Biografie God Dethroned



God Dethroned

Genuri muzicale:
Death

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  CADAVRUL

God Dethroned s-a nascut in 1990, atunci cand vocaul Henri Sattler impreuna cu cativa prieteni (M. Beukeveld, M. Arends si A. Dijkstra) au inregistrat un demo in 1992. A urmat un contract cu casa de discuri Shark. Primul album, The Christhunt nu a fost primit foarte bine. Dethroned au luat o pauza, Sattler formand un nou grup, Ministry of Terror.
In urma albului Fall of Life plus un turneu european, Sattler a decis sa reformeze God Dethroned alaturi de chitaristul Jens Vad Der Valk, bassistul Beef si tobarul Roel Sanders. Cu acest lineup trupa a semnat cu Metal Blade. A urmat albumul The Grand Grimoare in 1997. In 1998 materialul a fost lansat si in US. O data cu lansarea lui Into The Lungs of Hell, trupa si-a schimbat stilul, preluand elemente din melodic death metal.
Aceste influente se pot observa foarte clar pe ulitmul album intitulat The Toxic Touch, lansat in 2006.

Stil: melodic death metal

Componenta:
Henri "T.S.K." Sattler - voce/chitara    
Isaac Delahaye - chitara
Henk "Henke" Zinger - bass
Arin Van Weesenbeek - tobe

Discografie:
The Christhunt (1992) (Reissued in 1998)
The Grand Grimoire (1997)
Bloody Blasphemy (1999)
The Ancient Ones (2000)
Ravenous (2000)
Into the Lungs of Hell (2003)
The Lair of the White Worm (2004)
The Toxic Touch (2006)
GOD DETHRONED
www.goddethroned.com
www.myspace.com/villavampiria


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook