de acord, germania a aratat cel mai consistent si placut ochiului fotbal. echipa asta imi aminteste de cea din '90, care a luat titlul, cu klinsmann, matthaus, brehme, hassler etc. cu un inceput de vis atunci, 4-1 cu yugoslavia, 5-1 cu u.a.e., ca si acest 4-0 cu cangurii. drept ii ca atunci au cam pierdut din turatie pe parcurs, vezi meciul cu anglia si finala, dar dupa un senzational meci cu olanda in optimi. eu totusi cred ca echipa care va fi in cea mai buna forma fizica pe final va castiga.
mai e de vazut spania, o echipa cu jucatori mai obositi, cu peste 50-60 de meciuri oficiale jucate, unii veniti dupa accidentari (torres, fabregas), dar raman favoriti. de vazut si brazilia...
ca lot insa, ca solutii, cred ca argentina poate atinge un maxim de forma pe final, chit ca stilul lui maradona e discutabil in contextul tactic actual, 4-3-3 -ul asta parca ma unge pe suflet asa, imi aminteste de zeman, o zona agresiva, cu 3 atacanti puri si 3 mijlocasi de calitate. prezenta lui veron e un mare plus... desi nu pot sa inteleg de ce l-a lasat acasa pe zanetti care ar fi dat un randament net superior lui guttierez pe banda dreapta, iar burdisso ar fi de preferat lui demichelis in centrul apararii...
bai frate, da zumzetu ala al vuvuzelelor ma calca pe nervi! ar trebui sa interzica saraciile alea... oricum caterinca cand joaca echipele africane, vuvuzele, vraci etc.