Xaon a lansat un lyric video pentru piesa 'Broken Anchor'

de Andreea Gherfi

Xaon a lansat un lyric video pentru piesa 'Broken Anchor'


Formatia elvetiana Xaon a lansat un lyric video pentru piesa "Broken Anchor" extrasa de pe cel mai recent album de studio, "The Drift", lansat in data de 15 mai via Sliptrick Records.

Proiectul Xaon a aparut in 2015 si a fost format de catre doi muzicieni profesionisti, Vincent Zermatten si Florian Jacot-Descombes, care si-au dorit sa experimenteze extremele genului death metal, inventand un stil pe care ulterior l-au numit "Dark Metal". In prezent, Xaon a anuntat o noua prezenta permanenta in randurile componentei sale, anume vocalistul de origine franco-americana Rob Carson.

Xaon va concerta in data de 4 iulie la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui super show pe care francezii de la Gojira l-au pregatit publicului romanesc. Xaon revine pe o scena romaneasca dupa ce a facut furori la editia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.

Informatii despre bilete gasiti pe www.iabilet.ro si pe pagina oficiala de facebook a evenimentului.

Poze Poze pentru articole - Xaon/The DriftDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook