Author Topic: Cupe Europene - 2009/2010  (Read 19487 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
Re: Cupe Europene - 2009/2010
« Reply #100 on: August 08, 2009, 10:07:30 pm »
trecem peste partea cu divinitatea...la ce noroc te referi ?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #101 on: August 08, 2009, 10:15:50 pm »
referitor la ce spuneai in postul anterior, noroc la tragerile la sorti. Desigur referitor la Timisoara, norocul a fost ca a tratat Luci cu lejeritate problema.

PS: Am auzit ca plang irlandezii dupa berea ieftina de pe la noi.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: August 08, 2009, 10:15:50 pm »

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #102 on: August 08, 2009, 10:26:36 pm »
nu e vina lui lucescu, e clar vorba de blazarea brazilienilor (mai putin ilsinho, doamne ce jucator ! nu il prinde returul in ucraina) care au zis ca daca au castigat uefa, nu s impiedica ei de niste neica nimeni din romania. la fel vad ca fac si nemtii.

Si de exemplu Steaua, fiind cap de serie, singurul adversar dificil pe care il putea intalni era genoa...deci o probabilitate de 20% sa cada prost. clar nu e noroc.
la fel s la dinamo, la fel s la cluj....
noroc a avut vaslui, atat, ca nu a cazut cu benfica sau cu valencia.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #103 on: August 08, 2009, 10:40:42 pm »
Ma rog nu sunt in miezul problemei, poate trebuia sa specific doar valoarea echipelor. La Timisoara, da, delasarea jucatorilor a fost esentiala.
Dar totusi nici o minune nu tine mai mult de 3 zile, eu ma astept la ceva gen CFR dupa meciul cu AS Roma. Astept sa vad ce va fi cand se vor izbi cu capul de zid, ca au mai fost vremuri cand ne bateau pescari de prin Islanda sau elfi necunoscuti de prin Suedia.
Poate fac spiridusii o surpriza Stelei.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: August 10, 2009, 12:26:02 pm »
Poate fac spiridusii o surpriza Stelei.

prea greu. Steaua nui dinamo. Adica, sa nu sara dinamovistii in capu meu, steaua si cand juaca execrabil cu echipe dastea mici, tot da un gol mai mult. Cel putin.

Zizu. Steaua in scotia a jucat: prost, indolent, nesimtit. Cel putin in prima repriza. In a doua totul s-a schimbat odata cu golul de 1-1. Ala lea cam taiat picioarele scotienilor. Executia de la golul 2...pe langa ca este rarisima la steaua, nici nu poate fi bagata la "joc".
Prudenta este alceva.
plm

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: August 10, 2009, 02:16:37 pm »
animaloo: fie-ti frica atunci cand zizou te va lua cu "stimabile animal" "respectabile animal" "onorabile animal"... o sa creaza aia de intra rar p-aci ca e vorba de board-ul cu adoptii de animalutze...

In rest, simple Zizou (sorry, ma iau dupa ce vad scris), suspect de multi am vazut acelasi meci. Nu te pune pe ganduri? Nu! Stiam eu. De-amu fa o chestie folositoare, ce folositoare, providentiala: nici daca depinde viata ta de asta, nu-mi mai raspunde, adresa replici, fa referiri la mine, aici sau aiurea, pe toata-ntinderea forumului. Nu stii peste ce moment nefast de-al meu poti da. OK? Acum stai jos. :-*

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #106 on: August 10, 2009, 03:14:25 pm »
Mda,eu imi mentin opiniile,dar admit ca la meciul cu scotienii stelistii au dat dovada de ceva fisuri in aparare. Ba mai mult,meciul cu CFR m-a convins de faptul ca apararea si mijlocul Stelei sunt la pamant,sau sub pamant.

De-amu fa o chestie folositoare, ce folositoare, providentiala: nici daca depinde viata ta de asta, nu-mi mai raspunde, adresa replici, fa referiri la mine, aici sau aiurea, pe toata-ntinderea forumului. Nu stii peste ce moment nefast de-al meu poti da. OK? Acum stai jos. :-*

Nu scrie asta in regulament,sorry. ;D

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #107 on: August 10, 2009, 03:20:54 pm »
chiar asa de greu sa fie sa admiti ca ai gresit?
intradevar, nu fu decat un penalti neacordat. dar steaua a jucat penibil

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: August 10, 2009, 03:35:31 pm »
Nu scrie asta in regulament,sorry. ;D

Zizou, tu vrei sa fii amuzant. Dar nu reusesti in registrul meu. Acolo esti doar penibil. Stii cat de mult valora un ignore la ceea ce am spus eu? Aproape cat al meu. Dar ai ratat (din nou) ocazia sa fii destept.
Si ca sa inchei cu tine si sa priceapa si mintea ta cea odihnita, ca oricum mi-am irosit o sumedenie de timp cu tine, atunci cand prin afirmatiile tale cretinoide ma jignesti, ti se atrage atentia si o tii langa, du-te fugutza si pupa-te-n fund ca nu ti-am dat ban pe treaba asta, cunoscator de regulament ce te dai. Acum chiar stai jos, ca e de rau!

animaloo: ok, n-au fost 4-5 dar repet, au fost 2 numai inainte de a deschide scorul scotienii; si apoi imi aduc aminte de hentzul ala de putea fi interpretat si ca atare, de alti arbitri, precum si o intrare la fel de interpretabila in faza dinaintea golului de 2-1, gen.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: August 19, 2009, 11:27:50 am »
Sper ca au realizat si mega-banatenii aia infatuati ca e momentul sa se pupe singuri interfesier ca pupa (cam pupaciosi) Europe League macar, ca la nivelul la care au jucat aseara mai au de luat notitze, asa cam de-o furgoneta de bloc-notes-uri.

Arsenal rulz!!!! Batura fara greatza pe Celtic (dupa 6-1 in deplasare, in PL, in weekend), batura si pe Timisoara prin ex-ii sai Hleb si Lehman :D \m/

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #110 on: August 20, 2009, 12:23:15 pm »
sa vedem azi echipele noastre ce fac. timisoara , jucand cum a jucat, nu avea cum sa dea gol. nu poti sa pacalesti fotbalul de 2 ori la rand sau chiar de 3 ori la rand..in fine, macar merg in europa league.
sunt tare curios de dinamo daca  bate.

Offline PanaMV

• Locotenent
  • *
« Reply #111 on: August 20, 2009, 11:03:13 pm »
Cred că cel mai frustrant este că oamenii ăia foarte violenţi care mai antrenează şi pe cei de-o violenţă medie n-or să fie prinşi. Au intrat pe teren, au demonstrat ce-or fi avut de demonstrat  ???  şi pe urmă s-au amestecat printre restul suporterilor.
Astfel, la viitoarele meciuri ale lui Dinamo, cānd vor mai avea voie cu suporteri, ăia īn loc să fie la o secţie de poliţie, or să fie iarăşi pe stadion.
Stiu ca nu stiu nimic.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #112 on: August 21, 2009, 07:30:49 am »
Cred ca s-a dus naibii visu' cainilor de a juca in shampon lig pt inca cel putin 2-3 ani. :D :D
Serios vorbind acum,imi pare rau de ei,chiar consider ca au un lot foarte valoros cu ajutorul caruia puteau face fata in cupele europene,dar fara munca si devotament nu poa' sa mearga treaba.

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #113 on: August 21, 2009, 08:03:15 pm »
cum bre 'dinamo' si 'lot FOARTE(hai dao'n plm) valoros in aceeasi fraza?!?! deci cuuuuuum  :D mai lemnuit d'atat poti?  :P

a dat mah borcea vreun interviu ceva? ca's curios ce'o zice. arbitrii , ceva, gen ? pp ca nu  ;D

Offline PanaMV

• Locotenent
  • *
« Reply #114 on: August 21, 2009, 08:11:18 pm »
Urla azi pe la amiază pe sport.ro la reprezentantul suporterilor dinamovişti da` zău de-am putut īnţelege ceva. HASJHDUASH HULIGANI FBAKFKASHAS...

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #115 on: August 21, 2009, 08:12:55 pm »

Serios vorbind acum,imi pare rau de ei,chiar consider ca au un lot foarte valoros cu ajutorul caruia puteau face fata in cupele europene,dar fara munca si devotament nu poa' sa mearga treaba.

daca eu ,care am copilarit pe stadionu' lor,nu pot sa dau dume d'astea...am o retinere :D buaaa ce carnati!!
nu ii vad ma retrogradati odata?
lot valoros auzi...valoreaza cat?2 legaturi de patrunjel si un kg de labii putrezite...ca ma enervez cu nervii acum...
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #116 on: August 21, 2009, 08:43:20 pm »
Pai da bai astia,Dinamo au lot foarte bun valoric,ce-i asa de ciudat in asta?! A furnizat si probabil ca va furniza in continuare jucatori pt echipa nationala (amintesc doar de Lobont,Danciu,Adrian Cristea sau Tamas,care sunt piese de rezistenta in nationala).
Dar cum am zis,ca joc au fost si sunt jalnici.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #117 on: August 21, 2009, 08:57:32 pm »
Cainii rosii,ham-ham-ham,flosca-flosca.... :D :D
La cotet cu ei...si fara mancare! :D
http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, romāneşti şi clasice!

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #118 on: August 21, 2009, 09:06:15 pm »
irelevante buei piesele astea...lobont nu mai trage pentru nimic,se vede ca nu mai are pic de motivatie; dupa cum au decurs treburile cu accidentarile,cu nebagatu in seama de catre ajax si etc..el a fost un portat valoros,chiar era preferatu' meu din toate timpurile la romani(ma rog ,era si o afinitate exagerata)...a scos de atatea ori si pe dinamo din foame ,acum s'a saturat..
danciu la fel,a fost pe treaba lui,candva...demult...nu am vazut ceva notabil la el in ultimii ani...
despre tamas cre'ca am mai borbit p'aici,in ideea ca nu de bun ce e a ajuns inapoi la dinamo...
cristea are sclipirile lui foarte mijto,dar intervine lipsa de strategie la dinamo plus toata shaorma creata in echipa cu maioneza substituita de "copiii" lu' turcu,porcea si alte mondenitati imbecile...

asa ca,cu adunatoare asta de piese,care -vrem sa recunoastem or 'nu- sunt expirate,care'i schema?se intampla ceva la echipa asta?pai nu..atunci mai da'l dreaq de lot!
daca is valorosi sa'si urmareasca transferu la o alta echipa,nu conteaza daca de la noi sau nu...dar ce? le arde lor de folbal?!
concluzia: echipa de desculti!nu ii mai bagati in seama!is doar cu numele...

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #119 on: August 21, 2009, 09:53:17 pm »
n'doye ala e bun....nush ce cauta la dinamo

Offline Kapricornus

• It's O.K.
  • General de Brigada
  • *
« Reply #120 on: August 24, 2009, 09:04:58 pm »
poi lobont unde sa traga?..eventual in scaunul cu rotile.si oricum,avem inlocuitor pe masura:dolha.apara bine baiatul asta,chiar as zice ca ar ceva peste lobont.
jerila,nu mai vorbi de tamas ca mi se face rau.te rog frumos.ala-i chiar nesimitit.ia o caruta de bani ca sa-si bata joc de fotbal.selectia la dinamo se face cu inima nu cu capul.pe langa tamas,ar trebui sa dispara un niculae,zicu,cristea (briliantul pulii),bostina,niculescu...ce mai,o echipa intreaga.
cristea?sclipiri?are ceva,dar degeaba sclipeste intr-un meci,ca apoi,sa dispara un sezon.egal cu zero.fente din astea pe loc nu ma impresioneaza.nici ca fute minge o juma de ora ucigand jocul,nu ma impresioneaza.daca pleaca,el si cu ceilalti betivi si nesmititi,o sa fie un pas inainte pentru dinamo.bineinteles,daca o sa avem vreodata conducere.
facea blaturi in perioada rosie,plm,dar in europa,exceptand episodul 17 nentori,jucau unchiule...nu gluma.luati la puricat meciurile cu sampdoria,anderlecht,hamburg,partizan,panathinaikos..nume grele la vremea aia si o sa vedeti fotbal.aici nu vreau o comparatie cu steaua anilor respectivi..sau cu craiova.vreau o comparatie de determinare dintre dinamo din anii '80 si echipa de acum.in anii '80 se juca pe un suc si-o guma si-si rupea picioarele,nu se sfiau sa intre la sange,iar astia de acum,cu sute de mii de euro joaca la vrajeala.
asa conducere..asa fani,asa echipa.chiar nu ma oftic daca luam vreo 3 ani de suspendare.
Silent|Dance, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #121 on: August 24, 2009, 10:57:22 pm »
e cam offtopic sa vorbim de dinamo la cupe europene, da' ma rog

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #122 on: August 24, 2009, 11:16:23 pm »
DA! mersi miăiţă ;)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #123 on: August 25, 2009, 08:32:27 am »
In general spectacolul cam lipseste cand joaca echipele romanesti in Europa. Sngura care face spectacol este Dinamo. De fapt, nu spectacol, circ de'a dreptul. Cine mai reuseste sa ia bataie de la toate gherlele din alte campionate sau hai sa nu le zicem gherle, ci sa le zicem "Gloria sau Pandurii din tara lor". Deci, haideti sa speram cu totii ca nu patesc nimic astazi si primesc suspendarea doar pentru sezonul acesta, (din care oricum sunt suspendati deja). ;D

Pe aceeasi tema cititi si un articol haios: http://blogsport.gsp.ro/buzarin/2009/08/23/o-cauza-nationala-dinamo-basma-curata/
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #124 on: August 27, 2009, 12:07:54 pm »
M-am uitat la cimishoara aseara. Echipa care, probabil, va lua campionatul la anu, a prestat un fotbal timid, lipsit de idei, cu spatele la poarta, plin de pase gresite date din frica. Ce mai...eternul fotbal romanesc etalon, prestat in fata echipelor europene. Nici o schimbare.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #125 on: August 27, 2009, 08:06:23 pm »
Tragerea la sorti Uefa Champions League

Grupa A

Bayern
Juventus
Bordeaux
Maccabi Haifa

Grupa B

Man Utd
CSKA Moscova
Besiktas
Wolfsburg

Grupa C

AC Milan
Real Madrid
O. Marseille
FC Zurich

Grupa D

Chelsea
Porto
Atletico Madrid
Apoel Nicossia

Grupa E

Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debrecen

Grupa F
Barcelona
Inter
Dynamo Kiev
Rubiz Kazan

Grupa G

Sevilla
Rangers
Stuttgart
Unirea Urziceni

Grupa H

Arsenal
AZ Alkmaar
Olympiakos
Standard Liege

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #126 on: August 27, 2009, 08:09:36 pm »
He, He, He, exact cum ma asteptam ...

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #127 on: August 27, 2009, 08:59:03 pm »
Intr-un cuvant:prietenos ;D

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: August 27, 2009, 11:32:25 pm »
ole ole, in sfarsit o aratat si dinamo a echipa de fotbal. desi tin cu ei (mai nou dupa CFR, teoretic, dar in meciurile directe parca tot cu betivanii de acolo trag), asa am ras cand i-am auzit ca spera la calificare. si uite ca o putut.
Mare mirare, si bravo jucatorilor si antrenorilor. Cred ca si Ganea cu spiritul lui (amintiti-va de penalty-ul cu englezii) o avut un rol important la determinare.
Bravo Dinamo,
bravo Marius Niculae, asa tre sa joacie, bravo Andrei Cristea, ti-ai lasat amprenta pe inca un meci memorabil din UEFA al unei echipe romanesti.
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline Kapricornus

• It's O.K.
  • General de Brigada
  • *
« Reply #129 on: August 27, 2009, 11:37:10 pm »
e clar:cand nu joaca betivu' de tamas - castigam
si mai clar:cand intra fanii pe teren,ne calificam.deci in grupe,sa recidivam ca ne calificam  ;D

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #130 on: August 27, 2009, 11:51:34 pm »
Deci, cand ai fatza de cur, mergi precum un cur si mai ai si beshini, cum poti sa te numesti ? ZICU.
Ma bucur, cum m-as fi bucurat pt orice echipa romaneasca din aceeasi ipostaza.
  Bravo lor ! E o calificare cat cupa insasi. Obtinuta impotriva echipei cehe (de 2 parale, altfel) ce se credea shmekera, impotriva javrelor borate (95% ciori) ce au rupt gardul, impotriva deciziei UEFA si impotriva vomitaturii aleia de Becali, care dorea sa-l vada plecat pe Boneti.
Nu v-am spus: dinamo ofera circ.  :D
A, era sa uit. Extraordinar portarul (cu tot cu fata lui de tzaran). La fata aia, ii se potrivea lui mai bine numele de "zie", nu negrului aluia. :)

Offline Kapricornus

• It's O.K.
  • General de Brigada
  • *
« Reply #131 on: August 27, 2009, 11:57:57 pm »
bre surgical,ia baga o poza sa-ti vad fata de orasean
zicu o ratat penalty-ul,dar per total,o jucat bine

ps btw,o facut cineva captura cu slovan-dinamo?ultimele 6 pinaltiuri nu le-am prins,n-am mai avut spatiu pe hdd  >:(  daca are cineva captura,pm me plz
« Last Edit: August 28, 2009, 12:00:49 am by Kapricornus »

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #132 on: August 28, 2009, 12:01:01 am »
Asta da meci intens mai ales la taraganarea de final...Baietii au jucat bine desi au fost momente destule in care o ardeau in basini tehnice,dar per total au construit si s-a vazut.
Meci asemanator cu Steaua - Valencia doar ca spaniolii aveau calibrul mai mare in acel moment. ;D

Offline Kapricornus

• It's O.K.
  • General de Brigada
  • *
« Reply #133 on: August 28, 2009, 12:07:56 am »
stai linistit;mingicarii astia vor fi pe faras daca nu-si schimba atitudinea.se pare ca bonetti nu agreeaza fitzele.
tinand cont ca nicio echipa romaneasca n-a intors un 0-2 sau 0-3 in prima mansa,nici io nu aveam incredere ca se poate.chiar daca slovan nu e o echipa mare,rezultatul asta e istorie.de studiat  ;D noa,exagerez
« Last Edit: August 28, 2009, 12:08:17 am by Kapricornus »

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #134 on: August 28, 2009, 12:14:01 am »
E istorie pentru ca au intors scorul in deplasare. ;)
Ca iar revin la Stelutza care se afla in aceeasi situatie doar ca a iesit victorioasa pe teren propriu.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #135 on: August 28, 2009, 12:21:22 am »
ce sa zic, sunt uluit, dar ma bucur foarte mult. imi pare rau de vaslui (pana la urma, fundasu ala de la greci chiar a [primit 2 galbene si nu l-a dat afara ? ).
O veste buna pentru stelisti ar fi eliminarea lui zenit de azi, rezultat ce propulseaza steaua in prima urna valorica la tragerea la sorti de maine.

Offline Kapricornus

• It's O.K.
  • General de Brigada
  • *
« Reply #136 on: August 28, 2009, 12:32:21 am »
Ca iar revin la Stelutza care se afla in aceeasi situatie doar ca a iesit victorioasa pe teren propriu.

mai drumex,acu nu vreau sa minimalizez meritele stelei,dar la ora aia,era doar numele de valencia.oricum,spectaculos returul cu un erou care a lovit si in seara asta.bravo cristea!
acu ce sa zic,slovan nu e o super putere...dar nici dinamo  ;D
vezi tu,vin nijmegen si elfsborg,care au fost,si poate mai sunt,necunoscuti,si ne da afara din europa.dar daca urmaresti rezultatele din grupe a celor doua echipe,nu le mai incluzi in categoria "neica nimeni".azi de ex.,elfsborg au batut pe lazio cu 1-0...dar totusi,nu s-au calificat.le mai trebuiau un gol,fiindca in tur o fo 1-3.
si noa,contele avertiza pericolul olandez,anu trecut,dar noi,nu si nu..ne calificam.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #137 on: August 28, 2009, 12:55:48 am »
Deci, cand ai fatza de cur, mergi precum un cur si mai ai si beshini, cum poti sa te numesti ? ZICU.
Ma bucur, cum m-as fi bucurat pt orice echipa romaneasca din aceeasi ipostaza.
  Bravo lor ! E o calificare cat cupa insasi. Obtinuta impotriva echipei cehe (de 2 parale, altfel) ce se credea shmekera, impotriva javrelor borate (95% ciori) ce au rupt gardul, impotriva deciziei UEFA si impotriva vomitaturii aleia de Becali, care dorea sa-l vada plecat pe Boneti.
Nu v-am spus: dinamo ofera circ.  :D
A, era sa uit. Extraordinar portarul (cu tot cu fata lui de tzaran). La fata aia, ii se potrivea lui mai bine numele de "zie", nu negrului aluia. :)

stiu, se discuta despre fotbal.
totusi, esti pe forum, patreaza trivialitatile si rasismul pentru stadion .... acolo se poarta.
steaua sus rasare .....
Huo Huo Huo !
« Last Edit: August 28, 2009, 02:47:37 am by crematory »

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #138 on: August 28, 2009, 11:14:49 am »
steaua la a 6a victorie consecutiva:D. Pana acu a avut numa amicale slabe, dar ce conteaza? Punctele is puncte si, din fericire si cu ceva sansa, is toate.
asteptam grupele.

dezamagitori cluju, chit ca sor calificat. dar fata de celelalte....

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #139 on: August 28, 2009, 11:26:39 am »
tinand cont ca nicio echipa romaneasca n-a intors un 0-2 sau 0-3 in prima mansa,nici io nu aveam incredere ca se poate.

ia mai cauta nitel http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/dinamo-sa-ia-exemplul-sportul-1987-ei-au-putut-4805555
si Brondby chiar avea echipa de echipa ;)

fara sa minimizez prin asta calificarea lui Dinamo - sper doar sa fi obosit destul de mult pentru duminica ::)
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #140 on: August 28, 2009, 11:47:50 am »
Bai, cand va aud cu obositu asta...Parca sunteti comentatori de la tvr. Ce oboseala, mai, de joi pana duminica. Ca asta fac toata ziua. De doua - trei ori. Vine acas, face sauna, bea ceiucu, merge la un biliard si e ca nou.
Real joaca 80 de meciuri pe sezon si tot rupe gazonul in min 120. Noi tre sa ne ingrijoram ca x sau y (jucator de top, pe care clubul il pretuieste la milioane) termina benzina in min 74.

Offline Kapricornus

• It's O.K.
  • General de Brigada
  • *
« Reply #141 on: August 28, 2009, 11:50:01 am »
da,uitasem de meciul asta.mea culpa.
ca sa caut nod in papura,studentii au intros rezultatul acasa,nu in deplasare.dar noa,spectaculoasa si partida aia.
oricum,slovan nu-i echipa mare....asa ca,nu e cazul sa ma umflu'n pene prea tare.sa batem in grupe nume mari din europa league,si apoi ma umflu mai tare in pene  :D

lacrimile lui n'doye erau pentru steaua.ii pare rau de pe acum pentru infrangerea stelei  ;D

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #142 on: August 28, 2009, 12:06:26 pm »
Matache ar merita un bonus special - mingea scoasa cu piciorul a salvat calificarea

in alta ordine de idei, Urziceniul are sanse de locul 3 dar cu echipele alea nu umpli un stadion la noi daca pastrezi preturile de anul trecut pe care le-a avut Steaua in ChL
abia astept Milan - Real ::) Kaka contra Pato
vad ca si Ibrahimovic va avea sansa sa joace contra fostei echipe

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #143 on: August 28, 2009, 12:47:54 pm »
Bai, cand va aud cu obositu asta...Parca sunteti comentatori de la tvr. Ce oboseala, mai, de joi pana duminica. Ca asta fac toata ziua. De doua - trei ori. Vine acas, face sauna, bea ceiucu, merge la un biliard si e ca nou.
Real joaca 80 de meciuri pe sezon si tot rupe gazonul in min 120. Noi tre sa ne ingrijoram ca x sau y (jucator de top, pe care clubul il pretuieste la milioane) termina benzina in min 74.

pai bah in chirurgicala-ti lovitura, tu compari realu' cu vreuna de p-aci?
nu-i vedeai pa aia aseara de se plangeau de crampe?
la meciu' cu steaua, dinamo o sa se retraga la pauza pe motiv de oboseala 8)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #144 on: August 28, 2009, 01:01:21 pm »
Nu compar echipele, m-am esprimat gresit, compar indivizii, cu plamani, maini si picioare, ignorand talentul. Ca ai nostri care au mai fo pe dincolo ziceau ca pregatirile fizice de la echipele ale ii pis of cake pt fotbaliatorul romanesc. Probabil ca datorita haosului tactic ce domneste in fotbalul romanesc, astia obosesc mai repede. Am vazut, intr-un rezumat de etapa, o frantura dintr-un meci, cred ca galatiu cu international. Era o faza in care ambele echipe erau in careu. Centrare... si mingea o ia spre dreapta, iesind din careu. In momentul  ala, din cei 101 jucatori din careu, 98 au avut tendinta sa o ia, ca oile, spre minge.
Chiar si aseara, la Dinamo, Motzii, care avea cartonash galben, rateaza clar o intrare si apoi are instinctul sa ridice piciorul si sa-l rupa pe ala, dupa ce si mingea si jucatorul trecusera. Ce IQ tre sa ai sa faci asha ceva ? Ce obraz poti sa ai sa faci asha ceva ? De ce sa faci asha ceva ?
« Last Edit: August 28, 2009, 01:02:52 pm by Surgical Strike »

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #145 on: August 28, 2009, 01:14:43 pm »
Pai cam p-acolo vroiam sa ajung si io cand am zis de comparatie.
Mai putin ma gandeam la fizic, mai mult la partea de pregatire tactica, psihica, chiar educatie.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #146 on: August 28, 2009, 01:21:53 pm »
Ce real visezi cumetre? Plecati mah, ca mor de ras. Echipa desenelor animate. Plm, cand o da iar Barca buna ziua realului, pac! din oficiu scrie deja pe tabela un 4 minim, in fata catalanilor. Hai, vorbim de echipe de folbal, Barca, Arsenal, nu toti pishatii pe ei, culmea, pishati pe muuuulti bani. ;D

Altfel, bravo pentru dinamo, cu tot cu tzaranii, uratii, fitzosii si tembelii lor, bravo si pentru celelalte, steaua (huo, ca sa nu v-o luati in cap) si cfrmue cluj.

Grupa blanda pentru UU, chestie nu neaparat incurajatoare, imo.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #147 on: August 28, 2009, 02:32:02 pm »
Pentru Rapid nimic-nimicuta?
O tresarire,o urare de bine,o maslina?Asa ca sa completam careul de asi... :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #148 on: August 28, 2009, 02:35:37 pm »
Asta s-a vrut o ironie marca drumitza? Pfoaaaaai, iar ma dezamagesti, copile.
Tema repetitiva, poanta slaba, in plus faza care ma sparge (negativ): tu spui bancul, tot tu razi? Ah, da, macar sa fie unul care rade.
Incep sa-mi pierd sperantele in ce te priveste.... ma rog, umbrele alea de sperante, nu te flata pe tine, ca te patezi... ;D

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #149 on: August 28, 2009, 02:42:46 pm »
Mai amuzanta(pt mine) e reactia ta de suporter ranit in orgoliu.
Ce vrei frate?Asa e in fotbal... :D
Tine-ti umbrele pt altii ca poate nadusesti... ;D
 off-topic repetat

METALHEAD Forum

« on: »