Am promis si vreau sa tii minte asta si mai ales cont, te rog, togo: nu voi mai posta nici eu nici altcineva din trupa pe acest topic, nici pe acest forum si nici pe altul. Insa, imi calc pe promisiune de data asta, ultima.
In plus, am vazut ultimele postari tocmai pt ca cineva mi-a dat link catre el, eu nu mai intru pe forum.
Componenta de pe metal archives si alte info sunt puse de niste oameni care habar nu am cum isi iau informatiile sau de unde, oricum e valabila doar in parte. Cand in sfarsit vom avea gata site-ul, myspace-ul refacut si alte cai, toata info necesara se va gasi acolo si numai acolo. Forumurile nu mai fac parte din lista noastra de mijloace de informare si asta tocmai din cauza denaturarii lor din ultimii ani si a mediului ostil sau lipsei de respect.
Asadar, avem pe:
Mihu -voce
Fenrir - Chitara
Alex - Bass
Alex - Keyboards
Mirel - Drums (Din Umbra)
Razvan - Chitara, Vocals
La OST vom avea urmatorul setlist de 45 de minute (unele piese noi e posibil sa primeasca alt nume pt album):
1. Kogaion (1996)
2. Astral Sleep (2010)
3. Bitterness/Tears (1997)
4. Mirror/A room without windows (2010)
5. Sweet Cruelty (2010)
6. It is the night I Fear (2010)
7. Sonet (1997)
Lipsa masiva de info momentana se datoreaza faptului ca eu nu am o armata de oameni in jurul meu care sa se implice in realizarea acestor lucruri (website(uri), cover, album, video, foto - daca vrei, un team genTwilight13) si nici bani nu avem ca sa platim pt asfel de servicii, astfel incat sunt nevoit sa le realizez personal. Iar aceste lucruri dureaza si mai rau, nu sunt inspirat intotdeauna. Am si eu un job zilnic, am probleme, am si eu datorii pt care trebuie sa muncesc extratime, am trei repetitii pe saptamana dupa orele de program... Asa ca pls, aveti putina rabdare cu mine.
In saptamanile care vor urma vom anunta un concurs pe mai multe site-uri. Rasplata va fi pe masura.
In incheiere, iti multumesc ca inca iti mai pasa dar, daca te mai intereseaza ceva legat de trupa asta foloseste cu incredere mailul pls. Sunt sigur ca deja le stii: info at abigail.ro sau abigail.info at gmail.com .
Multumesc
R