Liderul Ghost, "demascat" de solistul Behemoth?

de Alin Pildner

Liderul Ghost,


Intr-o postare recenta, Adam "Nergal" Darski, solistul trupei poloneze de metal extrem Behemoth, a afisat o imagine alaturi de muzicianul suedez Tobias Forge, despre care se crede ca este persoana din spatele personajului Papa Emeritus II, solistul trupei Ghost.

Comentariul aferent imaginii - "If you have ghosts... U have everything;)" pare sa sustina din plin aceasta teorie, cu atat mai mult cu cat "If you have ghosts" este un cover care apare pe un EP al trupei Ghost din 2013. Iar daca inca mai e loc de dezbateri asupra acestui subiect, tinem sa mentionam ca fotografia a fost facuta in backstage-ul festivalului FortaRock (Olanda), unde cele doua trupe au impartit scena.

Poze Poze pentru articole - Nergal Ghost


Membrii Ghost au sustinut intotdeauna ca au ales sa isi ascunda identitatea, preferand anonimatul, pentru a capacita intreaga atentie a publicul asupra muzicii.

O serie de imagini filmate din public, chiar de la festivalul in cauza, puteti urmari mai jos:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook