Alta-i distractia. Cam de vreo 4 ani nu exista atac la Rapid. Ba intr-o vreme, la vremea ei, semnalam ca apararea si mijlocul au de doua ori si ceva mai multe goluri marcate decat atacul. A fost un Ionita care a functionat perfect romaneste: a muncit baiatul o juma de sezon, a reusit sa marcheze si la 5-1 ala cu steaua, gata, bun de export. Sigur, n-a mers transferat imediat, asa ca a ramas restul de sezon in giulesti, pana vara, ca sa nu mai faca nimic cu gandul la joaca in bundesliga. Am zis ca ok, se prezerva tipul, sa nu se duca gata faramat la noua echipa, dar odata ajuns acolo, e responsabil cu luciul bancii de rezerva.
Apoi Cassio ala... si-a dat drumul greu (ca un adevarat barbat), a rupt gura vreo cateva etape anul trecut, anul asta a decis sa se comporte ca-n tantra yoga, adica sa nu-si mai dea drumul deloc.
Surdu ala nu se pupa deloc cu echipa, de fapt nush daca se pupa cu fotbalul, in general. Sigur, de la el s-a mai izbutit un penalty, o faza, dar irelevant.
Singurul si eternul salvatore dela patria a ramas Pancu, la cei 493 de ani ai lui, dar de multe ori nu poti sa stai doar in el, cat de viclean ar fi.
Sburlea? Hmmmm, cine?
Si iata ca de cateva zile umbla ca nebuna o rumoare: ne trebuie atacanti! Wow, asta da descoperire senzationala! Si cica se va intampla peste iarna. Da' atentie. Vizam campionatul si cupa (ca europenele le-am lasat pentru ageamii) cu goga si curelea, unul de la timisoara, alalaltu' de la sportul.
D-ale lui copos... fireste, va fi un razboi dat naibii pentru curelea, ca o alta mare echipa e pe fir, desi il suspectez pe jiji ca mai mult sa-l necajeasca pe cap-de-piele sa dea pe sportist cat nu face (chiar, cat o face? ca la ce meciuri am vazut cu el, face pe putin peste o ceapa degerata).
P.S. ma gandeam ca daca ar fi fost deschisa o spalatorie de bani in giulesti ca aia de la cfr, luam campionatul de cativa ani incoace, pe abonament

P.S. 2: evident ca-n seara asta tin cu steaua, evident ca o sa si-o fure...