Biletele promotionale la concertul God Dethroned s-au epuizat

de cristina_n

Biletele promotionale la concertul God Dethroned s-au epuizat

Cele 100 de bilete la pretul promotional de 40 lei sunt pentru concertul God Dethroned, FLESHGOD APOCALYPSE, SACRAMENTAL BLOOD, SPIRITUAL RAVISHMENT de la Bucuresti de vineri, 3 iulie in Club Fabrica sunt epuizate!

Mai sunt 2 zile in care se pot comanda bilete la pretul de 50 lei la tel. 0721.107776 sau email / axa666@yahoo.com, in ziua concertului pretul unui bilet va fi de 55 lei, direct la intrare!

Intitulat "Storming the Balkans Tour 2009", periplul olandez in Balcani se justifica si prin faptul ca exact acum 95 de ani, primul razboi mondial a izbucnit aici, dupa asasinatul comis asupra printului-mostenitor al Imperiului Austro-Ungar, si cum ultimul album "Passiondale" semnat God Dethroned are ca principala tema primul razboi mondial, trupa olandeza a ales sa inceapa de aici promovarea noului sau album, urmand ca ulterior "Passiondale" sa fie promovat in Europa de Vest, Statele Unite si America de Sud. Turneul va incepe in Cehia, pe 20 iunie, se va opri la Sarajevo pe 28 iunie, exact la 95 de ani de la asasinatului lui Franz-Ferdinand in acest oras, va lovi Croatia, Slovenia, Bulgaria, Macedonia, Grecia si Ungaria, urmand sa se incheie cu cele doua show-uri pe care God Dethroned le vor sustine in Romania, la Bucuresti si Oradea. Alaturi de trupa olandeza, in cadrul turneului vor oficia FLESHGOD APOCALYPSE din Italia, o trupa tanara de felia brutal technical death metal in care activeaza membri Hour of Penance si care isi vor promova noul lor album "Oracles", lansat in luna aprilie prin Willowtip Records, un compendiu de brutal death metal tehnic, cu aranjamente inedite provenite din muzica clasica, un amestec demential de brutalitate, armonie si tehnica, amintind in egala masura de Pestilence, Deeds of Flesh, Dying Fetus, Obscura, Cynic sau Atheist. De asemenea, pentru ca pachetul diabolic si brutal sa fie complet, SACRAMENTAL BLOOD din Serbia vor performa in cadrul turneului "Storming the Balkans", o trupa care a mai vizitat Romania in 2008, cu recitaluri incendiare la Cluj-Napoca, Brasov si Botosani. Sacramental Blood este una dintre cele mai influente si active trupe de pe scena metalului extrem din Serbia, un amestec infernal de Morbid Angel, Deicide si Angel Corpse, cantat la viteza maxima.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook