Go To Berlin lanseaza EP-ul Just a Band in Marea Britanie

de cristina_n

Go To Berlin lanseaza EP-ul Just a Band in Marea Britanie

Trupa romaneasca de rock alternativ Go To Berlin va lansa un EP pe piata muzicala din Anglia. Materialul de 5 piese, intitulat JUST A BAND, va fi promovat si sustinut de un turneu al trupei in Marea Britanie in luna septembrie.

La 2 ani de la infiintare, dupa multe concerte si schimbari de line-up, trupa romaneasca de rock alternativ GO TO BERLIN a fost semnata de casa de discuri LockJaw Records din Anglia (Worcester), urmand ca EP-ul de 5 piese “Just a Band” sa fie promovat si distribuit pe piata din Mare Britanie.

Totodata, materialul va fi disponibil spre vanzare si pe site-urile web de profil.

“Am trimis demo-uri la mai multe case de discuri din Anglia. Stiam ca avem un material bun si la un moment dat a venit si raspunsul pe care il asteptam. E un pas important pentru noi care in acelasi timp spune multe despre cum se misca industria din Romania”, a declarat Robert Lama, liderul trupei.

Ca planuri de viitor, pe langa concertele din tara, GO TO BERLIN pregateste un turneu de promovare al EP-ului in Anglia pentru luna septembrie si un clip care va fi filmat la sfarsitul verii. Urmatorul concert GO TO BERLIN va fi in ultima zi de scoala, prima zi de vacanta in Fabrica.

“Am avut o intalnire in Anglia cu cei de la LockJaw pentru a stabili totul. Tot atunci am semnat contractul si ne-am cunoscut cu alte trupe semnate la label-ul lor. E o abordare mult diferita fata de ce se intampla la noi. Ne bucuram pentru tot si speram ca in curand si alte trupe din tara sa faca pasul asta” a adaugat Robert Lama.

GO TO BERLIN exista din anul 2007 si inseamna Robert Lama – chitara, voce, Alexandru Miu – bas, Paul Ballo – tobe, Matei Teposu – chitara.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter


Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook