@ all
bre oamini buni, deci sunt cu capsa pusa rau. din motive care n'are nici in clin nici in mineca cu afacerili de p'aci, da' taman starea asta imi da imboldu' necesar sa fac/zic ce voiam sa spun de ceva vreme, da' tont am lasat sa treaca timpu'.
care va's'zica, deci shi prin urmare, imi iau mina de pe threadu' ista (taman cind imi intrase shi mie primu' track in cele 1001 trackuri m-am gasitara shi io!). mai mult decit atit, ma cujetez shi la al'ceva mai drastic.
dupa cum am mentzionatara de jdemii de ori, io sunt pretenu' statisticii pin' la loc comanda. daca pin' acu' ma mai imbatam cu ceva apa rece, cum ca are shi muzicili ceva cautare p'aici, acu' nu ma' am nici posibilitatea asta.
check:
Topic despre si mai nimic 8880
Topic despre nimic 8278
ultimate metal track? SLAYER - RAINING BLOOD! (any questions?) 8218
Funny things 7343
Poze cu METALHEADS ! 6883
Poze cu METALHEADS Reloaded 5744
Aniversari, urari, felicitari, pareri de rau si alte amabilitati..
asta este stats by replies la topicuri. dupa cum se vede cu ochiu' liber shi de la o posta, singuru' thread d'acolo care are legatura cu muzicili e al meu, da' a fostara depashit de, guess what, topic despre nimic! de fapt, ma'nshel, a fostara depashit de doo topicuri despre nimic!
check again:
Funny things 335028
Poze cu METALHEADS !283154
Poze cu METALHEADS Reloaded 261805
Bancuri 239163
Topic despre si mai nimic 215255
Topic despre nimic 202966
Aniversari, urari, felicitari, pareri de rau si alte amabilitati..193595 Recunoasteti?160318
asta e stats by views la topicuri. aici chiar NU EXISTA topic cu muzici. q. e. d.
colac piste pupaza, imi lipsesc neshte pulbereni (pen'ca, oricit ar incerca, contili, feshtinho shi porkku' nu-i pot suplini pe tontzi), taman aia cu care ma'njuram mai habitir cind venea vorba de muzici, cap de afish fiind satanu'.
aiestea fiindara spuse... vorba cintecului!
np: moredead - montong ngeujat