Author Topic: JO Vancouver 2010  (Read 3230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
JO Vancouver 2010
« on: February 18, 2010, 11:17:59 am »
Vaz ca nu prea se vorbeste pe aici. Mna, io avand ce am cu iarna, mai urmaresc cand am timp sporturi d'astea, banui ca pentru unii n'or fi cele mai spectaculoase (desi nush, ski fond sprint de ex. mi se pare mai spectaculos decat multe alte feluri de curse, fie ca'i vorba de atletism, motorsport sau mai stiu eu ce).
Mie'mi plac in mod special biatlonul (si, btw, O.E. Bjoerndalen era sa faca o cursa fantastica marti, da' a fxxxt ultima tragere - oricum, foarte misto), sariturile cu schiurile (iar Amman?), curlingul si, evident, hocheiul (deocamdata boring, creca singuru meci care sa fi meritat a fost cz-svk, da' nu l'am prins) si, cum spuneam, ski fond, probele de sprint. Da' ma uit si la alte skifonduri, ski alpin, etc.
Daca va intereseaza in mod special ce fac ai nostri (pe mine nu tocmai, da' mai aud), Eva Tofalvi a terminat sprintul pe 14 si pursuitul pe 19 la biatlon si'am mai avut un fondist, tanar, campion mondial de tineret, care a terminat pe 37 parca cursa de 15km liber.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
Re: JO Vancouver 2010
« Reply #1 on: February 18, 2010, 11:30:12 am »
pana mea, ieri si coborarea femei nu a fost lipsita de evenimente.
plm

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: February 18, 2010, 11:30:12 am »

Offline Costas

• The dark geek..
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #2 on: February 18, 2010, 11:50:13 am »
2nd Law of Thermodynamics: Chaos will Reign.
People like you are the reason people like me take pills!
http://www.usurper.ro/

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: February 18, 2010, 11:51:41 am »
Vad ca pe unii ii pasioneaza schi fondul. Pe mine m-a adormit aseara. Si-n alte dati. Cand o sa descopar senzationalul in el, o sa va comunic. A, senzationalul a fost cu nush ce multipla campioana rusoaica, de obarsie siberiana get-beget, care povestea ca pentru ea e un fleac orice proba, in conditiile in care in catunul unde isi desavarsea palpitanta-i viata, se intampla sa se termine des si repede tabaciocul si ca o "ruga" ta-su sa dea o fuga pana-n oraselul vecin, numa vreo 40 km distanta, sa-i ia tigari. Si isi tragea fatuca schiurile si fuga pan taiga de-o gaseau dracii, ca nu-l tii pe babacu fara tabacioc la vodka fara urmari fizice vizibile. Numa ca abia ce ajungea si o intreba calm ta-su: "da fah, fireai a dreaq, cu ce crezi c-aprind tigarea? trap dupa chibrituri".  q13

In rest, ochiul meu se bucura la sarituri cu schiurile, hockey si zlalom uriesesc.
Apropo, a mai constatat cineva inutilitatea patinajului viteza si-n genere, a patinajului, atunci cand nu alergi dupa un puc?

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: February 18, 2010, 11:57:21 am »
patinagiu viteza ie fix ca <insert_disciplina> viteza  :P

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #5 on: February 18, 2010, 12:05:44 pm »
Deci mie mi se pare incredibil... Ce vrei puisor sa te faci cand o sa fii mare? Patinator viteza  q7

Eu cred ca originea e alta: mini-pixdutzele, e clar, valea la patinaj artistic.
Mini-puletii la convocare la hockey:
- Mda, asta e cam fragil... adica gay, da. La artistic cu el, sa nu se unduiasca pe crosa si sa-i vina idei.
- Boss, uita-te la ala cum alearga pe gheatza, sa-i scoata cineva bateriile. Ce facem cu el, ca asta galopeaza isteric p-acilea, uita sa dea pasa, sa traga la poarta.
- Auzi ba, am un prieten, era el cam autist, acu' cica-i antrenor.
- De hockey boss?
- Opvla, patinaj viteza...
:o :o Da' exista asa ceva, chief?
- Da ma, nu ma enerva. Se plange ca freaca gheatza toata ziua, ia trimite-l aluia, sa ma achit si de datoria la pokeru' de sambata.
- Gata boss, se rezolva. Raman baietii, pentru echipa, asadar.
- DA! FIRESTE!

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: February 18, 2010, 12:09:20 pm »
bre conte aici tenseli. E ca si cand ai zice ca alergatorii de la 100 is gay ca nu stiau sa joace fotbal.
Skiu viteza, nu ala de 2 ci ala de mai multi, e amuzant ca mai cad astia. Si ie ca schi viteza cu popice. Si te razi.
Alfel baietii vara rup biclele, asa ca ii apreciez ca forma sportiva. Nu prea ma uit la sportu asta.

mie imi place biatlonul. schi fondul imi place ala scurt, cum fu asara. num 3 minute jumate proba. Incepe. se termina. Stiu cum ie pa zapada si aia ma sperie.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #7 on: February 18, 2010, 12:10:25 pm »
Cadeau aseara la coborare saracele, not ok. Desi mie asta imi place cel mai mult dintre probele de ski. Si slalom urias si na, evident sarituri cu skiurile, cui nu-i plac?! Si patinajul viteza e foarte cul, un fel de sprint doar ca pe patine. Si mai si cad aia. Spectacol!

aolo lasati'ma sa postez va rog

si ce zice animaloo, la cum arata aia de la patinaj viteza, e cam greu sa le zici ghei. au un picior mai mare decat sunt eu toata
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: February 18, 2010, 12:17:09 pm »
Bai, recunosc, ca spectacol patinaju viteza e nu. Dar ca, well, proba sportiva (sport as in "io's cel mai tare" nu "tre sa placa la popor") e misto. Imbinare de tehnica (i'o placere sa'i vezi pe aia... aia buni) si forta (ce'a zis arana de picioare :D). Ah, short tracku e gay.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #9 on: February 18, 2010, 12:17:50 pm »
orcum toate costumele de la iarna, exceptand hocheiu sunt ghei :D

traseu greu la coborare. cel mai amuzant a fo cand o cazut frantuzuaica inainte sa inceapa coborarea

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #10 on: February 18, 2010, 12:19:27 pm »
Io n'am vazut asta, da' coborarea la barbati mi s'a parut boooooring. Fata de alte coborari I mean. Dusa e vremea cu Hermann Maier, Lasse Kjus...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #11 on: February 18, 2010, 12:22:43 pm »
bre conte aici tenseli. E ca si cand ai zice ca alergatorii de la 100 is gay ca nu stiau sa joace fotbal.

Am zis de patinatorii viteza ca-s gay pe undeva? Nu cumva am zis de aia de artistic?
Am zis doar ca-s autisti, plictisitori.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: February 18, 2010, 12:29:08 pm »
Un sportiv german, medaliat cu argint în proba de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver, şi-a rupt un dinte în momentul în care a muşcat medalia, la ceremonia de premiere, informează cotidianul german “Bild Zeitung” în ediţia sa de joi. “Cu ocazia ceremoniei de premiere, fotografii ne-au rugat să muşcăm medaliile. În momentul în care am făcut ce ne-au cerut, mi-am rupt o bucată din incisivul superior”, a povestit David Möller, clasat pe locul secund la sanie individual, după compatriotul său Felix Loch. “Nu a fost o dramă şi nu m-a durut”, a adăugat sportivul german. David Möller, care a cucerit cu această ocazie prima sa medalie olimpică, şi-a putut repara destul de repede dintele afectat, graţie stomatologului aflat în serviciul delegaţiei germane de la Vancouver.

Sursa: Agerpres

a. da. plictisitori is. rau. nafara de cazaturi :D

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #13 on: February 18, 2010, 12:47:11 pm »
eu nu inteleg de ce nu va place patinjul artistic.
e mult mai palpitant uneori fata de restul sporturilor de iarna  a38

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #14 on: February 18, 2010, 12:48:37 pm »
Cazaturi care fac cazaturi. EPIC! ;D

credal: nu mai bine mergi direct la "doamne"?  q13

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #15 on: February 19, 2010, 05:35:56 pm »
Az noapte am vazut ceva. Coperti de trupe de black. Mai mult sau mai putin atmosferic. Cand am localzat, era schi fonf. Sau dond. Sau plm.
Daca n-ai tata fumator si bautor, de ce te-ai uita la asa ceva?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #16 on: February 19, 2010, 05:57:00 pm »
Adam Malisz cel mai tare saritor la trambuline.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #17 on: February 19, 2010, 05:59:42 pm »
da, d'aia a fost al doilea p'aia mica

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #18 on: February 19, 2010, 06:08:44 pm »
Nu e nicio trambulina; si nu e nici cel mai tare.

LE: /sarcasm la trambulina
« Last Edit: February 19, 2010, 06:09:05 pm by Arana »

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #19 on: February 19, 2010, 06:13:10 pm »
Deh mai imbatraneste omul, ati uitat de vremurile cand  organizatorii bagau ventilatoare contra ca sa-l mai franeze.
« Last Edit: February 19, 2010, 06:13:42 pm by Dark Soul »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #20 on: February 19, 2010, 06:25:29 pm »
Ma, ca a fost cel mai bun, ok, sigur, nu neaga nimeni. Dar e chiar un sport foarte "mobil", sa zic asa, unde azi esti rege si maine il servesti. Apar de nicaieri pusti care sar ca nebunii, de parca nu mai exista nimic altceva. Oricum, e unu din cele mai misto sporturi de iarna.

Btw, patinaju artistic al vietii, l'au furat pe Plushenko :|

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #21 on: February 19, 2010, 06:35:58 pm »
Copchii astia atomici cu Mountain Dew in cap.

Bai da elvetii s-au trezit si astia din morti, abia i-au capacit canadienii cu 3-2.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #22 on: February 20, 2010, 01:11:21 am »
Elvetienii au trupa, mah. De vreo 2 ani, pe unde prind nord-americani si scandinavi, ii cam zac.
Nu le merge cu rusi sau cehi, da-i chestie de timp.
Si cand te gandesti ca ajungeau vreo 6-7 patinatori de pe forum pana nu de curand, sa bati nationala elvetiana...

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #23 on: February 20, 2010, 01:42:09 am »
Neah, foc de paie, si cehii au fost la fel odata, e adevarat ca dansau doar cu europeni dar s-au domolit repede.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LE: Trebuia o completare, slovacii nu s-au domolit, 2-1 cu rusii....or fi fost aia pe vodca.

Hai Canada
 viking1
« Last Edit: February 20, 2010, 02:02:35 am by Dark Soul »

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #24 on: February 20, 2010, 10:27:15 am »
Cand am fost la Bratislava acum vreo 4-5 ierni, aveau aia la suburbie un raulet inghetat. Jucau copii din cartier hochei pe el in draci. Jucau de-a latul raului si erau multi, o puneau de mai multe meciuri unul langa altul. Cu porti, crose, etc calumea nu improvizatii. Asta apropo de ce ii sparg pe astia la JO.
lecruci, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #25 on: February 20, 2010, 11:39:01 am »

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #26 on: February 20, 2010, 12:15:38 pm »
 Unele sunt chiar sadice  ;D vazui o fata cu buza sparta si niste picioare ce mai ramasera dintr-o sportiva/ sportiv.
radu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #27 on: February 20, 2010, 07:16:09 pm »
Sunt cateva poze gay, aia la patinaj viteza...poza care incepe cu chinezu, belgianu.....parca-s hobbitii aia poponari din chestia cu inelu.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #28 on: February 20, 2010, 08:27:37 pm »
1. sunt niste poze extraordinare, fotografic/artistic vorbind
2. gay? ma rog, zici tu, mi se pare cel putin stupid sa afirmi asa ceva

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #29 on: February 20, 2010, 08:31:19 pm »
Glumeam. q1 q9
Pozele is extraordinare intradevar, parca te baga putin in lumea lor, a olimpicilor. sheep1 weeeeeeeeeeee

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #30 on: February 20, 2010, 11:36:09 pm »
Si Simon Ammann tocmai a devenit cvadruplu campion olimpic; omu'i nebun. Sper sa'l vedem si peste 4 ani (desi mna... are 28 ani aproape)

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #31 on: February 20, 2010, 11:38:47 pm »
Al mai nebun dintre nebuni, mai ales pe felia lui, ca mai sunt si alte sporturi practicate de nebuni.
Felicitari, ca e nebun cat trebuie.

PS: Si totusi Adam Malysz e un mare saritor  q5 ce daca a iesit al doilea,  viking1
« Last Edit: February 20, 2010, 11:41:26 pm by Dark Soul »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #32 on: February 20, 2010, 11:42:20 pm »
N-a zis nimeni ca nu e. Totusi, ce nu inteleg eu, din moment ce ai recunoscut ca n-ai mai urmarit sportul, de ce insisti? Si eu am pierdut vreo 3 ani, dar anul asta am inceput sa ma uit din nou. Si crede-ma, Adam Malyzs nu mai e. Nu mai poate, nu are cum sa faca fata pustilor de 20 ani care au totul de partea lor. Nu ii neaga nimeni talentul, realizarile, victoriile etc etc dar gata, nu mai e in prim plan.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #33 on: February 20, 2010, 11:49:46 pm »
Schnitzelstrudl....asta... schlierenzauer iz da future. Astea doo bronzuri de'acu (si prolly aurul de la proba pe echipe) nu-s decat inceputul.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #34 on: February 20, 2010, 11:51:46 pm »
Bine, bine, you've got your point, dar mai vrea si omul sa glumeasca, e adevarat ca nu l-am urmarit de mult, dar imi lasase o impresie f buna pe vremuri si cu aia am ramas, asa ca daca m-am repetat, e datorita nostalgiilor.

PS: Mai erau Toni Nieminen, Andreas Widholzl si un norvegian care-mi placeau.

Si da, Phaedrus, snitzelu' e de mare viitor.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #35 on: February 20, 2010, 11:56:13 pm »
Cand zici acelasi lucru de un milion de ori, mie nu mi se pare gluma. Doar nostalgii de tipul, da ma da, dar tot 'tallica sunt cei mai tari. En fin, irelevant.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #36 on: February 21, 2010, 12:00:42 am »
Pai e normal sa nu ti se para, ca nu-s conectate sinapsele le sursa ce-mi genereaza mie lucrul ala de 10000000 de ori. Oricum de cand au demonstrat britzii ca de fapt e vorba de 2 creiere umane, implicit de diferentele majore dintre creierul femeii si al barbatului, tot ce am spus pana acum e irelevant.

PS: Randalica erau funny.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #37 on: February 21, 2010, 12:07:10 am »
Da, tipic pentru tine, cand nu mai ai argumente, ajungi la jigniri. Si totusi, topicul este JO Vancouver 2008. Ai ceva de zis despre? In afara de faptul ca niste poze care exprima quintesenta jocurilor olimpice sunt gay? Ca asa ma apuc si eu sa povestesc de Sven Hannawald, ca deh, imi trezeste nostalgii. Esti un mitocan, vorba altora de pe aici, ai imbatranit degeaba.

Stimati moderatori,astept warnul, pt ca nu-i asa, eu nu inteleg gluma si am atitudini ofensatoare fata de userii prolifici ai minunatului nostru forum.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #38 on: February 21, 2010, 12:11:21 am »
Global Moderator Comment dark soul, nu'i nevoie sa replici, ok?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #39 on: February 21, 2010, 12:18:41 am »
Relax, ca n-am avut nici cel mai mic gand sa te jignesc si nici nu am luat personal nimic din ce ai spus. Era modul meu de a exprima, deci a fost un mod alambicat, ca ceea ce se intampla in creierul uni om e unic si de multe ori nu-i gasesti motive rationale. Nu te intelege nimeni pe deplin.
O sa trec peste restul spuselor tale.

ON: Urmaresc traseul echipelor de hochei, focusat pe Canada bineinteles, asa ca Fortza Canada.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #40 on: February 22, 2010, 04:24:45 pm »
Vancouver (AFP) - Ryan Miller stopped 42 shots and Brian Rafalski scored twice as the United States stunned gold medal favourites Canada 5-3 on Sunday to register their first Olympic Games victory over their neighbours in 50 years.

Forward Jamie Langenbrunner scored the winning goal in the second period for the Americans whose last Olympic win over Canada was a 2-1 victory on home ice at the 1960 Squaw Valley Games.

sursa: www.vancouver2010.com

pam pam

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #41 on: February 22, 2010, 04:26:50 pm »
chill, is grupe inca, n'au fata americanii de finala

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #42 on: February 22, 2010, 04:28:46 pm »
sunt calma; si poate n-au fata - n-am vazut meciul - dar i-au batut dupa 50 ani. tu sustine acolo ca asta nu inseamna nimic

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #43 on: February 22, 2010, 04:30:46 pm »
...a fo' de vina terenu a4

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #44 on: February 22, 2010, 04:36:58 pm »
pai inseamna o victorie de palmares, de orgoliu, de ce vrei tu, ca or'cum se califica ambele, asta incercam io sa sugerez
"chill" is a figure of speech  :)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #45 on: February 22, 2010, 10:19:43 pm »
Previzibil, Austria a luat aurul la sarituri, concursul pe echipe. Distanta enorma fata de urmatoarele - Germania si Norvegia - si Schlierenzauer cu o saritura de 146.5m. De ce n'o fi sarit asa si la individual...

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #46 on: February 22, 2010, 10:21:15 pm »
...ca e dobitoc. Snitzelstrudel to the rescue. Da' lasa ca mai are destul timp. Oricum a fost cul concursu de azi, toti au sarit mult mai bine decat sambata - indiv. - deci probabil si conditiile erau altele.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #47 on: February 22, 2010, 10:30:41 pm »
Da, au sarit multi foarte bine. Astept totusi momentul in care o sa aiba vo alta tara mai mult de unu, hai doi, iar Austria mai putin de sase, hai cinci oameni de 135m+ pe un K125 :D

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #48 on: February 23, 2010, 06:14:49 am »
Ce sa zic, doliu national in Canada.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #49 on: February 23, 2010, 11:13:06 am »
de ce? da USA-Canada?
orcum am inteles ca canadiencele is favorite la gajici

urat bre la sarituri. dupa campionatele mondiale speram si io la vro minune...da nemtii nica.

curling: radeam cu colegii sambata. Toata lumea cand vede sportul asta vede o tipa maturand (zice, mi se pare logic) sau un gagiu maturand (se enerveaza si schimba canalu)
ieri meciuri din calificari la gajici, cu o capitaneasa de echipa la UK slabuta dar fucable.

METALHEAD Forum

« on: »