Author Topic: Dream Theater  (Read 8018 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
Re: Dream Theater
« Reply #50 on: May 07, 2009, 02:10:51 pm »
Vez'ca ai un pemeu de la mine.

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #51 on: May 07, 2009, 02:53:17 pm »
StillbornOne: pm me sa vedem cum o rezolvam.

Da, eu vorbeam pompos si afectat despre pesa mea. Care-i durere. Sor'mea, de-a ei, care e si ea prea misto, da' neah, parca e adunata vlaga pura in ANtR.
Oricum, deci 2 piese muc si sfarc. Daca Portnoy & co fac tot albumul asa, parca-l vad pe hellu umbaland disperat: ba, care aveti afisul concertului de la Kavarna? :D :D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: May 07, 2009, 02:53:17 pm »

• General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: May 07, 2009, 02:56:22 pm »
:D Fugi bre d'acilea ca nu se'mblonaveste ala asa cu una cu doo incat sa'i prescrie doftoru' DT. :D

Cert este ca pesele m'au convins si mai tare ca tre' sa merg la Kavarna anu' asta. ;D

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #53 on: May 07, 2009, 06:45:06 pm »
A nightmare to remember ie de senzatie ... ailalta la prima auditie acu' vreo sapt nu mi-a placut, azi cam da, are si un solo greu de tot

oricum interesant ce se'ntampla pe ANtR ... 3'05''- 3'31''megadeth anyone?!? ... sau 10'23''-11'00'' ala-i un semi growl 'colo ?!?  :o

Offline Opethian

• Opethian
  • Sergent
  • *
« Reply #54 on: May 07, 2009, 07:41:41 pm »
Sunt 100% sigur ca albumul acesta va fi mai bun ca Systematic Chaos si Octavarium (poate si decat Train of Thought).
Am ascultat cele 2 piese si mi-au placut foarte mult...se resimt aspecte din Images and Words si Awake amestecat cu Six Degrees si ToT.
Si LaBrie suna mai bine ca oricand.
Do you really want to see my signature?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #55 on: May 07, 2009, 07:53:22 pm »
Da, intr-adevar, pe astea doua piese LaBrie a lasat la o parte rochia de seara cu spatele gol si a trecut (sau a revenit) la o zona pe care o stapaneste totusi bine.

• General de Brigada
  • *
« Reply #56 on: May 08, 2009, 07:47:16 am »

oricum interesant ce se'ntampla pe ANtR ... 3'05''- 3'31''megadeth anyone?!? ... sau 10'23''-11'00'' ala-i un semi growl 'colo ?!?  :o

What is you? A prognerd? :D

Deci io am senzatia ca asta va fi cel mai album DT. La ora asta mirifica, la cele 8 grade d'afara si cele 9 din birou ( am lasat deschis geamurili ) urla piesele astea intr'un mare fel. ;D

Offline Ciprian

• General
  • *
  • Neural Correlates of Hate!
    • Spectral
« Reply #57 on: May 08, 2009, 12:22:18 pm »
fata de ultimele 2 albume au venit cu un sunet mai metalic. imi plac amandoua piesele, exceptand vocea care totusi suna mai bine decat de obicei ca nu-i mai da... gay cum o face pe albumele precedente si mai intra si portnoy din cand in cand pe niste pasaje care-mi amintesc de king diamond (vezi antr de la 10:20). La 10:50 e un riff pur king diamond de sleepless nights, ceea ce ma incanta. la aceeasi piesa tot la sfarsit observam si niste blast-uri pe trioleti cu cinel in contratimp ceea ce iar ma incanta pt ca arata cat de deschisi sunt la chestii noi.

In cz, antr: imi place de la inceput pana la 1:20 (acolo intra vocea  :-X si vin niste riffuri care ma plictisesc.. adica nici nu sunt naspa da nici nu vin cu nimic nou), dup-aia de la 3:30 suna destul de dragut, mai ales de la 4:00 unde incepe cleanul pana la 4:50, dup-aia prea suna a trademark dt cu vocea pe clean, si urmeaza un riff care ma duce cu gandul la coloana sonora din spiderman  :-X ( . La 7:35 incepe primul solo care nu-mi place deloc (e d-ala uite ce digitatie am).. mi s-a luat demult de solouri de genul asta DAR de la 9:29 incepe partea GENIALA a piesei, foarte frumos, intra in armonia de pe intro si urmeaza genul de solo care ma rupe pe mine-n 2 cu arpegii frumoase gen necrophagist, iar apoi urmeaza partea gen king diamond care iar imi place super mult (10:06 - 11:06). Apoi iar suna foarte frumos. Au bagat fazele care-mi plac mie de pe metropolis dar upgradate ca sa zic asa, mai exact niste masuri simple si rupte, dupa care urmeaza o extensie a partii de inceput de pe versuri si iar refrenul de pe la inceput care acum parca intra mai bine dupa fazele anterioare. La 13:46 e partea aia bestiala de blast pe trioleti cu fiare in contratimp si THE END. (daca ar fi sa tai vreo 6 minute din partile de la inceput as ramane cu o piesa geniala, subiectiv vorbind).

arop: incepe misto, cand intra pe distors iar ma duce cu gandul la K.D. ,dar decat putin la introul de pe abigail dar mai lent. e o piesa mai simpla decat precedenta dar suna ca lumea (observ ca acum imi place mai mult decat ieri, poate maine-mi place si mai mult, cine stie..). la 5:20 incepe soloul (da, asta-mi place frate, e mai misto ca primul solo de la antr si mai naspa ca al doilea  ;D ,deci tare, in schimb nu-mi place soloul de clapa), dup-aia reintra in main si asta fu piesa... ai naibii inca au inspiratie :P

ms pt piese, sper sa aud cat mai curand albumul ca suna bine!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #58 on: May 08, 2009, 12:36:25 pm »
Sigur ca numai cu greu te-as putea contrazice, in cazul ca mi-ar trece vreo idee nastrusnica de acest fel prin cutia ucrainiana. In schimb, sa mor de nu am senzatia ca prin autopsia asta ai omorat ambele piese, dpdv al feeling-ului. Ca io ti-am mai spus, aplecat pana peste poate, cu palaria in pamant pentru toate skill-urile tehnice, da' io ascult muzica dupa o reteta consacrata de nenea Iancu: Muzica iaşte aceea care ne gâghilă urechile într-un mod plăcut...

• General de Brigada
  • *
« Reply #59 on: May 08, 2009, 12:41:05 pm »
Bre ... pesele e lungi ... una de paijpe minute, alta de opt ... ie mult si ie posibil sa fi uitat sa simta pesa. ;D

Norocul lui si'al meu probabil este ca nu am pretentii de la detari sa se bucure la asemenea muzichie. ;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #60 on: May 08, 2009, 12:46:20 pm »
Bai, material didactic e din belsug la cumetrii niorchezi, nimic de spus, da' nici asa... Adica, cum sa spui io, prima oara cand te paleste o muzichie, iti atinge zona cerebrala responsabila de placeri vinovate. Si-ti da si impulsul pe coloana-n jos, catre loc rusinos. Abia apoi incepi sa faci pe cercetatorul si stiintificul, zic eu avand in fata un stralucit exemplu: eu insumi. Dupa aia incepi sa faci conexiuni, ce avem noi aici, a ce ne aminteste, ce procedeu tehnic a folosit autorul si ce vrea el sa ne transmita si daca o face corect. In fine, acum si cu mine.... chiar asa :P

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #61 on: May 08, 2009, 01:03:31 pm »
sambag pl daca vrodata io am stiut la o melodie ce se intampla intra 1:02:232 si 1:02:234
plm

Offline Tudosie

• Capitan
  • *
« Reply #62 on: May 08, 2009, 01:44:54 pm »
sambag pl daca vrodata io am stiut la o melodie ce se intampla intra 1:02:232 si 1:02:234

Se dau secundele pentru a scapa de o gramada de gargara si pentru a elimina ambiguitatea. Daca ar fi descris partile in cuvinte, ar fi dublat lungimea postului si tot ar fi fost sanse sa nu fie suficient de explicit incat sa ne dam seama despre ce vorbeste. E una sa zici "partea aia care regreseaza introspectiv in zona bazino-mastoidiana a colului uterin al lu ma-sa" si e cu totul altceva sa spui "intre 3:45 si 3:57".
Tudosie, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Ciprian

• General
  • *
    • Spectral
« Reply #63 on: May 08, 2009, 02:36:01 pm »
Sigur ca numai cu greu te-as putea contrazice, in cazul ca mi-ar trece vreo idee nastrusnica de acest fel prin cutia ucrainiana. In schimb, sa mor de nu am senzatia ca prin autopsia asta ai omorat ambele piese, dpdv al feeling-ului. Ca io ti-am mai spus, aplecat pana peste poate, cu palaria in pamant pentru toate skill-urile tehnice, da' io ascult muzica dupa o reteta consacrata de nenea Iancu: Muzica iaşte aceea care ne gâghilă urechile într-un mod plăcut...

sa zicem ca asta e varianta detaliata a mea de a spune ca mi-au placut cat de cat piesele   :) .sunt sigur ca lui petrucci i-ar placea descrierea mea  :)
« Last Edit: May 08, 2009, 02:36:59 pm by StillbornOne »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #64 on: May 08, 2009, 02:50:17 pm »
Sunt convins si ti-am explicat ca pe fond ai dreptate. Numai ca tu ajungi intr-un punct in care ma gandesc ca vrei sa marleshti o tanti si ea n-are nimic impotriva. Tu de fapt, ce urmaresti? Sa te simti bine si sa se simta si ea la fel sau ai scheme cu la min. 5 si 32'' o bag din lateral, sa bata fundul vaginului in cadrantul al 3-lea, dupa care percutez usor de 5 ori si ma retrag, repetand schema in sens invers, pentru ca un minut si 44 de secunde mai tarziu sa fac un stacatto furioso schimband pozitia si lasand balabanindele sa loveasca clitorisul??

• General de Brigada
  • *
« Reply #65 on: May 08, 2009, 02:53:44 pm »
:D :D :D :D :D Du-te la naiba sa te mananca. O sa'i dau schema lu' pehep si o sats raportez dupa daca mi s'a parut ca arata, se simte ca pesele DT. :-* teaj pa frunce!!!

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #66 on: May 08, 2009, 02:56:12 pm »
din postul lui "StillbornOne" nam inteles decat ca melodia e lunga
din posturi tip "aidaplm" as fi inteles ca melodia e misto

io stiu cai misto ca mia sculat....pofta so mai ascult odata

Offline Ciprian

• General
  • *
    • Spectral
« Reply #67 on: May 08, 2009, 08:25:33 pm »
Sunt convins si ti-am explicat ca pe fond ai dreptate. Numai ca tu ajungi intr-un punct in care ma gandesc ca vrei sa marleshti o tanti si ea n-are nimic impotriva. Tu de fapt, ce urmaresti? Sa te simti bine si sa se simta si ea la fel sau ai scheme cu la min. 5 si 32'' o bag din lateral, sa bata fundul vaginului in cadrantul al 3-lea, dupa care percutez usor de 5 ori si ma retrag, repetand schema in sens invers, pentru ca un minut si 44 de secunde mai tarziu sa fac un stacatto furioso schimband pozitia si lasand balabanindele sa loveasca clitorisul??

nu urmaresc nimic si nu vreau sa "marlesc" nicio tanti :))))))))))

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #68 on: May 09, 2009, 10:41:41 am »
Bine, atunci. Una in plus pentru mandea. :D

• General de Brigada
  • *
« Reply #69 on: May 11, 2009, 08:40:14 am »
Iete si videoclipul la A Rite Of Passage

http://www.roadrunnerrecords.com/video/view.aspx?songID=2462

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #70 on: May 12, 2009, 12:04:39 am »
N-as vrea sa par dobitoc,da' cam cand va fi lansat noul album? ???

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #71 on: May 12, 2009, 12:17:36 am »
http://www.metal-archives.com/release.php?id=229968  ;) ... foloseste metal-archives cu incredere

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #72 on: May 12, 2009, 12:22:27 am »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #73 on: May 18, 2009, 11:31:57 am »
vedeti ca v'a aparut albumu', minus o piesa

• General de Brigada
  • *
« Reply #74 on: May 18, 2009, 11:36:50 am »
Da, da ... sa ascultaaaaaaaaaaam!

Offline saureign

• Sergent
  • *
« Reply #75 on: July 07, 2009, 05:40:16 pm »
daca nu erau "Whither" si "The Best of Times", era albumul anului.
saureign, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
« Reply #76 on: July 24, 2009, 05:35:12 pm »
trupa ca dream theater rar gasesti. o formatie atat de complexa, cu un sound caruia greu ii gasesti cusur, o voce unica pana la urma in metal.

Am ascultat azi concertul din new york, live scenes. trei ore si 7 minute de muzica exceptionala. Speechless.
Poate dau si pe la noi in viitorul apropiat. ca de, din 2002 incoace au trecut ceva ani

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #77 on: August 19, 2011, 10:56:19 am »
Anul asta avem primul album Dream Theater fara Mike Portnoy la baterie. Albumul se cheama  A Dramatic Turn of Events.
Datele de lansare:
7 Septembrie : Japan
9 Septembrie: Australia, Netherlands, Germany
12 Septembrie: France, UK
13 Septembrie: Canada, USA
    “I’m incredibly psyched with the way this album came out and can’t wait to share it with everybody,” guitarist John Petrucci, who also serves as the producer for “A Dramatic Turn Of Events”, said. “We are currently in the mix stage with the great Andy Wallace (White Zombie, Nirvana, Slayer, Rage Against the Machine, Avenged Sevenfold) and it’s all sounding amazing!”

“We have poured our hearts and minds into the creation of this album,” keyboardist Jordan Rudess offered. “All the life changing events that surrounded us before, as well as during the whole process, fueled our desire to dig deep within ourselves and create the best music we possibly could.”

Track list:
1. On The Backs Of Angels (8:46)
2. Build Me Up, Break Me Down (6:59)
3. Lost Not Forgotten (10:11)
4. This is the Life (6:57)
5. Bridges in the Sky (11:01)
6. Outcry (11:24)
7. Far From Heaven (3:56)
8. Breaking All Illusions (12:25)
9. Beneath The Surface (5:26)

Total Time: 77:05

Line up:
James LaBrie / lead vocals
Mike Mangini / drums, percussion
John Petrucci / guitars, backing vocals
John Myung / bass
Jordan Rudess / keyboards, Continuum, Morphwiz, Samplewiz

O piesa de pe albumul in cauza, On The Backs Of Angels, iar imaginea din clip e cover art-ul:
Dream Theater - On The Backs Of Angels

Petrucci si LaBrie comentand piesele noului album:
DREAM THEATER - A Dramatic Turn Of Events Track by Track Interview

~Sinner, Winner, the fight is Blind
Lust, Gods, Unholy Times
Night, Light, this fight is might~

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #78 on: August 19, 2011, 11:08:36 am »
it has radio potential ... funny, alealalte nu aveau? si ce'i cu noul look pe la brie?  :-\
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #79 on: August 19, 2011, 11:12:34 am »
seamana cu contele in episodele dubitative  q13

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #80 on: August 19, 2011, 11:20:35 am »
nici mie nu-mi place  :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #81 on: August 19, 2011, 11:30:55 am »
seamana cu contele in episodele dubitative  q13

LOOOOL
bine punctat "seamana cu..."  a37

Offline Tepes

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #82 on: February 19, 2012, 07:58:12 pm »
mi-a placut ultimul album DT; cel putin e mult peste Black Clouds and silver linings. Parerea mea. Ce mi-a dispacut initial e partea de keyboards, Jordan se da mare ca de obicei, dar parca de ADTOE a exagerat. Mangini face treaba buna, e competent si pune suflet.

Primele trei albume ale lor raman favoritele mele, Kevin Moore ramane keyboard-istul meu DT favorit. Moore nu doar facea solouri (ca musiu Rudess) dar shtia sa faca atmosfera (musiu Rudess nu prea shtie).
« Last Edit: March 11, 2012, 01:59:55 am by Tepes »
Let the internet keyboard warriors rant for they know not what they type :)

METALHEAD Forum

« on: »