Author Topic: Ce sporturi practicati?  (Read 19828 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline shleam

• Locotenent
  • *
Re: Ce sporturi practicati?
« Reply #100 on: February 21, 2009, 01:08:34 am »
am inceput cu orientare turistica , apoi inot  si ultima data fotbal vreo 4 ani pana am dat sportul pe leneveala, acum mai joc asa cand imi revine cheful. oricum, nu imi pare rau ca am facut sport :D

Offline husky

• Capitan
  • *
« Reply #101 on: June 26, 2009, 01:26:15 pm »
sportul face parte din mine innotul ori de cate ori am ocazia, alergat seara si plimat cu bicicleta destul de des..
husky, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: June 26, 2009, 01:26:15 pm »

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #102 on: June 26, 2009, 02:01:24 pm »
ridicat 20 kg de minim 20 ori pe zi
carat 20 kg intre autobuze sau taxiuri.
cate un fel de laptenis cu cine se nimereste.
aruncat la cos  :P etc

Offline KoRnmaster

• Locotenent
  • *
« Reply #103 on: December 10, 2009, 11:16:08 pm »
acum..motocross,gimnastica de inviorare,tras de fiare,alergat si chestii de genu,pana acum cativa ani  fotbal,karate,kickboxing,lupte greco-romane,dar nici una de performanta,totusi as vrea sa ma reapuc mai serios de kickboxing
KoRnmaster, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Summer85

• Capitan
  • *
« Reply #104 on: December 11, 2009, 12:46:09 pm »
Eu nu practic niciun sport, in mod constant. De mica mi-au placut inotul si mersul pe bicicleta. Acum, de cand am spatiu, m-am apucat mai intens de badminton.
Am fost praf, pulbere, tandari la chestiile gen volei, baschet si alte minunatii de genul. Oricum, mai bine ca nu m-am priceput la astea, ca si-asa sunt ditamai paluga, nu mai trebuia sa cresc.  ;D ;D ;D
Summer85, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: December 11, 2009, 01:00:54 pm »
Discutam cu un vechi prieten de-al meu, antrenor de baschet la o scoala sportiva sau ceva de genul. Contrar credintei populare, de regula, cauzalitatea este inversa: ajungi la baschet (volei) tocmai ca esti paluga, prea putin contribuie la crestere aceste sporturi. Chiar in perioadele de crestere. Pentru ca aceasta crestere in inaltime nu e data de cate sarituri intinse faci pe ora, ci doar de un hormon.
E ca-n fazele alea inepte: in casa umblu gol si cu greutati legate de ghiocel sa se transforme in stejar. ;D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Summer85

• Capitan
  • *
« Reply #106 on: December 11, 2009, 01:27:55 pm »
Da, eu am prins ura pe baschet si volei din cauza ca pe mine ma alegeau mereu colegii. Eram foarte inalta, asa ca se gandeau ca sunt buna la prins mingi. Din fericire, si-au dat repede seama ca nu am nicio legatura cu sportul, asa ca m-au lasat in pace (uneori eram arbitrul)  ;D
Hmm, daca as fi jucat constant, probabil ca m-as mai fi inaltat cu cativa cm.  :-\
« Last Edit: December 11, 2009, 01:29:15 pm by Summer85 »

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
« Reply #107 on: December 11, 2009, 01:57:08 pm »
de cand a inceput facultatea ping-pong si baschet....fotbal la primavera

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #108 on: December 11, 2009, 01:57:42 pm »
ping pong ? :D :D :D Cu cine ? :D :D :D

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #109 on: December 11, 2009, 02:13:10 pm »
Cu colegii, banuiesc, ca multe din facultatile astea au si ping-pong in gama de sporturi oferite. ;D Io, de exemplu, m-am inscris la handbal la mine, da' astept sa vaz ce si cum se face semestru' viitor.

In alta ordine de idei, io m-am apucat de inot, de agrement, la Medicina. Pret bun, vestiar plin de namol pe jos si cu dusuri numa' cu apa rece, da' bazinu' e incalzit, e curat ca lacrima, e-o desfatare. Daca mai vrea cineva, le dau detalii pe PM, ca si-asa suntem mai multi pe culoar. ;D
« Last Edit: December 11, 2009, 02:13:39 pm by Chiperion »

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #110 on: December 11, 2009, 02:16:36 pm »
eu ma gandeam ca sta la camin mihaita, si au transformat sala de lectura de la 2 in sala de tenis de masa. ca mai stiu cazuri

Chiperiu, cum namol pe jos si dusuri reci? asa se poarta mai nou ?

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #111 on: December 11, 2009, 02:20:11 pm »
Namol, pentru ca se intra in vestiar cu incaltamintea de-afara si e mereu ud pe jos, din cauze obiective. Estem femeie de serviciu pe-acolo, da' nu vrea sa intre sa ne admire fizicurile astenice, probabil, iar seriile vin constant, din ora-n ora. Dusuri reci... astea nu ma coafeaza extraordinar, da' sunt sanatuase. ;D

Offline senseialexe

• Sergent
  • *
« Reply #112 on: December 22, 2009, 09:13:32 am »
Oss ! Este prima postare a mea, şi nu ştiu dacă o reuşesc din prima. Şi eu practic un pic de karate, de aprox. 23 de ani, shotokan. Sunt preşedinte şi antrenor de Club, membru fondator la Federaţia de karate modern şi Federaţia de karate Nipon-Budo România ( membru al Consiliului director). În 16 iunie 2009 am fost operat de hernie de disc, aşa că am un mic-mare concediu sportiv. Acum, în ritmurile mizicii rock studiez teoria din karate pentru că în ianuarie 2010 trebuie să dau examen pentru 3 DAN . Pot fi contactat pe mes alexemarian67 .
senseialexe, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #113 on: January 08, 2010, 05:53:59 pm »
Joc tenis aproape zilnic si cate un fotbal/baschet cand se iveste ocazia.
lecruci, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline iBluBear

• Sergent
  • *
« Reply #114 on: January 11, 2010, 11:31:30 pm »
Football!

iBluBear, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #115 on: January 11, 2010, 11:41:53 pm »
FOOTball, adica sportul ala jucat cu mana mai mult de 70% din meci? Is glumeti americanii astia, o nebunie... ;D

Offline iBluBear

• Sergent
  • *
« Reply #116 on: January 11, 2010, 11:47:15 pm »
Americanii au un sistem de masura imperial, iar o unitate de masura pe nume FOOT adica un picior da nume mingei aleia dubioase  :o Mingea aia are un FOOT lungime...Logic nu?Iar ala se numeste soccer de la mama lui.
Hai ca deja FOOT prea mult pe threadu` asta  :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #117 on: January 12, 2010, 12:12:40 am »
Bre, n-ai simtul umorului... era un schimb de replici intre un american si un englez, legat de football vs rugby. Asta era una dintre faze. Credeam c-o stii sau te-ai prins. ;D

Offline iBluBear

• Sergent
  • *
« Reply #118 on: January 12, 2010, 12:17:51 am »
pai e bine!Se terminase ziua fara sa fiu noob  :D

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #119 on: January 12, 2010, 12:29:09 am »
Iar ala se numeste soccer de la mama lui.

FALS! ti'as zice ca habar n'ai, da' tinand cont ca joci fotbal american, ma rezum la a'z zice ca esti imperfect informat.
ala s'a nascut cu numele de football.
americanii jucau si ei si'si facusera cluburi (asociatii) si, ca sa nu'l confunde cu alalalt i'au zis association football si, de'aici pana la "soccer" nu'i distanta decat de cateva zeci/sute de ani de vorbit engleza total anapoda.

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #120 on: January 12, 2010, 06:13:59 pm »
Fotbalul american e sportul cel mai comercial posibil. Pauze la fiecare 10 secunde, sa bage baietii reclama, sau sa bage unchiu Sam un hotdog la stadion. Nu pot sa inteleg de ce nu le place rugby-ul, care e mult mai dinamic si spectaculos.

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #121 on: January 12, 2010, 06:29:02 pm »
Asta e ca si cand ai spune ca tenisu' e naspa ca-ti scot snobii aia ochii cu BNP Paribas si Longines oriunde intorci capu', parol.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #122 on: January 12, 2010, 06:31:08 pm »
Nu e chiar asa, chiperiule. Fotbalul american chiar are darul sa fie foarte fragmentat. Si da, daca-l vezi pe meci la teveu, te urci pe garduri daca nu ti-ai pus in cap sa vezi o frumoasa emisiune de reclame, strabatuta cand si cand de unii care joaca folbal.

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #123 on: January 12, 2010, 06:35:22 pm »
Tata, n-as sti ce sa-ti spun, ca mai mult am fost pe teren decat la TV in ceea ce priveste un atare meci, da' io ramasesem cu impresia ca frumusetea jocului aluia, cui i-o placea, e sa omoare orice bucatica de fluenta si sa-i transforme pe colosii aia in platosa intr-un soi de piese de sah, ceva.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #124 on: January 12, 2010, 06:37:48 pm »
si sal transforme intrun joc de ofticati.

"plm nu mia mers amu. hai ca mai am 3 sanse"
:D

plm

Offline iBluBear

• Sergent
  • *
« Reply #125 on: January 12, 2010, 08:21:09 pm »
Intr`adevar la tv se baga foarte multe reclame.Prima oara cand s`a televizat un astfel de meci a rezultat drumul catre transformarea sportului intr`o afacere.De aceea se invart atat de multi bani pe terenurile alea.Ai fii uimit sa vezi cat platesc unii pt 30 secunde de difuzare intr`un meci superbowl.Desigur ca gasesti pe torente meciuri inregistrate cu reclamele taiate.
Iar in legatura cu de ce nu le place rugbi?Sporturile astea au doar 3 ASEMANARI : forma mingei, buturile si ca e un sport de coliziune.In rest, totul este diferit...

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #126 on: January 12, 2010, 08:50:32 pm »
Intr`adevar la tv se baga foarte multe reclame.Prima oara cand s`a televizat un astfel de meci a rezultat drumul catre transformarea sportului intr`o afacere.De aceea se invart atat de multi bani pe terenurile alea.Ai fii uimit sa vezi cat platesc unii pt 30 secunde de difuzare intr`un meci superbowl.Desigur ca gasesti pe torente meciuri inregistrate cu reclamele taiate.
Iar in legatura cu de ce nu le place rugbi?Sporturile astea au doar 3 ASEMANARI : forma mingei, buturile si ca e un sport de coliziune.In rest, totul este diferit...

Toate sporturile se transforma intr-o afacere. Unele reusesc, altele nu, toate incearca. In Sua se plateste mult pt orice, aia sunt crescuti de mici sa consume sa cumpere. Scopul lor in viata e sa cumpere asa ca e logic sa se plateasca mult pe reclama la superbowl. 
E diferit fotbalul american de rugby dar amandoua se bazeaza pe principii asemanatoare. Daca tot cauti un sport de echipa mai fizic rugby e religie. Insasi idea jocului e geniala, sa avansezi pasand mingea inapoi. Pe de alta parte hamburgistilor le place baseball-ul asa ca...

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #127 on: January 12, 2010, 09:40:22 pm »
Si ce? Oina noastra stramoseasca, de-o mie de ori mai veche, o fi ceva de rusine? Se pare ca e, ca majoritatea covarsitoare a federalilor, fondurilor (lul) si-asa mai departe au trecut la baseball si la noi. :)

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: January 13, 2010, 12:07:40 pm »
poi logic ca trecura la beizbol. Ca plm. lumea stie mai degraba regulile la ala decat la oina.

io cu beizbolu nu ma impac neam. Verisorul lui, crichetu, imi place

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #129 on: January 13, 2010, 12:09:00 pm »
crichetul e ala de dureaza cateva zile si la final nu stii cine a castigat?

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #130 on: January 13, 2010, 12:50:06 pm »
Nu mai e, s-a reformat. Se termina intr-o zi, sunt extaziati astia din Commonwealth. E ca un fel de trecem direct la prelungiri la baschet. Bine, dureaza oricum cateva ore bune dar se termina intr-o zi. Nu prea stiu regulile, dar in ianuarie 2008 am fost la Melbourne si m-am pus si eu sa ma uit la un meci Australia-India. M-am uitat vreo 2 ore din care n-am inteles nimic si nu s-a intamplat nimic interesant. Australieni mai aveau vreo 10-15 aruncari si trebuiau sa le doboare indienilor popicele. La ultimele 50 de aruncari nu se intamplase nimic, indienii aveau ceva avantaj. Rupt de oboseala cu fusul orar, am adormit. A doua zi toate ziarele pe prima pagina cu meciu de crichet, ca venise unu si le indoise fundu la indieni in ultimele alea 10 aruncari. Si toata lumea a vorbit numa despre asta vreo 3 zile. Asa m-am lamurit eu ca nu-i de mine crichetu.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #131 on: January 13, 2010, 12:58:37 pm »
ca si in beizbol, aia de sunt in aparare sunt aia de au mingea :D. un pic ciudat.
ideea e ca inainte trebuia scosi toti jucatorii echipei adverse. Ca sa scoti un jucator, trebuie sa versi popicele cand ala cu bata nu ie in zona de siguranta.

acum s-a schimbat. Si se arunca numa de 20 de ori de echipa. Adica 20 * 6 aruncari. Termenii nu prea ii mai stiu. Innings, out...alea alea. is pe wiki.

Punctajul este simplu:
- daca dai mingea peste gard: 6 puncte
- daca mingea atinge gardu: 4 puncte
- daca mingea nu atinge gardu: numarul de schimbari de baza

dureaza numa vro 3-5 ore.

Offline Shad0w

• Sergent
  • *
« Reply #132 on: March 11, 2010, 11:29:30 pm »

a32
erau candva mai multe sporturi..
inot
basket
tenis
arte martiale
mersu cu bicicletu si multu mersu pe josu

acu a mai supravietuit doar inotu si sper in curand sa invie mersu cu bicicletu ..
 a7
Shad0w, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #133 on: March 12, 2010, 10:52:03 am »
Oss ! Este prima postare a mea, şi nu ştiu dacă o reuşesc din prima. Şi eu practic un pic de karate, de aprox. 23 de ani, shotokan. Sunt preşedinte şi antrenor de Club, membru fondator la Federaţia de karate modern şi Federaţia de karate Nipon-Budo România ( membru al Consiliului director). În 16 iunie 2009 am fost operat de hernie de disc, aşa că am un mic-mare concediu sportiv. Acum, în ritmurile mizicii rock studiez teoria din karate pentru că în ianuarie 2010 trebuie să dau examen pentru 3 DAN . Pot fi contactat pe mes alexemarian67 .

+1

"Căci omenirea nu este, în general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atât mai valabil în regimurile de teroare."

Offline Solloslash

• Rock On
  • Locotenent
  • *
« Reply #134 on: March 15, 2010, 12:29:39 pm »
Da sport - un lucru bun pentru intretinerea sanatatii ca "pentru o viata sanatoasa faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi" campania TV pe toate posturile. pentru mine the best sport este Baschetul dar din pacate nu il poti practica numai primavara vara si toamna cand permite vremea, ca nu se prea gasesc sali unde sa te poti duce sa mai arunci la cos sau sa faci un 2 la 2
 noroc la toti.
SEX, DRUGS AND ROCK\'n\'ROLL

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #135 on: March 15, 2010, 03:17:37 pm »
Haltere in trecut si acum halbere ;D Dar ma gandesc sa ma reapuc serios de treaba ca am inceput sa arat ca o gogoasa fata de cum aratam....
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #136 on: March 15, 2010, 03:46:09 pm »
Alergat (planuri de maraton), inot, sala de forta si cand am noroc, ski sau ceva hochei.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #137 on: March 15, 2010, 03:51:42 pm »
plm vreau si eu hockey dar pt asa ceva iti trebuie infrastructura,un complex sportiv serios..

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #138 on: March 15, 2010, 03:59:32 pm »
Vreau si eu mai mult dar se suprapun sezoanele la mine si din cauza asta inca ma dau cu kuru de gheata la greu am nevoie de mai mult timp sa ma tin ca lumea pe patine mai ales ca la astea de hockey nu ai rizuri pt franare, faci totul din picioare etc, dar e fun rau de tot.

Offline takanonanu

• Locotenent
  • *
  • Crevetele
« Reply #139 on: March 25, 2010, 08:48:31 pm »
Pai, fotbal de mic copil, voley vreo 2 ani ... apoi a fost mania cu Bruce Lee si am fost autodidact vreo cativa ani, aikido si sumo prin casa cu nevasta-mea ... unde am iesit si campion.
Sah pe chess.com cu intermitente si in sistem real un minicampionat cu un gardian public si fratii sai. :P
Pana mai anul trecut am activat in liga a 3-a de futsal a Romaniei (de fapt liga judeteana Dolj).
Cred ca la fotbal ma pricep cel mai bine. q5
I've changed my routine
Now i'm clean

Offline fleshonfire

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #140 on: May 20, 2010, 03:51:04 pm »
2 ani de karate, 2 luni de judo , fotbal amator, plimbatul cu bicicleta aproape in fiecare zi, jogging cam odata pe saptamana.
fleshonfire, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Metalex

• Capitan
  • *
« Reply #141 on: July 03, 2010, 11:14:58 pm »
Mult baschet!
Metalex, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline DarkSinAngel

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #142 on: July 03, 2010, 11:24:39 pm »
Baseball 2 ani, fotbal, ping-pong, full-contact, breakdance, streetdance; pe masura ce imi amintesc ce sporturi am mai facut, va anunt  a6 a15
The guitar is the human soul sending a message through only six strings

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #143 on: July 03, 2010, 11:25:55 pm »
vom sta cu fufletu la gura

Offline DarkSinAngel

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #144 on: July 03, 2010, 11:33:59 pm »
 q13 q13 ok...

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #145 on: January 31, 2011, 02:37:10 pm »
Baseball 2 ani, fotbal, ping-pong, full-contact, breakdance, streetdance; pe masura ce imi amintesc ce sporturi am mai facut, va anunt  a6 a15

Unde ai jucat baseball.Vreau si eu de mult timp sa joc baseball si nu am unde.Numai am varsta de mers la un club dar as juca oricand cu drag.Astept insa si vara sa revin la obiceiul de jucat baschet de 2 ori pe saptamana.

Offline Zair

• Sergent
  • *
« Reply #146 on: May 28, 2011, 07:08:41 pm »
hmmm innot , tennis , karate si baschet , am ramas la baschet . e un sport calumea :P
Hello this is Rock. Please nerf paper. Scissors is just fine :)

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #147 on: June 09, 2011, 03:18:05 pm »
Multumita unor cpmbinatii si a terenurilor de baschet din parcul Izvor am program de baschet de 2-3 ori pe saptamana.Daca e cineva interesat sa dea un semn :D

Offline Metalex

• Capitan
  • *
« Reply #148 on: March 30, 2012, 11:40:43 am »
Practic urmatoarele sporturi:

Incep cu baschet-ul, sport pe care il practic de multi-multi ani...dupa care urmeaza:  inot, atletism, arte martiale, handbal, volei, fotbal, iarna - ski si snowboard, zbor cu parapanta..

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #149 on: March 30, 2012, 01:13:47 pm »
si pe acasa mia stai ?  :)

Eu nu mai practic nimic. Oricum nu ma implicam prea tare nici inainte.
Acu joc biliard cate 20 de ore/sapt, timp in care aprind cate o tigare in fiecare scrumiera si stau in picioare sau sprijinit de bar (se poate numi si asta sport).
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

METALHEAD Forum

« on: »