Concert THE MOOOD si GO TO BERLIN in club Control

de Chaos Lore

Concert THE MOOOD si GO TO BERLIN in club Control


Tuborg Sound prezinta sambata, 21 aprilie: The MOOoD revin pe scena din Control, energizati si revigorati de primavara. Seara se deschide cu performace-ul trupei Go To Berlin, care se relanseza intr-o formula de trio.


Open doors: 21.00h
Intrare: 15 lei


Povestea The MOOoD incepea in anul 2006 cand scena muzicii alternative romanesti se imbogatea cu o gasca de rockerasi ambitiosi si foarte talentati. Sound-ul indie-rock, vocea speciala a solistului si show-urile energice au conturat treptat label-ul The MoooD. Apropierea de public, seriozitatea cu care se joaca cu instrumentele, dansul si agitatia sunt armele secrete ale celor 4 muzi.

Si daca nu stii prea multe despre ei, afla ca:

La tobe se zbuciuma Bogdan – un tip amuzant si plin de viata.

Mircea, frumuselul trupei, e un pic aerian si destul de linistit (daca nu pui praf de pusca pe foc). La microfon, cu o atitudine veritabila de rock star e Marius, un perfectionist cu mare mare incredere in viitorul trupei. Exigent si deopotriva fOOoarte glumet, Misu este cel care tine basul cu mare gravitate.

Nu va mai zicem nimic de single-urile lor ”Two Times”, ”Back in the Shop”, ”Lies” sau ”Stay Right”.... pentru ca le-ati tot auzit la Radio Guerrilla si la TV. Hai sa nu va mai povestim nici despre festivalurile la care au cantat, in tara si pe afara, nici de albumul lansat anul trecut... dar sa nu uitam insa ca , spre finalul lui 2011, The MOOoD lansau clipul piesei ”Get away”, fOOoarte bine primit de public.

Odata cu primavara, trupa a prins mare avant si a intrat in studio sa inregistreze un nou single: ”Up in the Sun”.

Pentru mai multe surprize muzicale si destainuiri, va asteptam sambata 21.04@Control!

Spread The MOOoD!!!
www.themoood.ro
http://www.myspace.com/themoodofficial
Go to Berlin

2012 va insemna pentru Robert Enache (chitara, voce), Mircea Ionita (chitara), Alex Miu (bas) si Paul Ionescu Ballo (baterie) un moment de revigorare a trupei Go to Berlin, dupa ce, in 2010, membrii sai se hotarau sa mearga pe drumuri diferite....

Pentru cine are nevoie de o improspatare a memoriei, Go To Berlin este o trupa de rock alternativ, infiintata in Bucuresti in 2006. Calatoria lor a inceput in 4 - Paul Ionescu Ballo (baterie,backing vocals), Alex Miu (bas), chitaristul Mircea Ionita si Misha Pautov (voce, chitara) , sub indrumarea producatorului Robert Enache.

In primi ani de activitate, trupa a ratacit, s-a jucat, si-a schimbat soundul si a evoluat. Cararea i-a fost presarata cu numeroase concerte pe scenele cluburilor si festivalurilor nationale si aparitii TV/radio, facandu-se usor remarcati in zona indie-rock a muzicii autohtone.

2009 le-a adus prima colaborare cu o casa de productie - Lockjaw Records-, label sub care este lansat EP-ul “Just a Band”, cu succes pe piata romaneasca, dar si cea din UK. Vino sambata, la Control, sa afli ce planuri mai are trupa Go to Berlin si ce piese au mai compus.

http://facebook.com/gotoberlinofficial
http://soundcloud.com/gotoberlin

Evenimentul este organizat cu sprijinul Tuborg Sound.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook