0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!
I'm not weird, I'm just limited edition
Iar ala se numeste soccer de la mama lui.
eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate
Intr`adevar la tv se baga foarte multe reclame.Prima oara cand s`a televizat un astfel de meci a rezultat drumul catre transformarea sportului intr`o afacere.De aceea se invart atat de multi bani pe terenurile alea.Ai fii uimit sa vezi cat platesc unii pt 30 secunde de difuzare intr`un meci superbowl.Desigur ca gasesti pe torente meciuri inregistrate cu reclamele taiate.Iar in legatura cu de ce nu le place rugbi?Sporturile astea au doar 3 ASEMANARI : forma mingei, buturile si ca e un sport de coliziune.In rest, totul este diferit...
Oss ! Este prima postare a mea, şi nu ştiu dacă o reuşesc din prima. Şi eu practic un pic de karate, de aprox. 23 de ani, shotokan. Sunt preşedinte şi antrenor de Club, membru fondator la Federaţia de karate modern şi Federaţia de karate Nipon-Budo România ( membru al Consiliului director). În 16 iunie 2009 am fost operat de hernie de disc, aşa că am un mic-mare concediu sportiv. Acum, în ritmurile mizicii rock studiez teoria din karate pentru că în ianuarie 2010 trebuie să dau examen pentru 3 DAN . Pot fi contactat pe mes alexemarian67 .
Baseball 2 ani, fotbal, ping-pong, full-contact, breakdance, streetdance; pe masura ce imi amintesc ce sporturi am mai facut, va anunt