Consilierul orasului Oradea explica anularea concertului God Dethroned

de Buvnitz

Consilierul orasului Oradea explica anularea concertului God Dethroned

Dan Ocatavian, membru PNL si in acelasi timp membru al consilierul local al orasului Oradea a fost contactat in legatura cu anularea concertului God Dethroned.

Contactat de Bihoreanul.ro, acesta a negat orice implicare a Consiliului Local in demersul sau si spune ca a initiat totul “in calitate de cetatean crestin ortodox al municipiului Oradea”.

"Ultimele doua saptamani au fost foarte agitate, dupa ce prin oras au aparut mai multe afise pe care scria 'Satan black rock' si altele de genul. M-au alertat foarte multe persoane, semnalandu-mi ca e vorba despre o trupa care nu numai ca promoveaza rock-ul satanist, dar ca ar fi afiliata la o asemenea organizatie si se manifesta intocmai", a declarat Dan Octavian.

Via: Hotnews.ro

Va reamintim ca acelasi Dan Octavian a decis anularea concertului God Dethroned, actiunea avand la baze acuzatii referitoare la sacrificari de animale si prozelitism satanic.

Mai multe puteti citi aici:

Autoritatile din Oradea au interzis concertul God DethronedDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook