Concertul Gorefest la Brasov anulat

de Morrison

Concertul Gorefest la Brasov anulat
Am primit din partea organizatorilor concertului Gorefest la Brasov urmatorul comunicat:

Datorita interesului scazut aratat de public fata de acest eveniment suntem nevoiti, sau mai degraba obligati, sa il anulam. Nu vrem sa dam sperante ca evenimentul va fi reprogramat. Discutii sunt in acest sens dar sansele sunt undeva spre zero.

Nu vreau sa gasesc scuze de doi bani ca si-a luxat tobaru o unghie sau basistul nu isi gaseste camasa de concert. Rockerilor romani li s-au oferit concerte unu dupa altul, concerte cu trupe mari si, normal, s-au plictisit. S-au plictisit chiar sa isi mai cumpere bilete pre-sale (adica bilete care se vand inainte de a avea loc concertul), chiar daca toti urmau sa isi cumpere biletul "maine". Ei bine, din pacate, acel "maine" a fost prea tarziu si ne vedem nevoiti sa luam aceasta decizie care nu ne bucura nici pe noi si nici pe cei care ar fi dorit sa vina la eveniment, fie ca au fost cumparatorii de bilet de "azi" sau cei de "maine".

Probabil o sa se arunce cu noroi in noi ca suntem unii din acei organizatori care dam dovada de neseriozitate. Ei bine, noi, ca si organizatori, ne simtim curati, vina fiind lipsa de interes manifestata de public.

Multumim celor care s-au aratat dornici sa fie prezenti la acest eveniment.
Banii pe bilete se vor returna cumparatorilor incepand de saptamana viitoare. Cei care si-au cumparat bilet vor trebui sa mearga la magazinul de unde au achizitionat biletele, cu biletul normal, pentru restituirea banilor.

Mihai Puscasu - Bang Your Brain


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook