o gramada de sentimente ma incearca...as putea spune k...sufar din "muzica"...e ciudat...am mai patit-o de 2 ori,cand 2 trupe de suflet m-au intristat,Cradle of Filth cu downfall-u de la inceputut noului mileniu si Marduk,cu plecarea lui Legion in 2003,dar...nu se compara cu tristetea provocata de plecarea lui Andrei din Indian.Poate multora multi li s-ar parea ciudat,dar pot spune cu mana pe inima k nici o alta trupa nu a reusit sa ma faca sa simt ceva atat de insens cum a reusit Indian Fall,mai ales cu albumul Pathfinder,eram un copil si a fost prima mea dragoste in materie de muzica(cu toate k mi-a luat putin timp sa realizez asta) si cum se zice,prima dragoste nu se uita niciodata.Din punctul meu de vedere si no hard feelings vizavi de restul baietilor,in Indian Fall existau 3 piese de neinlocuit:chitara lui Adi Vitanescu,clapele lui Mircea Fulea si vocea lui Andrei Calmuc,din pacate una din ele a disparut...

O era tocmai a apus.Ma uitam si acum,au trecut 4 ani de cand am deschis acest topic si din pacate cam putin interes pt o asemenea valoare din muzica autohtona si nu numai si fara lipsa de modestie si fara jena eu ma consider cel mai sincer si inrait fan (in viata cel putin) al Indienilor!!!!Hail Indian Fall,Hail Brasov.Dar pana la urma...life goes on!Multa multa bafta in noua formula,multa bafta Djeecks.