Author Topic: Metallica!  (Read 48064 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
Re: Metallica!
« Reply #100 on: October 11, 2006, 05:53:16 pm »
depinde de ce inseamna rock pentru unii

am spus ca e o parere subiectiva si voi ati luat altceva. nu am atacat si nu atacati  8)

si Led Zeppelin in comparatie cu Black Sabbath nu intra in discutie ... tot subiectiv  :P

nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #101 on: October 11, 2006, 05:58:58 pm »
In fine , chestia cu subiectivul nu este de natura de a salva o afirmatie fundamental gresita ca a ta.Dar,  hai sa nu ne indepartam de teme topicului ca o dam in alte subiectivitati....

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: October 11, 2006, 05:58:58 pm »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #102 on: October 11, 2006, 06:33:08 pm »
Mietallicau au spus ceva in muzica pana prin '90
Atat!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #103 on: October 12, 2006, 08:15:32 am »
Atat!

Conte eu as zice ca Metallica are chiar si in ziua de azi ceva de spus.Chiar avem ce invata de la ei si mie personal mi se pare un exemplu de asa nu.Clar acum Metallica ne arata cum o legenda poate sa decada.PACE!

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #104 on: October 12, 2006, 09:10:50 am »
Poate mai dreg busuiocul cu urmatorul album.

When I read about the evils of drinking I gave up reading ;D!

Metalheads are fucking brutal and don\\\\\\\'t take any shit from anybody! :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: October 12, 2006, 10:10:05 am »
Pai eu cred ca nu se va intampla prea curand. Mai ales uitandu-ma la ce basist si-au tras....
Si apropo, de ce se duce Newsted la Voivod? Care ultime albume Voiviod, cu el in trupa suna de rup koiu? Adica Voivod si Katorz? Nu pare nitel ciudatel?
Metallicii il au pe Trujillo, mare basist de nu-metal... Se vede diferenta?

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #106 on: October 12, 2006, 01:54:10 pm »
Nu prea ma pricep eu sa diferentiez stilurile lor, dar cand au facut baetzii selectia pt basist, am urmarit "interviul" lui Trujillo si mi-a placut cum s-a prezentat.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #107 on: October 12, 2006, 03:03:27 pm »
Atat!

ete na....
eu as zice 90 si...  pana la Garage Inc...
adica singurul album naspa e Sfantu Anghel...
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: October 12, 2006, 03:05:03 pm »
E parerea si consideratia mea.
Mai cu seama ca am crescut cu Metallica, prinzand evolutia/involutia trupei pas cu pas.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #109 on: October 12, 2006, 03:18:06 pm »
asaaaa...
La inceput eram prost (a se citi naiv sau ce eufemism vreti voi) si imi placeau toate.
Dupa aia mi-am dat seama ca load si re sunt naspa.
Dupa aia mi-am dat seama ca za blec album e comercial (please nu incepeti discutia din nou) si lent si moale.
Dupa aia a aparut stangeru pe care cu greu l-am putut asculta o data de la un cap la altul.

Offline Andromanu

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #110 on: October 12, 2006, 03:42:38 pm »
Garbage Inc ?  ???
"Cand te enerveaza cineva ai nevoie de 40 de muschi sa te incrunti, dar ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i futi una!"

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: October 12, 2006, 04:01:08 pm »
garaju' e cu coveruri, nu se pune.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #112 on: October 12, 2006, 06:24:11 pm »
Garbage Inc ?  ???

ce-i mestere? in playlistu lu matale nu existat asa ceva? e prea nou si prea lame..
la tine ce e dupa The Black Album ( aka Metallica ) nu exista nu ie cul ca ie noi...
chiar zicea james h. intr-un interviu ca la primu lor video ( one ), dupa un concert un "fan" a venit si  l-a scuipat zicand ca au devenit lame ca au facut video... si ca trv ar fi fost fara..
din categoria asta faceti parte.. tu si contele?

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #113 on: October 12, 2006, 06:52:29 pm »
nu, ba, is din categoria celor care au ascultat metallica pentru thrash/speed, nu pentru labareli de aburit gagici si cantat la onomasticile mamelor.
Ozzy, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #114 on: October 12, 2006, 06:57:56 pm »
nu, ba, is din categoria celor care au ascultat metallica pentru thrash/speed, nu pentru labareli de aburit gagici si cantat la onomasticile mamelor.

canta-i-ai lu mama ta la onomastica "die die my darling" ca ie de pa "garage"... :D ;D

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #115 on: October 12, 2006, 07:01:37 pm »
io ma refeream la tot ce'i dupa blakk album, da' in fine...

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #116 on: October 12, 2006, 07:03:44 pm »
pe garaj is coveruri lasati-l naibii de garaj!!!

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #117 on: October 12, 2006, 07:10:50 pm »
yep
coveruri cantate de'a lungu' intregii cariere.
am i evil il cantau cu burton

Offline Metalskull

• General de Brigada
  • *
« Reply #118 on: October 12, 2006, 07:17:39 pm »
Nu mai pot asculta deloc nicio porcarie metallica... nici macar primele 3 albume ...
metalheart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #119 on: October 12, 2006, 07:20:48 pm »
uitati un om  cu gandire sanatoasa  ;D
}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #120 on: October 13, 2006, 08:50:16 am »
Am mai zis si o sa ma repet... Ce carcotasi sunteti bai baetzi ;D

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #121 on: October 13, 2006, 09:02:10 am »
Nu e vorba de carcoteala. Adica de ce sa fii bland cu o formatie doar pt. ca ti-a placut f mult la un moment dat? Daca altcineva scotea albume ca load, re sau, mai rau, stanger nu le asculta nici dracu' (ma refer desigur la oameni care asculta metal si mai ales thrash).
Cat despre primele albume, nici eu nu le mai ascult acasa de multa vreme, dar cand le aud pe undeva nu ma supar.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #122 on: October 13, 2006, 01:08:03 pm »
Finally ... eu ascult mai nou tot ce prind live de la Metallica - suna mai plin si mai energizant
se poate sa ai dreptate ca daca altcineva scoteau albumele Load/Re nu ar fi avut succes - sunt un brand care au ajuns sa vanda orice
sa vedem acum - au un nou producator, sper sa fie de bun augur

Offline Andromanu

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #123 on: October 13, 2006, 02:52:12 pm »
va fi un ..... maro....

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #124 on: October 13, 2006, 03:28:53 pm »
va fi un ..... maro....

Cu mot?  ;D
PACE!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #125 on: October 13, 2006, 03:31:48 pm »
La cata incarcatura negativa s-a adunat ( cel putin pe acilea...)  noul produs metallica tre sa fie de domeniul revelatiei biblice ca sa schimbe atitudinea...  ;)

Offline Andromanu

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #126 on: October 13, 2006, 03:49:38 pm »
Nici asa nu o sa skimbe nimik.
Si da mah cu motz o sa fie... un motz d-ala motzatzos. :P
Io chiar pun pariu ca o sa fie un foarte mare si infernal de urat mirositor cu zeama pe margine.... cac*t!!!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #127 on: October 13, 2006, 03:53:41 pm »
....au cateva chestiuni cu SHIT...care suna bine..... ca tot a venit vorba de rahat  ;D deci,....

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #128 on: November 06, 2006, 11:39:30 am »
AN ADDITION TO THE HAMMETT FAMILY
10/23/2006

Kirk and Lani Hammett gave birth to a healthy baby boy named Angel Ray Keala Hammett on September 29th. Mom and son are doing great. (And so is Dad!)

preluata de pe www.metallica.com
mic adagio - atunci sunt nascut si eu  :P  dar in alt an, normal

Cat despre mirosurile si culorile amintite mai sus totul e relativ ... raman cea mai buna formatie rock live a momentului ... atata energie degajata atat din partea publicului cat si din partea lor foarte rar se vede ... se vede ca le place ceea ce canta si le place sa cante live ... Harvester of Sorrow live e dementiala si orgasmica

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #129 on: November 06, 2006, 11:49:13 am »
Indianu are acum foamea in gat ca si-a vandut vila din Cali si trebuie sa-si ia alta sau poate face si el ca Jason inainte sa plece si-a luat un Fearrari placat cu aur (amaratul).Asa ca baieti duceti-va la concerte ,cumparati tricouri,cumparati albumele originale nu le mai luati de pe DC ca astia au nevoie de bani acum.PACE!

Offline Jaymz

• i n . s t u d i o
  • General de Brigada
  • *
  • gråtusmørke
« Reply #130 on: November 06, 2006, 12:22:45 pm »
Interesant, Kirk Hammet .. tata :) stirea asta loveste putin in teoria mea cum ca Hammet ar fi ghei dar nu o zdruncina de tot .. omu' shela cand vorbeste si explica are o gesticulatie ciudata si pare "afectat" tot timpul, iar in inregistrarile video in care ii vedem pe baieti certandu'se cu privire la ceva Hammet este mereu cel care iti vine sa crezi ca mai are putin si o da in plans :P Poate ca inca nu si'a dat seama de adevaratele inclinatii ....
« Last Edit: November 06, 2006, 12:24:44 pm by Jaymz »
Blending Shadows With The Past

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #131 on: November 06, 2006, 12:32:59 pm »
John_OttO, si pana la urma care e problema? Pot sa aiba bani si sa faca si muzica buna. Partea a 2 a au cam uitat-o dar speram ca isi revin.
Stripperella's powers include enhanced reflexes and senses, an above average intelligence (realizing obvious things that everyone else in the show is inevitably oblivious to), superhuman strength, jumping really high, sexy martial arts and of course, killer stripper moves.

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #132 on: November 06, 2006, 12:42:00 pm »
John_OttO, si pana la urma care e problema? Pot sa aiba bani si sa faca si muzica buna. Partea a 2 a au cam uitat-o dar speram ca isi revin.

Vezi problema ai descoperit-o singur si ti-ai raspuns singurel la intrebare.Asa e problema ca in goana dupa bani au uitat sa faca muzica si au uitat cine i-a adus aici.PACE!

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #133 on: November 07, 2006, 01:17:34 pm »
"Indianu are acum foamea in gat ca si-a vandut vila din Cali " etc
Nu inteleg care e legatura cu el in postura de tata ... si apoi fiecare face ce vrea cu banii ... la fel si Jason ... acum nu am vrea ca ei sa stea cu pantalonii rupti si in tricouri jegoase numai ca sa para ca nu au bani ... atunci ar fi ipocriti ... ma uitam la MTV Cribs si vedeam ce case au cei de la Korn, Limp Bizkit, Avril Lavigne ca sa zic dintre cei care sunt mai noi (ca sa zic asa, comparativ cu Metallica) ... nu stiu de unde a aparut zvonul ca Metallica nu ar mai avea bani ... vandutul unei vile nu mi se pare relevant, poate cumpara alta in alta parte

Iar cu mersul la concerte e cam relativ ... vad ca concertele Metallica abunda in Romania ca sa ma pot duce sa le fac contul mare ...
Poate ca Kirk Hammet e mai sensibil si de asta are "o gesticulatie ciudata si pare "afectat" tot timpu" ... si daca ar fi gay tot nu m-ar deranja ... ideea e sa cante si sa compuna

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
  • keeping fake hoes in check!
« Reply #134 on: November 07, 2006, 05:04:27 pm »
io nu inteleg ce te ataci...
in plus ai punctat ceva metallica e cam pe aceeasi lista cu avril lavigne korn lip bizkit si diverse trupe de genu... am si eu o groaza de colege cu tricou cu st anger care asculta korn si tampenii de genu...  exact asta au ajuns metallica
United hoes of Bucharest!

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #135 on: November 08, 2006, 09:47:09 am »
Corect!Fiecare face ce vrea cu banii dar se pare ca unii uita de unde au luat acei bani sau banii au ajuns unicul lor scop acum.Poate nu ai fost recent la vreun concert Metallica dar am prieteni care au fost afara si s-au intors cu pareri foarte proaste desi erau metallisti cu state vechi si ascultau metallica cam de prin '91 si au venit dezgustati.Normal ca nu vor abunda concertele cu Metallica in Romania atat timp cat onorariul lor este de un milion de euro.Sincer onorariul mi se pare muult exagerat fata de ce ofera ei acum ca trupa.Poate nu ai fost la curent cu scandalul cu Napster caci acolo s-a vazut cat de fomisti sunt si au pirdut multi fani.Eu ascult Metallica de multi ani poate ca unii de pe aici nici nu erau nascuti atunci dar sincer acum imi provoaca sila maxima cand ii aud.PACE!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #136 on: November 08, 2006, 09:54:06 am »
Probabil ca au ajuns in faza in care ...banul dirijeaza artistul, nush,...zic si io....

Offline sandman

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #137 on: November 08, 2006, 12:20:29 pm »
Totusi eu cred ca deja incepeti sa exagerati cu subiectul Metallica. Da e adevarat ca St.Anger e un produs slab, dar de aici si pana la a compara Metallica cu LimpBizkit sau Avril Lavigne e cale foooaaaarte lunga. Metallica pana la Load inseamna totusi ceva foarte important pentru metal. Si nu stiu daca St.Anger a fost un produs chiar comercial, mai degraba e o schimbare de stil... din pacate mai spre nu-metal, ceea ce intr-adevar are darul sa strice numele Metallica de pana atunci. Oricum si Hetfield spunea ca in momentul aparitiei videoclipului One o groaza de fani s-au declarat anti, pe motiv ca ar fi dat-o in comercial... Eu nu stiu dar ...And Justice For Alll nu e nici pe departe un album facut pentru bani... Poate marea problema e ca multi dintre noi am crescut cu Metallica si ne-am cam schimbat preferintele muzicale de-a lungul timpului si chiar daca urmatorul album va fi ceva de genul Master Of Puppets poate va trece neobservat pentru multi. Eu ii respect pentru primele 5 albume si oricat de comerciali ar fi nu o sa pot niciodata sa spun ca mi-e sila sa ascult Metallica, sau sa spun ca au ajuns la fel ca Limp Bizkit sau Avril Lavigne; e chiar exagerat. 
Won't you join me on the perennial quest
Reaching into the dark, retrieving light....

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #138 on: November 08, 2006, 12:44:29 pm »
1. eu nu am spus ca au ajuns sa ii compar cu korn, avril lavigne si etc ... ma referea numai la casele lor ... toate formatiile de azi in genul asta nu fac nici cat cea mai proasta melodie de pe "kill'em all" ... asta din punctul meu de vedere

2. john_otto - de unde stii ca onorariul lor este de 1 milion de dolari? si de ce s-au intors dezgustati prietenii tai de la recentele concerte Metallica?

3. e posibil ca sandman sa aiba dreptate ... Metallica pt mine e ca o calatorie muzicala in genuri si subgenuri rock ... si mi-as dori ca urmatorul album sa fie diferit de tot ceea ce au facut pana acum desi "the other new song" nu mi se pare de nivelul lor - pare compusa intr-un moment de toaleta (asa imi pare din ce am vazut pe www.youtube.com); poate varianta de studio ar suna mai bine. Oricum urmatoarele melodii nu vor mai avea foarte multe versuri  ;) asta e usor de observat.
E oare posibil ca evolutia muzicala sa duca la simplitate? 

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #139 on: November 08, 2006, 12:54:02 pm »
Vremurile de Kill'em All sau Ride, ca sa vorbim de simplitate, nu se vor mai intoarce, pot sa jur. Vremurile de tehnicitate, de Master sau ...And Justice, nici atat, ca nu au de ce. Maturitatea si-au trait-o, iar de restul.... pamant de flori... Ca ceea ce urmeaza va rupe guri... sa fim seriosi! Am mai zis-o, tocmai traversarea unor subgenuri si abordarea mai repede a cum vrea sa auda tanarul de acum, decat cum ascultam noi acum 20 de ani, nu confera nici macar speranta unui produs acceptabil. Si iarasi, am mai zis-o, diferenta dintre Trujillo si Newstead, ca sa nu mai amintesc de Burton, muzicaliceste vorbind, e cam defavorabila unui material serios. Sper in sinea mea cea intrinseaca sa ma fi inselat, totusi, asa in amintirea 'old good times'...

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #140 on: November 08, 2006, 03:54:17 pm »
"Si iarasi, am mai zis-o, diferenta dintre Trujillo si Newstead, ca sa nu mai amintesc de Burton, muzicaliceste vorbind, e cam defavorabila unui material serios."

Daca va uitati la compozitori, Jaims si Lars sunt creditati in 70-80 la suta din piese singuri (ma refer de la Justice inclusiv incoace), Kirk in unele din ele iar Jason are numai 4 piese la care a colaborat: Blackend, My friend of misery, Where the wild things are, I disappear.
Nu stiu ce sa zic despre cei doi basisti la cat de buni compozitori sunt sau nu.
Cluff Burton era incomparabil in privinta asta; Metallica pare ca s-a centrat in prezent in jurul celor doi membri fondatori din punct de vedere al compozitiei.
Cliff era membru fondator si cred de asta a reusit sa isi impuna viziunile muzicale in special in Anesthesia - Pulling teeth, Orion, To live is to die (post mortem).

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #141 on: November 08, 2006, 04:04:43 pm »
john_otto - de unde stii ca onorariul lor este de 1 milion de dolari? si de ce s-au intors dezgustati prietenii tai de la recentele concerte Metallica?

Deci un milion de euro nu dolari una la mana egal cu onorariul cerut de Beyonce care desigur cred ca r avea mia mult succes decat Metallica din motive usor de inteles.Sa ziceam ca am aflat onorariul din surse foarte sigure care a incercat un nou concert Metallica(precedentul s-a tinut pe 750.000).Legat de dezamagire unul a fost la RAR 2006 si a zis ca a fost super pana au inceput sa cante piese de pe St'Anger si albumul nou care au zis ca sunt"f de kkt"(am citat din ce mi-a zis omu),al doile prieten a fost la un concert de-al lor in Japonia si mi-a zis ca juma de concert Kirk a stat cu spatele la ei.Show 0 dar totusi Metallica raman metallica si si-au facut treaba au cantat au luat banii si-au plecat.PACE!

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #142 on: November 08, 2006, 04:23:33 pm »
ok. iti dai seama ca pt 1 mil de euro trebuie un Lia Manoliu plin ca la Depeche Mode si preturi ceva mai mari ca sa mai ramana ceva pt organizatori. pai diferenta de 250 mii de euro nu mi se pare mare cu trecerea timpului. oare cat au cerut Depeche Mode?

daca RAR 2006 inseamna Rock am Ring trebuie mentionat ca ei nu au cantat nici o melodie de pe St Anger sau albumul nou; dovada http://www.livemetallica.com/show.asp?show=119 - poate ca era vorba de alte concerte in alti ani - anu asta e drept ca au cantat doua melodii noi, una in concertele din Europa si una in concertele din Asia dar au performat tot "Master of puppets" cap-coada live
din imaginile pe care le-am vazut pe youtube.com pareau cam obositi si resemnati in concertele din Asia, poate era prea cald, nu stiu

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #143 on: November 09, 2006, 10:07:08 am »
Personal cred ca le cauti prea multe scuze nu crezi?Sa fim seriosi Metallica nu mai sunt ce au fost si niciodata nu vor mai fi.PACE!

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #144 on: November 09, 2006, 11:29:06 am »
aici ai dreptate - sunt mai impaciuitor si eu. oricum chiar daca ma supar chiar daca le caut scuze, Metallica tot ce vrea ea va face ... bine rau e relativ. Oricum ii voi asculta in continuare cu aceeasi placere.
inca un lucru si gata: anul trecut sau acum doi ani, Queen cu solistul nou au cerut 700.000 de euro ca sa concerteze la Cerbul de Aur. Doar 300.000 sa fie diferenta intre Queen si Metallica?  ;)

Offline Jaymz

• i n . s t u d i o
  • General de Brigada
  • *
  • gråtusmørke
« Reply #145 on: November 09, 2006, 03:38:22 pm »
Legat de prestatia Metallica La Rock Am Ring, simt nevoia sa intervin ... Nu stiu ce face si cum canta Metallica pe la alte festivaluri (am ascultat un concert din festivalul Download si mi'a parut foarte slab dar atat) dar cel putin la Rock Am ring (Am vazut si 2003 si 2006) dau tot ce este mai bun din ei si canta cu adevarat bine, legat si chiar merita vazuti si revazuti, adevarul este ca in prezent metallica nu mai canta nici o melodie de pe St. Anger live, dar asta datorita faptului ca segmentul dedicat pieselor noi a fost inlocuit anul acesta de omagierea a 20 de ani de la Master Of Puppets, vedem de anul viitor daca incep iar sa cante piese de pe Anger .... cat despre onorariulde 1 milion de euro, sa am banii astia i'as da ca sa vad Metallica cu conditia sa vina baietii la fel de pregatiti cum merg la Rock Am Ring si sa nu aud nici piese de pe Anger nici preview'uri ale viitoarelor piese ...

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #146 on: November 09, 2006, 05:56:38 pm »
Se pare totusi ca mai sunt oameni care gandesc ca mine si se uita la opera Metallica de pana in St Anger.PACE!

Offline sandman

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #147 on: November 09, 2006, 06:38:17 pm »
chiar pana la Load...cu mici exceptii....si tocmai pentru "opera Metallica de pana la...." eu unul nu pot sa spun ca mi-e sila sa ii ascult sau sa-i compar cu linkinparci, avrile si limbizchitzi.

Offline Jaymz

• i n . s t u d i o
  • General de Brigada
  • *
  • gråtusmørke
« Reply #148 on: November 10, 2006, 05:05:50 am »
De ce pana la Load ? Am mai spus si o voi mai spune .... perioada Load/Reload este excelenta chit ca nu mai are nimic in legatura cu metalul si e doar un hard/alternative .. este muzica foarte bine gandita si desi nu este perioada mea preferata este perioada pe care o respect cel mai mult .. si chiar daca albumele mele preferate sunt Master Of Puppets si Justice'ul ... cand vad sau aud pe undeva numele Metallica ma gandesc automat la piese ca The Outlaw Torn, Bleeding Me, Where The Wild Things Are .... Mi'ar fi placut ca Metallica pe noile compozitii sa urmeze linia Load/Reload caci metalul din ei se pare ca ii secat deja ....

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #149 on: November 10, 2006, 12:22:07 pm »
tot asa s-ar putea sa vorbim si de noul album ... opera Metallica de pana la ...
eu sper sa fie o surpriza si atat - asta imi place ca m-au surprins mereu, placut/neplacut nu conteaza, nu au fost liniari si previzibili
Load/Reload par a fi cele mai lucrate albume ale lor, se simte in sound si in abordare. as mai adauga Fixxxer, the House Jack built sau Thorn within. pot sa spun ca Load a fost albumul pe care l-am asteptat cel mai mult si de asta imi este cel mai apropiat de sufletul meu. cand m-am apucat sa ascult Metallica toate albumele aparusera deja  ;) si Load a fost super-asteptat.
tin minte o chestie: la turneul de promovare al albumului in Europa au facut o mare supriza unui fan; au fost 4 tiruri care au fost trimise la fani, unul a gasit niste bilete la concerte in tir, unul a gasit discografia completa cu autografe, altul a devenit membru la fan club parca, si cel mai norocos i-a gasit pe ei in tir. stiu ca era un tip din Olanda si a iesit un show care s-a lasat cu concert intim dat de cei de la Metallica prietenilor fanului si a mai aparut o formatie si au cantat impreuna. normal ca respectivul fan a cantat si el. tot timpul stau si ma gandesc la asta - atunci am simtit prima oara invidie fata de cineva.
Da, daca as avea un milion de euro as gasi un camp liber ca la Woodstock si as organiza un concert Metallica gratuit, sa vina cat mai multa lume  ;D asta daca as castiga la loterie (vise)
Mi-ar placea ca Metallica sa faca un forum sau ceva si cei din orasul/tara unde vor avea concert sa voteze ce melodii vor sa asculte la concert. asa cred ca toti vom fi multumiti  :P

METALHEAD Forum

« on: »