Proiectul Gojira - Cavalera

de Morrison

Proiectul Gojira - Cavalera
Frontman-ul trupei franceze Gojira, Joe Duplantier, a oferit cateva noi detalii despre proiectul al care lucreaza impreuna cu fratii Cavalera, Max si Igor, fosti membrii Sepultura si fondatorii acestei trupe.

Inregistrarile pentru albumul de debut al nou-infiintatei trupe au inceput in Los Angeles, weekendul trecut. Formatia ii are ca producatori pe celebrii Dirty Icon, mai precis Logan Mader (ex-Machine Head, Soulfly) si Lucas Banker. Albumul este anuntat pentru sfarsitul anului 2007 la Roadrunner Records.

Joe Duplantier a declarat ca este extrem de mandru ca va lucra impreuna cu fratii Cavalera. "Dupa zece ani, cei doi Cavalera in sfarsit inregistreaza un album impreuna, si au adus inapoi energia care face ca muzica metal sa fie atat de vie si nebuneasca. Sunt onorat sa fac parte din acest proiect", a spus solistul.

Marc Rizzo (Soulfly) va prelua atributiile de basist, in timp ce Duplantier va realiza partea de chitara. Joe Duplantier este atat vocalul cat si chitaristul trupei franceze Gojira.

La randul sau, Max Cavalera a adaugat in legatura cu acest proiect: "Este prima data cand lucrez cu Igor in studio in ultimii zece ani.

Proiectul nostru va fi asemenea unui vulcan pe cale sa explodeze". Intrebat daca acest nou proiect va avea multe dintre caracteristicile trupei Sepultura, Cavalera a spus ca este cel mai aproape de aceasta din tot ce a mai lansat in ultimul timp.

"Am acumulat atata agresivitate in ultimul timp, si sunt convins ca Igor are de gand sa distruga tobele in studioul in care vom inregistra. Ma indoiesc ca bateria va supravietui inregistrarii", spune vocalul si chitaristul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook