditia nr.1: erau cu fratii Becali.

Si acum sunt unii jucatori, pe care ii tine presa in brate si nu i-ar critica nici daca dau 3 autogoluri, gen marele fotbalist Mirel Radoi, cel mai overrated fotbalist ever. Sau vesnic gafeur-ul Lobont, care nu stie sa se pozitioneze la nici o centrare, imi aduce aminte de Prunea. Bine, aici la portari nici nu avem altii, dar vreau sa aud si eu un "specilist" sa zica: ba a gresit lobont. Sau "a gresit marele mirel", care nici macar nu mai beneficiaza de populismul stelist. Acuma sincer vorbiind nici nu avem jucatori, marile vedete ale campionatului isi dau arama pe fata, doar ocazional mai reuseste cate unul vreo faza individuala, niciodata colectiva, ei fiind cu totii vedete, care tre sa iasa in lumina reflectuarelor. In curand cred ca-l vedem iar pe banel.
lecruci, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #75 on: September 07, 2010, 01:33:17 am »
Asa e, nu ai de unde sa alegi. Mutu daca stai si te gandesti e si el departe de generatia de aur. Aveam ceva sperante de la Razvan dar nu m-a convins, sta capra la Behecali.
....dar crap de ciuda ca ma ia albanezul la plula mereu si acum mai are si motiv in plus. Pana de curand ma freca la cap cu Dinamo Tirana, cu aia 17 nentori etc, degeaba ii explicam ca aia au batut o echipa de militieni, sa nu se mai infoaie. A vrut sa punem pariu pe 2 navete de bere ca Albania iese in fata Romaniei in grupa si i-am zis clar ca nu-i dau de pomana atata bere, mai bine o beau eu.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #76 on: September 07, 2010, 11:29:26 am »
Eu as juca asa:

Lobont
Sapunaru / Tamas / Chivu / Radu Stefan
Torje / Muresan / Printu' / Mutu
D. Niculae / B. Stancu

Eventual cu Deac in locul lui Mutu si Mutu in locul lui D. Niculae

« Last Edit: September 07, 2010, 11:30:23 am by Crimsonian »

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #77 on: September 07, 2010, 11:39:19 am »
ok ,sa zicem
da' de ce lobont?
mai degraba asa:

Preparator Fizic
Sapunaru / Tamas / Chivu / Radu Stefan
Torje / Muresan / Printu' / Mutu
D. Niculae / B. Stancu

Offline Costas

• The dark geek..
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #78 on: September 07, 2010, 11:50:35 am »
auziti, am si io o intrebare, de ce dracu il bagati pe mutu daca omu e suspendat? credeti ca daca se scrie pe forum zice fifa da, ok ii luam suspendarea
2nd Law of Thermodynamics: Chaos will Reign.
People like you are the reason people like me take pills!
http://www.usurper.ro/

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #79 on: September 07, 2010, 11:56:22 am »
ee,
pai asa si sapunaru e accidentat, radu stefan neconvocat, printu plm la fel
e asa, cum ii zice, dream team ;D

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #80 on: September 07, 2010, 12:22:29 pm »
Cu Lobont, ce dracu sa zic ... la Dinamo  a castigat de unul singur un titlu, apoi i-au lucit ochii dupa bani si a pierdut din forma ... dar nu prea ai pe cine aktcineva. Mai in forma imi pare Bornescu, anul asta, dar ti-o trage si asta cand te astepti mai putin. Pantelimon e submediocru, iar Tatarusanu inconstant. Pentru mine al doilea portar ar fi Albut, de la Bistrita.
« Last Edit: September 07, 2010, 12:23:06 pm by Crimsonian »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #81 on: September 07, 2010, 12:55:31 pm »
De fapt, la Lobont buba-i plasamentul. Inca de pe vremea cand juca la Rapid, avea niste reflexe de zile mari, suturi de mare angajament respinse in extremis si goluri luate din basini de suturi, numai ca statea unde nu trebuie. Acum, dupa multi ani, a devenit si mai greoi, dar are mereu acelasi plasament defectuos.
Parerea mea intima este ca nu exista antrenori buni de portari, nu ca avem portari slabi.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #82 on: September 07, 2010, 02:40:55 pm »
Mirel Radoi, cel mai overrated fotbalist ever

aha. si porma vorbim fotbal.

Parerea mea intima este ca nu exista antrenori buni de portari, nu ca avem portari slabi

nush la alte echipe cum ie, dar la steaua fiecare portar care vine, juaca primu an senzational si dupa, incepe sa apere cum il invata antrenoru dacilea. Si....moare

plm

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #83 on: September 07, 2010, 08:39:57 pm »
Lecruci zicea bine de Radoi, ca-i cel mai overrated  .... Eu cred ca dupa el urmeaza Bilasco. Problema e ca sunt amandoi titulari  q12. Plus Florescu !!!

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #84 on: September 07, 2010, 09:23:00 pm »
n-am jucat rau pana acum....in ritmu asta o sa dam s gol(uri)

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #85 on: September 07, 2010, 09:36:52 pm »
ah. pt cei care nu prind gigi sport
http://atdhe.net/23653/watch-belarus-vs-romania

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #86 on: September 07, 2010, 10:39:25 pm »
S-a terminat 0 la 0. Am vazut intr-adevar o alta echipa. Si mai proasta ca aia cu Albania. Practic aceeasi. Deci, ne incapatanam cu Florescu...Si a aparut si Cocis inapoi in teren ca sa nu ne suparam. Muresan sta pe banca si Cristea nici nu e convocat.
Nu inteleg de ce, cand mai erau fro 20 de min, nu aveam 5 atacanti bagati in teren, ca doara Belarusu sunt o echipa foarte slaba (io i-am vazut chiar mai slabi decat Albania) si, la urma urmelor, Chivu, Tamas, Maftei si Radoi ar fi rezistat cu brio oricarei eventuale sclipiri belarusiene. Jucam fara mijloc (ca oricum jucam fara el. Florescu scos. Deac scos. Si bagat la greu pe fata. Lucescu l-a schimbat pe Stancu. L-a schimbat pe Torje.
Cred ca belarusu is in al 9-lea cer, ca sigur se gandeau ce se vor face cu Franta si Romania.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #87 on: September 07, 2010, 10:54:52 pm »
S-a terminat 0 la 0.

s-a terminat pur si simplu :-)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #88 on: September 07, 2010, 11:00:34 pm »
Nu si daca Franta face egal cu BH. Ah, da. Si daca noi am juca ceva, intr-devar. Sa vezi acolo 7 bare si 15 goluri anulate, ca sa zicem ca ne persecuta arbitri, ca a dat fifa ordin sa ne rada, ca noi nu bem carlsberg si nu ne cumparam play station.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #89 on: September 07, 2010, 11:33:57 pm »
eu astept demisia. sa vina s hagi, ala macar mai gineste cate un jucator (vezi bicfalvi)

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #90 on: September 07, 2010, 11:38:28 pm »
iete ca bate Franta, e 2-0 in min 80.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #91 on: September 07, 2010, 11:39:50 pm »
io am zis baietilor la lucru sa ma treaca cu 0 - 4

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #92 on: September 07, 2010, 11:41:01 pm »
eu astept demisia. sa vina s hagi, ala macar mai gineste cate un jucator (vezi bicfalvi)

tu ai uitat ca asta era sluga lu' Becali cat a fost antrenor la Steaua,si facea primu unspe numai dupa cum ii dicta ciobanul?!

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #93 on: September 07, 2010, 11:44:20 pm »
Sa faca bine inutilu ala de Sandu (ca de cand e el, s-a dat dreaqu totul) si sa mearga in genunchi la Lucescu senior, sau sa-i plateasca lui Buttface clauza aia, ca nu-i asa de mult 400 de mii. Altcineva nu mai vad (din tara). Hagi in nici un caz.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #94 on: September 07, 2010, 11:47:33 pm »
stoichita e liber :))

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #95 on: September 08, 2010, 12:34:33 am »
Ma pish pe tot ce insea$na liga de fotbal! Tot vad replyuri pe topicu asta. Altu n-aveti de inrosit?
Gazetapulii.ro sau prosport.ro n-au forum? A! Acolo ati vorbi cu specialisti?

Aham...
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #96 on: September 08, 2010, 12:40:58 am »
io aveam o anumita parere depsre lucescu jr
dar dca el il scihmba pe torje si pe stancu , cei mai in forma din prima reprriza...

si ce plm, cand era spam la filme nu ziceai nimic

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #97 on: September 08, 2010, 01:35:29 am »
Ma pish pe tot ce insea$na liga de fotbal! Tot vad replyuri pe topicu asta. Altu n-aveti de inrosit?

Aham...

dude,tie chiar nu-ti place deloc fotbalu? ;D

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #98 on: September 08, 2010, 06:19:41 am »
Scoţia - Liechtenstein 1-1 rockon1
asta vine la nush cati ani dupa un egal acasa cu Irlanda

nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #99 on: September 08, 2010, 08:55:48 am »

ecjact cum te-ai duce tu pe un forum serios de metal... ;D

@ISHMAEL - si a deschis likenshtain scoru  :)

LE - s-a terminat 2-1 in min 90 :))
« Last Edit: September 08, 2010, 08:59:55 am by Surgical Strike »

METALHEAD Forum

« on: »