Ghost

Stiluri: Rock

Stiri cu Ghost

 • Ghost au lansat un nou single dupa o pauza de 2 ani, 'Hunter's Moon'

  Noua melodie a fost produsa de catre Klas Ahlund si Andy Wallace si este soundtrack-ul filmului 'Halloween Kills'. 'Hunter's Moon' poate fi ascultat mai jos.

 • Ghost au lansat un clip pentru 'Life Eternal'

  Trupa a lansat un videoclip pentru single-ul extras de pe albumul din 2018, 'Prequelle'. Videoclipul pentru 'Life Eternal' a fost regizat de Ryan Chang si surprinde imagini din cadrul concertului de la Palacio de los Deportes din Mexico City. Materialul poate fi vazut mai jos.  

 • Cum suna piesele de sarbatori in stilul Ghost

  Cum ar suna un mix de 8 piese dedicate sarbatorilor de iarna, in stilul Ghost? Materialul contine aproximativ 2 minute si include versiune ale melodiilor 'Santa Baby', 'Year Zero' sau 'Dreidel, Dreidel, Dreidel'. Rezultatul il aveti mai jos.

 • Tobias Forge, solistul trupei Ghost, a dezvaluit detalii despre un nou album

  Tobias a dezvaluit pentru Kaasos TV ca trupa se va pregati pentru inregistrarea noului album la inceputul anului 2020 "After new year, I'm going to go into the studio. First, I'm going to record one song that's going to be part of something that we will know of in the year from now."- a spus Tobias Forge....

 • Ghost a lansat un clip nou pentru 'Faith'

   Ghost a terminat turneul 'A Pale Tour Named Death' iar pentru a recapitulat cum a fost turneul, au scos un clip live pentru piesa 'Faith'. Acesta a fost filmat in varii locatii in care au cantat in turneul Nord American.

Toate stirile
Ghost

Videoclipuri Ghost

Tabulaturi Ghost

Tabulaturi Ghost