God Seed (ex-Gorgoroth) confirmati la With Full Force

de cristina_n

God Seed (ex-Gorgoroth) confirmati la With Full Force

God Seed, formatia compusa din Gaahl si King, fostii membri Gorgoroth, va lua parte la editia din acest an a festivalului With Full Force, care va avea loc intre 3 si 5 iulie in Germania.

Potrivit unei surse din anturajul formatiei norvegiene Gorgoroth, intre Gaahl si King, cei doi componenti care au pierdut procesul pentru numele si logo-ul Gorgoroth, infiintand in urma cu aproximativ o saptamana formatia God Seed, a izbucnit un conflict legat de imaginea noii trupe.

Potrivit sursei, basistul King ov Hell este nemultumit de faptul ca fanii trupei asociaza momentan imaginea lor cu cea a unei formatii de homosexuali, in urma declaratiilor recente ale lui Gaahl, care si-a dezvaluit orientarea sexuala.

King este de parere ca marturisirea lui Gaahl a avut loc intr-un moment neprielnic pentru imaginea trupei, care are sarcina deloc usoara de a-si convinge fanii ca God Seed pastreaza filosofia Gorgoroth.

Pe de alta parte, Gaahl considera ca basistul King nu intelege adevarata filosofie Gorgoroth, care a sustinut intotdeauna dezvoltarea spirituala si sinceritatea fata de propria persoana.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: