Gary Moore sarbatoreste peste 50 de ani de muzica la Ciuc Summer Fest

de Buvnitz

Gary Moore sarbatoreste peste 50 de ani de muzica la Ciuc Summer Fest

Anul acesta, celebrul chitarist de blues, Gary Moore, sarbatoreste 52 de ani impliniti de la prima sa reprezentatie pe o scena! Artistul isi aminteste cu placere de momentul debutului sau de la varsta de sase ani, povestind cu amanunte intamplarea in cadrul unui interviu recent. Gary Moore va fi prezent vara aceasta si pe scena Ciuc Summer Fest, unde va sustine un concert in cea de-a treia zi de festival, pe 18 iulie, la Zone Arena.

Gary Moore sarbatoreste anul acesta 52 de ani de cariera, artistul povestind intr-un interviu recent ca a debutat la varsta de sase ani, pe scena auditoriului The Queen’s Hall din Edinburgh. “Totul s-a petrecut la un eveniment organizat de tatal meu, acesta fiind cel care m-a indemnat sa urc pe scena. Eram imbracat in pantaloni scurti, urcat pe un scaun pentru a ajunge la microfon si am cantat piesa trupei The McGuire Sisters, “Sugartime” “ a declarat emotionat artistul pentru o publicatie din orasul natal Belfast, Irlanda.

Gary Moore
a mai povestit despre trupa infiintata in adolescenta, numita The Beat Boys, alaturi de care concerta in clubul personal al tatalui sau, grupul fiind influentat de nume mari din muzica de la acea vreme precum Elvis Presley, The Beatles si Jimi Hendrix, artisti care l-au marcat pe celebrul chitarist pe tot parcursul carierei sale. Gary Moore s-a declarat multumit de cele peste cinci decenii petrecute in industria muzicala, afirmand ca: “Am avut multe realizari in tot acest timp si cel mai important este ca nu am pierdut nicio clipa pasiunea pe care am avut-o pentru muzica inca de la sase ani.”

Gary Moore
va concerta in Romania, pe data de 18 iulie, pe scena Ciuc Summer Fest in cadrul Zone Arena. Festivalul va avea loc in perioada 16-18 iulie, si alaturi de Faithless, Pink Martini si Gary Moore programul va include si numeroase trupe romanesti precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks, urmand ca serile de 16 si 17 iulie sa se incheie cu petrecerile Silent Disco.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta sau din libraria Carturesti Verona, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de festival biletele vor fi disponibile la casele de bilete din incinta Zone Arena, la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook