Vezi noul videoclip GOD FORBID, Where We Come From

de George Lazar

Vezi noul videoclip GOD FORBID, Where We Come From


Americanii de la GOD FORBID au lansat un nou videoclip, "Where We Come From", disponibil mai jos. Videoclipul a fost filmat pe 24 februarie in New Jersey, alaturi de regizorul Tommy Jones (All Shall Perish, Kataklysm).


"Where We Come From e un clip foarte tare pentru ca ofera o idee onesta asupra a ce inseamna viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi si va duce intr-o calatorie de la munca zilnica la momentul in care facem ceea ce iubim pe scena!", a declarat chitaristul Matt Wicklund.

"Where We Come From" este extras de pe noul album God Forbid, "Equilibrium", ce urmeaza sa fie lansat pe 27 martie via Victory Records.

Cea mai mare parte a discului a fost inregistrata de Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium) iar Jason Suecof (Trivium, All That Remains, The Black Dahlia Murder, Chimaira, Devildriver) s-a ocupat de faza de inregistrare a vocii. Albumul este mixat de producatorul suedez Jens Bogren, cunoscut pentru colaborarile cu Katatonia, Opeth, Paradise Lost si Amon Amarth.

"Noul album este concentrat pe piese hooky metal"declara chitaristul si solistul Doc Coyle. "Sunt piese extrem de rapide, super heavy, groovy".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook