nu stiu daca e bine sa pun aici toate povestile scoase chiar de noi in jurul copertii, ca zice lumea sa ne internam. saptamana trecuta am ras cu lacrimi o zi intreaga pe marginea unor prostii cutremuratoare... desi din punctul meud e vedere, perfect legitime. la urma-urmei, atat timp cat putem rade copios de noi insine, chiar atunci cand facem chestii super-serioase, avem garantia unei minime sanatati mintale. deci..
1.
radu dave:
bre da pestele cela de ce nu sta in apa...nu se inadusa asa la suprafata ?
crivatbucovina:
se pregateste sa sara la gatul mosului de pe mal, sa-l farme
pestele are ceva cu moshul mai de demult
de la un pamant, cu un frate de-al lui... e complicat
oricum, pestele nu-i ok, o fost si la inchisoare, ca o mai batut si pe altii
radu dave:
totusi nu stiu de ce pestele ii vrea raul mosului...pare un om bun, chiar si asa de la spate, chiar daca tine o bota in mana. a adoptat chiar si cainele din dreapta de la adapost si acum cainele isi exprima recunostinta: sta geana pe peste, si-a dat seama ca pestele planuieste sa il sugrume de gat cu mainile pe mos...
mai ales ca ceilalti mosi is atenti la gratar si nu-i pot sari in ajutor
2.
costin:
ce-i drept, nu stiti povestea stramoseasca care a dus la facerea acestei imagini!

)
Pestele de fapt are 2 mari probleme: 1 E fan Eminescu si 2 incearca a se folosi de pasiunea sa, pe post de placebo ca sa nu-l ia apa si sa-l duca la caine.
Poanta trista este ca acel caine este impaiat si pestele va muri de inima incercand din rasputeri sa nu fie luat de val. Mosul de fapt e un multimilionar bulangiu si sadomasochist, care satul de videochaturi s-a hotarat sa se retraga in munti si sa caute senzatii tari nemaivazute de om. Cei din spate sunt de fapt niste ursari care ii cladesc vila mosului. In vreme ce el sta geana cu ochii pe aia sa nu-i fure din materiale, iaca se iveste ceasta faina poveste sadica, taman la talpile lui.
Personajul contradictoriu din poveste este rasul ala, teribil de ingrijorat ca defrisarea ii va ajunge in sufrageria caminului sau cultural.
Culmea tragediei este porumbelu ala alb sau ce pu*a mea e, care e se lasa atras de fascinatia flacarilor nascute din pacatele mosului, cele ce au adus, normal, banii necesari ridicarii vilei.
3.
Maanu:
este o neconcordanta intre versul iara cei carbunari...... sufla-n foale 7
crivatbucovina:
celelalte 5 sunt in service
este undeva acolo jos bonul de la service
4.
mai era o conversatie in care explicam ca rasul din padure e de fapt o pancarda, ca rasii sunt rari si cer multi bani, asa ca am pus pe swano sa tina apncarda aia in picioare in padure. el nu se vede, ca e bezna, si ca nah, nu puteam rezema pur si simplu pancarda de copac ca se prinde lumea si nu e ok, ca nu se face asa ceva...