Gojira au vorbit despre influentele indiene in muzica lor

de Andreea Gherfi

Gojira au vorbit despre influentele indiene in muzica lor


Joe si Mario Duplantier au fost invitati de catre FreqsTV sa vorbeasca despre evolutia trupei Gojira in cadrul documentarului "Into the Machine" prezentat de catre Metal Hammer.

Joe si Mario si-au deschis sufletele marturisind ca in compozitiile lor exista influente puternice din muzica indiana si ca noul lor album, "Magma", vorbeste despre pierderea mamei lor, un moment extrem de dureros pentru cei doi frati.

Gojira este in prezent cea mai apreciata formatie metal din Franta. Turneul de promovare al celui mai recent album, "Magma", le-a adus membrilor trupei concerte alaturi de proiecte prestigioase precum Devin Townsend Project, Opeth, Mastodon sau Metallica. Fanii trupei ii vor putea vedea live in premiera la Bucuresti pe 4 iulie, pe scena Arenelor Romane! Mai multe informatii despre acest concert gasiti pe www.iabilet.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook