Castiga 7 bilete la concertul Gorefest!

de Morrison

Castiga 7 bilete la concertul Gorefest!
Bangyourbrain, 3Mperforming.ro si METALHEAD.ro te invita la cel mai tare concurs pentru cel mai tare eveniment al primaverii - Gorefest si Fleshless live in Brasov.

Asadar 7 persoane se vor bucura de 7 bilete gratuite (cate 1 pentru fiecare castigator) si o sapca cu Fleshless (la fel cate una pentru fiecare castigator de bilet) brodata de 3MPerforming.ro.

Ce aveti de facut este foarte simplu. Cumparati un bilet din Reteaua Magazinelor Germanos sau online de pe Eventim.ro si trimiteti un mail la contact@metalhead.ro cu subiectul Concurs Gorefest, mail care sa contina :

- numarul codului de bare aflat pe biletul cumparat de voi
- datele de contact din buletin
- numarul dvs de telefon

Cei care vor participa la concurs si nu vor trimite aceste date vor fi descalificati.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 15 aprilie 2009.

Multa bafta!

Sambata, 25 aprilie 2009, in Clubul Suburban din Brasov va avea loc un concert cu cea mai importanta trupa de metal din Olanda, Gorefest.

In seara zilei de 25 aprilie pe langa Gorefest pe scena vor urca si cehii de la Fleshless si doua trupe romanesti: Grimegod (Arad) si MG42 (Bucuresti).

Evenimentul este unul unic avand in vedere ca Gorefest este o trupa care a bucurat foarte multa lume in perioada Erase, False, Soul Survivor, o trupa care inca mai face muzica de calitate, dovada fiind si ultimul lor album de studio Rise To Ruin, album care a fost declarat sold out de doua ori.

Evenimentul va avea loc Clubul Suburban din Brasov situat pe Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 86. Pretul unui bilet la acest eveniment va fi de 65 de lei si se va putea achizitiona din reteaua Eventim.ro - online pe www.eventim.ro si magazinele Germanos din toata tara si la Titus Constantinescu.

Numarul de bilete este de 800, pretul acestora fiind fix, respectiv 65 de lei atat presale cat si la intrare.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook