Author Topic: JO Vancouver 2010  (Read 3230 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
Re: JO Vancouver 2010
« Reply #100 on: March 01, 2010, 12:45:11 am »
pai stai bai, ca ma confunzi. io-s in pat si scriu prostii pe for, ce ratari, ce alea-alea? Bai sa dam cezarului ce-i al tzarului, miller ala e scula de portar. cre ca la nevoie poate sa-si scoale plua la secunda, daca nu mai are cu ce alceva sa respinga.

L.E.: no, doara. golul de aur cu coae de taur. au biruit cascadienii. fremos, una peste alta.
« Last Edit: March 01, 2010, 12:54:42 am by Svart »
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #101 on: March 01, 2010, 12:54:01 am »
gata 3-2 pt artarieni
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: March 01, 2010, 12:54:01 am »

Offline Wolves Evolving

• General de Brigada
  • *
  • xWxEx
« Reply #102 on: March 01, 2010, 01:02:01 am »
Crosby FTW!

Quote from: D.S.M.
slayer motorhead darkthrone sunt blestemata trinitate a metalului din toate timpurile 

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #103 on: March 01, 2010, 01:02:41 am »
Bai deci s-a vazut ce pot artzarii cand ataca. Cand te aperi e doar o chestie de timp pana iei gol.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: March 01, 2010, 10:48:39 am »
mish picioarele. n-am mai reusit sa vad si hocheiu. Fix dupa 1-0 mam retras :(

de exceptie finala feminina de curling unde canadiencele si-au oferit, prin capitaneasa lor argintul. Declaratia de dupa meci, dupa o ratare monunental (un takeout banal) si o piatra pusa cu pl in loc de cu creer, nu putea sa fie decat: "Imi pare rau pentru restul de fete, dar eu de la aur fac bube intre tzatze"
plm

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #105 on: March 01, 2010, 01:46:35 pm »
macar te'ai scutit de nervii produsi de comentatori.
dupa ce l'au facut pe pronger canadian, au zis ca asta'i cel mai meci din istoria hocheiului.

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: March 01, 2010, 01:58:02 pm »
Aici mi s-au blocat si mie sinapsele si am dat cu skip, adormind fericit ca totusi nu-l si vad pe cel mai stupid comentator din istoria... ei bine, din istorie punct. Na!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #107 on: March 01, 2010, 01:59:23 pm »
mentiune: televizoarele astea mai mult late decat groase au un buton magic. Care butonu magic stie sa schimbe canalul de sunet. Care, in multe cazuri este dejaba. Numa ca in cazul Eurosport stie sa baleieze intre engleza si romana. De mentionat ca, dupa ce o schiare frantzuza avea intarziere la DH de 1.16 secunde la primul checkpoint si am auzit "merge bine", olimpiada a fost numa in engleza? :D

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: March 01, 2010, 04:32:27 pm »
Meci de infarct de am iesit sa sparg gheata vreo 5 minute inainte de overtime. Tactica aleasa a fost gresita, aceeasi ca si-n meciul cu Slovacia...si-m meciul cu Rusia. Sa incepi sa te aperi de pe la jumatea reprizei a doua a enervat toata Canada.
Au jucat de la egal la egal si au avut 2-0. Americanii nu zic ca nu-s manaci, au aparare beton si un portar de vis, dar au marcat pe pasivitatea inutila a canadienilor. De zeci de ori am injurat cand ii vedeam pe canadieni cum aruncau pucul de la mijlocul terenului in spatele portii americanilor si nu se ducea nimeni dupa el.
Cred ca in overtime au luat jucatorii problema-n maini si au aratat ce pot. Ar fi fost jenant sa piarda in fata alora pe care i-au invatat ce-nseamna puc, stick, Cupa Stanley. Totusi hocheiul e joc canadian.
Pacat de femei la curling...o greseala le-a dus pe locul 2, dar asa e in sport, ca-n viata, orice greseala costa.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: March 01, 2010, 04:36:21 pm »
bre la curling in prima jumatate, unde s-a jucat fara gresala suedia conduce
porma doo dude ale capitanesei lu suedia lea dus pe canadience la un takeout de aur...si acolo au fo alte doo greseli.
sportul ala e prea meserias, toma prin aceasta constanta nevoie de a fii aproape de maximul tau. Daca in alte sporturi poti sa mai lasi garda jos, aici doare.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #110 on: March 01, 2010, 04:41:34 pm »
Fumei, slabe de inima...iti trebe coahe in anumite momente.
Lasand gluma, iti trebuie nervi de otel la jocul asta, pe langa precizia si arta de a aprecia distante, viteze, unghiuri, devieri, etc, pana mea, pt mine suna a yoga.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: March 01, 2010, 04:49:07 pm »
Oarecum, deci subliniez, oarecum asemanator, e petanque, jocul ala de origine francez. Ei, cand am jucat prima oara asa ceva, am zis ca ce plm poate fi asa greu sa arunci la "purcica" bilele si sa castigi? E al naibii de complicat. E, cand ai si de impins pe gheata, s-a terminat jmekeria.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #112 on: March 01, 2010, 04:56:49 pm »
Urffff, am uitat sa specific ca mai ai nevoie si sa-ti demonstrezi cunostintele si tehnica intr-ale maturatului.
Stiu jocul ala frantzuzesc, unde echipamentul obligatoriu e basca si in loc de apa bei vin si mananci branza. q5

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #113 on: March 01, 2010, 05:08:48 pm »
Am aflat ca au federatie si-n romania, daca-ti vine sa crezi.
Oricum, eu cand am jucat, am jucat cu niste nenei foarte amabili (haideti domnu, ca sa fie egalitate de omi in echipa) care au sfarsit prin a fi cu nervii prin nisip, printre bile. Probabil ca daca n-aveam 1,85 si peste suta de kile, sfarseam si eu in nisip. :P

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #114 on: March 01, 2010, 05:26:22 pm »
Fumei, slabe de inima...iti trebe coahe in anumite momente.

daca nu ma insel, iam vazt si pe canadieni ratand ultima piatra din setu 10. pentru castig le trebuia fix un draw central. Care in general capitanilor le iese de 10 ori din 10.

conte, vorba aia, ne amintim de unul dintre cele mai sangeroase jocuri din istorie: briju

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #115 on: March 01, 2010, 07:42:38 pm »
Ma, io tot cu boala mea, Northug am ramas. Cred ca m-am indragostit, e fvkin brilliant omu. Adica te face sa iti placa ski fondu!!
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #116 on: March 01, 2010, 07:46:22 pm »
pana mea, pt mine suna a yoga.

in vreme ce e foarte simplu a sta cu spatele la poarta, a avea un portar imbracat in dulap si inca un jucator advers (si a te intreba ce fac ei acolo'n spate) si a ridica crosa cat sa deviezi un puc care vine cu tine cu nooj' la ora suficient cat sa'l bagi in plasa, dincolo de respectivu' jucator si de portaru' imbracat in dulap, da' s'ai grija nici sa n'o ridici prea mult, ca sa nu se puna joc periculos, nu?

piula mea, ma doare capu' numa' dupa ce'am scris fraza...

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #117 on: March 01, 2010, 11:12:31 pm »

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #118 on: March 02, 2010, 04:12:48 am »
Ma, io tot cu boala mea, Northug am ramas. Cred ca m-am indragostit, e fvkin brilliant omu. Adica te face sa iti placa ski fondu!!

Ala nu e om e juma caine la cata vointa si zvac a avut in el.
Hai ca exagerez, dar ceva e schimbat prin adn-ul dlui.

@animaloo, ala a fost un moment in care a uitat ca are c... q5

METALHEAD Forum

« on: »