hail! Voua
metaliste metalisti dogmatici imaculati sarcastici gentili forte brute si frumuseti bestiale calatori in timp roboti ai speculei capitaliste renegati contabili caini pisici jurnalisti fantome porci doctori madmacsi si hellraiseri pugilisti si platitori de taxe randunele ale pacii si popi razboinici adoratori ai lui Saturn si satanisti flegmatici thrasheri vagabonzi si punkeri apocaliptici plangaciosi nerusinati si vipere pescari zombie chimisti si freelanceri cautatori neobositi si PRIMI FIERARI gardieni ai gaurii si prieteni inchipuiti ai TRIADEI regelui lear: wagner mahler si shostakovich carciumari marinari petrolisti si agricultori urmasi ai lui torquemada si visatori cerebrali macelari si elitisti padurari si avocati corcituri ale dramei umane ramasite ale unei specii canibale
Va
aduc in atentie niste timpuri fara de timp VARSTA DE GLORIE VARSTA DE AUR A METALULUI
ANII 80
ani ce ne’au dat NWOBHM FWOSHM SPEEDMETAL THRASHMETAL HARDCORE PUNK CRUST DOOMMETAL BLACKMETAL SI DEATHMETAL adica o muzica a LIBERTATII o cauza un vehicol spiritual pentru celebrarea tineretii vesnice o viziune un mod de viata un sens
scopul acestui thread este de a dezvalui undergroundul pur al acelei perioade, cu trupe/albume obscure, uitate, nebanuite, dar supraincarcate de entuziasm si inspiratie, cu soundul acela specific, necautat, nebibilit, nedigital, paradoxal unele trupe din vremurile alea gasindu’si un sound propriu, original, tocmai prin acest fapt
astfel, aici, in cuibul originar se vor posta trupe, albume, impresii, cu linkuri de preferat, mai mult sau mai putin random, cam ca in genul <putreziciunilor>, pe cand dincolo vor fi prezentate albume, cu tot tacamul – coperta, componenta, piese, linkuri (daca sunt) cat mai mult info despre albumul/trupa respectiva plus impresie personala, urmata de dezbateri, discutii, pros & cons, cam in genul in care se face la <albume noi>
atentie! se accepta numai obscuritati!
pentru exemplificare voi incepe eu si aici si dincolo (cu promisiunea de’a posta cate un material nou la cel mult zece zile, exceptie facand, normal, perioadele de indisponibilitate)
nota extra: se accepta albume, ep’uri, singles, demo, rehearsals / aria metalica acceptata – heavymetal, speedmetal, thrashmetal ONLY
numele meu e antichrist. semnul meu este DCLXVI.
aici se faureste METALUL.