Author Topic: Möngers Pit  (Read 1172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
Möngers Pit
« on: November 02, 2010, 10:33:26 pm »
hail! Voua

metaliste metalisti dogmatici imaculati sarcastici gentili forte brute si frumuseti bestiale calatori in timp roboti ai speculei capitaliste renegati contabili caini pisici jurnalisti fantome porci doctori madmacsi si hellraiseri pugilisti si platitori de taxe randunele ale pacii si popi razboinici adoratori ai lui Saturn si satanisti flegmatici thrasheri vagabonzi si punkeri apocaliptici plangaciosi nerusinati  si vipere pescari zombie chimisti si freelanceri cautatori neobositi si PRIMI FIERARI gardieni ai gaurii si prieteni inchipuiti ai TRIADEI regelui lear: wagner mahler si shostakovich  carciumari marinari petrolisti si agricultori urmasi ai lui torquemada si visatori cerebrali macelari si elitisti padurari si avocati corcituri ale dramei umane ramasite ale unei specii canibale

Va
aduc in atentie niste timpuri fara de timp VARSTA DE GLORIE VARSTA DE AUR A METALULUI

ANII 80

ani ce ne’au dat NWOBHM FWOSHM SPEEDMETAL THRASHMETAL HARDCORE PUNK CRUST DOOMMETAL BLACKMETAL SI DEATHMETAL adica o muzica a LIBERTATII o cauza un vehicol spiritual pentru celebrarea tineretii vesnice o viziune un mod de viata un sens

scopul acestui thread este de a dezvalui undergroundul pur al acelei perioade, cu trupe/albume obscure, uitate, nebanuite, dar supraincarcate de entuziasm si inspiratie, cu soundul acela specific, necautat, nebibilit, nedigital, paradoxal unele trupe din vremurile alea gasindu’si un sound propriu, original, tocmai prin acest fapt
astfel, aici, in cuibul originar se vor posta trupe, albume, impresii, cu linkuri de preferat, mai mult sau mai putin random, cam ca in genul <putreziciunilor>, pe cand dincolo vor fi prezentate albume, cu tot tacamul – coperta, componenta, piese, linkuri (daca sunt) cat mai mult info despre albumul/trupa respectiva plus impresie personala, urmata de dezbateri, discutii, pros & cons, cam in genul in care se face la <albume noi>

atentie! se accepta numai obscuritati!
pentru exemplificare voi incepe eu si aici si dincolo (cu promisiunea de’a posta cate un material nou la cel mult zece zile, exceptie facand, normal, perioadele de indisponibilitate)
nota extra: se accepta albume, ep’uri, singles, demo, rehearsals / aria metalica acceptata – heavymetal, speedmetal, thrashmetal ONLY

numele meu e antichrist. semnul meu este DCLXVI.
                                                                                               aici se faureste METALUL.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: Möngers Pit
« Reply #1 on: November 02, 2010, 10:46:22 pm »
fremos, bre pizdule! d-abia astept sa vad ce mai scocioratz duprin cotloanele netului.

dar ca sa zic sincer, as aprecia daca prezentatorii ar afirma sincer si data la care au auzit de trupele respective, ca pana acu n-am dat decat de oameni care prin tacere lasau sa se inteleaga ca ia leganat ma'sa pe trupa aia da ei n-au amintiri de pana in 2 ani. da? ;D

adica, ca sa ne intelegem, mi-ar placea sa vad si posturi cu italaa ce-am gasit! nu numai cu italaa ce uitasem d-astia.
cum ar veni...
« Last Edit: November 02, 2010, 10:52:11 pm by hell9level »
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: November 02, 2010, 10:46:22 pm »

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #2 on: November 02, 2010, 11:03:29 pm »
pai, astea vor fi in mare parte chestii descoperite in ultimii/ultimul/urmatorii ani, normal.
de unde sa ai posibilitati (in toate intelesurile) acu' doojcinci-treij de ani sa stii de asa ceva.
de unele da, intr'o mica masura, dar majoritatea vor fi noutati practic pentru toti.

bun, acu' ca tot i'am dat drumul, va propun de inceput niste:

death militia
- din canada - formati in 85
destramati rapid dupa doua demouri excelente de thrash cu twist canadian:
'to serve and protect' demo 1987
'one day closer to hell' demo 1988
totusi, prin analbilitatea unor oameni de treaba  ;D s'a facut posibila aparitia unei compilatii cu toate mizeriile militenilor
din perioada 85-88 'you can'y kill what's already dead' aparuta in 2006. asta fiind un caz fericit bineinteles.
http://www.myspace.com/deathmilitia1987

Death Militia - The Family

&

aria
- rusia - formati tot in 85 - activi inca
practica un heavymetal traditional cantat in ruseste, cu un farmec aparte
discografie stufoasa, recomandata.
http://www.aria.ru/
http://www.myspace.com/arians

Aria - "Hero Of Asphalt"

« Last Edit: November 02, 2010, 11:06:45 pm by D.S.M. »

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: November 02, 2010, 11:04:46 pm »
O DA, trupe care suna a 80 din 80. finally. ;D

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Wolves Evolving

• General de Brigada
  • *
  • xWxEx
« Reply #4 on: November 02, 2010, 11:10:25 pm »
deci e voie doar cu thrash speed heavy sau si cu toate alea de le-ai pus unpic mai sus? ;D

Quote from: D.S.M.
slayer motorhead darkthrone sunt blestemata trinitate a metalului din toate timpurile 

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #5 on: November 02, 2010, 11:11:25 pm »
banuiesc ca ONLY'u ala cat capu' tau de mare te clarifica da?

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #6 on: November 02, 2010, 11:26:30 pm »
bon, fa si un 80s punk scumfucs c'am pe teava

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #7 on: November 02, 2010, 11:28:28 pm »
bai dsm, nici n-ai inceput bine si vii cu mainstrimizme? q13

Udo with Aria- Still

pa mine unu ma omoara vocea rusului. e nebun!

Offline Infester

• Infestation of Evil
  • Capitan
  • *
  • Ciorchine de hemoroizi
« Reply #8 on: November 03, 2010, 01:11:20 am »
Inca un topic de nota 10. Un curs de arheologie in ale metalului

Aria chiar au un farmec aparte de metal cantat cu pasiune dupa caderea blocului sovietic.

si ca tot ai pomenit de trupe obscure de thrash canadian

Voor

Canada - formati in 1984
O mica legenda printre maniacii de metal obscur, au lansat o pereche de demouri prafuite de thrash agresiv si urat.
1985 - 1985 demo
1986 - Evil Metal
[umbla vorba ca s-ar pregati o relansare intr-o compilatie a materialelor demult uitate]
http://www.myspace.com/voorevilmetal

Imi trebuie o tastatura cu heavy metal umlaut incorporat...

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #9 on: November 03, 2010, 01:54:02 am »
bre, nu bun threadu' asta :P! nu bun deloc... pen'ca daca incep, il inund cu neshte obscuritatzili dracu' de numa' numa'. adecatelea, io am vrutara sa fac best obscure/unknown/underrated alea-alea de pe mfan, da' n-am avutara cu cine.

da' asha poate vede shi pulbereanu' asta de satanu' care-i diferentza aia de notare la care se tot refera el pe ici pe colo...

iaca pun shi io ceva, ca sa hiu OT. prima afacere de mi-a datara in devla...

tyrus - thrash. australia, 1984. au un demo self-titled de se vinde la neshte pretzuri astronomice. dup'aia, s-au splituit shi din cenusha lor a ieshit hobb's angel of death. care la rindu' ei e kinda obscuri, da' ma rog, are doo albume, unu' prin 90s, asha ca sa zicem ca n-ar face (ad literam) obiectu' threadului. muzici okish pentru tyrus, oki catre ghini ghini pentru HAoD.

sorry, da' tyrus ashtia n-are absolut nemic, nici myspace nici youtube (m-oi osteni io sa le fac un upload acolo, da' chiar imi tre' timp pe care nu-l am acu'), nici alte alea...

np: deteriorot - the faithless

Frunza verde sho lalea
Loatear dracii sa te ia!
Noapte negra ca catranu
Sa tzo tragan crur ....?

Ta-daaaaa! Ai ghiciiiiit!

http://www.gigiledur.blogspot.com/

http://gigidurusmetaaaal.blogspot.com/

Offline suhar

• Sergent
  • *
« Reply #10 on: November 03, 2010, 02:26:52 am »
Severe Warning - Power/Speed Metal - SUA, 1982
Au 2 demo'uri: Death To False Metal (1987) si A Good Day...But for Who?! (1989), plus un split cu Mutant Soldier.Nu am gasit nici link de youtube, si nici de myspace.

Voor-->100% Fenriz approved q5

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #11 on: November 03, 2010, 06:25:02 am »
atentie! se accepta numai obscuritati!

aria[/u] - rusia - formati tot in 85 - activi inca

pai astia pt cine sunt obscuri? in tara lor sunt destul de populari plus ca au o piesa, Shtil, cu Udo, coverita si de Rammstein ;)
« Last Edit: November 03, 2010, 06:25:34 am by ISHMAEL »
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: November 03, 2010, 08:08:04 am »
Gigicule, vaz ca asta e un topic pe un board. Ioz ca potz sa incerci topic nou 80ist.

Izmeniel, izmenile...

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #13 on: November 03, 2010, 08:12:26 am »
ishmaelisme ... fics ce zicea satanu pe la inceput ... zici ca'i stia de'o viatsa, chear inainte de metallica.
In alta dezordine de idei, deja iubesc topicul asta. De unele am auzit, dar n'am apucat sa pun urechea pe ei, iar de unele n'am auzit neam si vreau sa pun urechile pe ei. Cred ca am cateva pe tseava ... evident descoperite recent prin alte conjuncturi.
dsm I heart you! :-*
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #14 on: November 03, 2010, 10:35:11 am »
ishmaelisme ... fics ce zicea satanu pe la inceput ... zici ca'i stia de'o viatsa, chear inainte de metallica.

eh si tu acuma - in tara lor nu sunt obscuri, in restul lumii e altceva - am aflat de Aria si trupa de mai jos cand am jucat la MHCM

Korrozia Metalla - Thrash/Speed Metal (early), Grindcore/Punk/Industrial (later) - Russia (Moscow) 1982
recomand primele doua albume, Orden Satani 1988 si Russian Vodka 1989, dupa isi cam pierd inspiratia si isi mai schimba si stilul
http://www.myspace.com/korroziametalla

Offline suhar

• Sergent
  • *
« Reply #15 on: November 03, 2010, 10:52:21 am »
pai astia pt cine sunt obscuri? in tara lor sunt destul de populari plus ca au o piesa, Shtil, cu Udo, coverita si de Rammstein ;)

La fel si Korrozia Metalla.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #16 on: November 03, 2010, 11:18:08 am »
Voor - Evil Metal aveam pe o caseta care acum vreo 8 ani si-a facut banda armonica intr-un casetofon mai dubios decat "itaalaaa"-le lui helu. Acum ar trebui sa ma apuc sa greblez netul. Demo-ul nu-l stiu.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline TheShadow

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #17 on: November 03, 2010, 11:56:17 am »
Grozav topic. rockon1 Poate mai rezolv unele din trupele „misterioase” pe care le-am ascultat pe vreo casetă fără index, fără să ştiu astfel cum se numesc, sau care figurau pe lista cu nume de trupe pe care o aveam făcută la un moment dat în perioada liceului. Multe le-am mai dibuit prin cotloanele net-ului, dar tot au mai rămas destule de clarificat.

Dacă aşa-zisul „traditional metal” se încadrează în canoanele acestui topic, prima trupă care îmi vine în minte e o trupă olandeză, pe care însă am descoperit-o relativ recent – Picture. Cu toate că au avut 6 albume scoase între 81 şi 87, trupa a rămas pe undeva prin spatele mişcării metalice. Recent s-au reformat, având şi un album nou (2009).

Poate nu e chiar aşa de obscură cât am eu impresia, Hammerfall având un cover după piesa de mai jos. Aş fi vrut să pun una din piesele de pe „Marathon”, albumul care îmi place cel mai mult, dar nu am găsit link pe youtube.

Picture – Eternal Dark

Din Danemarca, trupa Evil şi-a făcut debutul în 1984 printr-un ep în jurul căruia au început să circule o serie de legende, conform cărora King Diamond ar fi făcut părţile de chitară, sub pseudonimul Kim Xmas. Fără a scoate însă vreun album între timp, văd acum că trupa a revenit din 2007 „pe ecrane”, având chiar şi o pagină pe myspace. Nicio vorbă despre King, însă.

Evil – Evil
TheShadow, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline abigaile66

• Locotenent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #18 on: March 30, 2011, 11:03:56 am »
Defcon feat. Lloyd Grant chitara ( Metallica 82 hit the lights/ Metal massacre 1 )
Defcon - War of The World
abigaile66, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #19 on: March 30, 2011, 12:46:40 pm »
parca sa zic ca e o mica diferenta intre materialele de aici si colectia ta de artefacte, huh? iti largeste cumva perspectiva asupra notiunii de raritate, asea...

Offline abigaile66

• Locotenent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #20 on: April 28, 2011, 07:06:39 pm »
printre artefacte e si o caseta cu un album Thunderstorm autoprodus care in ciuda minusurilor de productie e cel mai original si mai frumos album de metal

Offline john silver

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #21 on: March 10, 2012, 04:00:01 pm »
Iron Maiden - I've Got The Fire (Montrose cover)
john silver, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »