Si ce te astepti sa-ti raspund? Ba da, au fost 4-5? Bine, au fost 4-5. 2 numai la 1-0. Altceva?
A, are momente in joc cand nu se regaseste? Pai mai baiatule, trebuie sa fii orb sau cu sindrom dawson sa nu fi vazut ca orice actiune a scotienilor timp de aproape 65 de minute capata consistenta din cauza aiurelilor si imbecilitatilor lui ghioane sau badea. Pe undeva, ai dreptate, 65 de minute de neregasire imediata sunt un gainatz, la scara istoriei. Numai ca eu ma refeream la scara unui meci, de numai 90 de minute. Auzi tu la el, joc prudent... pai singura prudenta era a spectatorilor care erau vizati in urma degajarilor meseriasei aparari steliste. Evident, spectatorii din spatele portii steliste, ca aia faceau scamatorii, erau cu spatele la propria poarta, degajau (cand nu dadeau pasa adversarului) si mingea tot in spate se ducea. Ce naiba dai din tine, ai fumat in timpul meciului? Sau mai nou in academia romana s-a stabilit ca prudenta e sinonimul de la disperare si impleticire??
Pe urma, spectacolul, in afara de golurile scotianului si primul al lui Stancu (bine, si al doilea, ca l-a impiedicat spectaculos pe nicolita sa accidenteze vreo gravida din peluza si a dat gol), unde a fost tati?
Bai, nu mai vorbi prostii, si cu tonul asta hotarat, ca nu ca ai putea sa ma enervezi, da-mi aduci aminte de ce spuneam mai sus cu cotele penibilului...
In cele din urma, apreciez vesnica referire la capra vecinului. Da ma, calificarile istorice si jocurile mizerabile rimeaza inca de pe vremea cand italienii perfectionau anti-fotbalul. Ce te oftici asa? M-ai vazut pe mine, de exemplu, bucuros ca s-a calificat Poli?
Vezi ca "judeci exact ca majoritatea presei de 2 bani" plus "boii aia de comentatori" plus alte nadufuri de-ale tale s-ar putea sa le interpretez corect si sa nu iasa bine.

Haipapapapapapa!
Animaloo, hai tata, pe unde umbli, ca m-am saturat de bambilici pe vorbe goale si limbaj de lemn cu astia micii, hai sa comentam meciuri...
LE: si eu cred ca am dictionare ca ale chiperiului... suntem decrepiti, fiule, pesemne...