Biografie FULL BLOWN CHAOS



FULL BLOWN CHAOS

Genuri muzicale:
Hardcore

Trupe similare:
Truda  Altar  Dirty Shirt  Dir En Grey  Paradox Romania  Psychogod  DODIEZ

Full Blown Chaos este o trupa de de New York Hardcore metal. In 2001, a fost lansat primul EP, cu Joe White (voce), Mike Facci (chitara), Ed Conroy (bas) si Jeff Facci (tobe). Atunci cand au lansat al doilea EP, Prophet of Hostillity, White a fost inlocuit de Ray Mazzola.
Pe data de 19 octombrie, 2004, Full Blown Chaos a lansat Wake the Demons. De atunci, trupa a sustinut concerte si turnee alaturi de Hatebreed, Terror, Sick Of It All, Madball, Himsa si Napalm Death. In 2006, Full Blown Chaos a lansat Within The Grasp Of Titans, produs de catre Eric Rachel (Hatebreed). Pe data de 8 iunie, 2007, trupa a semnat un contract cu Ferret Music. A urmat un nou album, Heavy Lies The Crown, lansat pe 21 august, 2007.

Stil: hardcore/metalcore

Componenta:
Ray Mazzola - voce
Mike Ruehle - bas
Mike Facci - chitara
Jeff Facci - tobe

Discografie:
Full Blown Chaos (2001)
Prophet Of Hostility (2003)
Wake The Demons (2004)
Within The Grasp Of Titans (2006)
Heavy Lies The Crown (2007)

FULL BLOWN CHAOS
www.fullblownchaos.com
www.myspace.com/fullblownchaos


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook