Gorgoroth aduc Under The Sign Of Hell 2011 in Romania

de Buvnitz

Gorgoroth aduc Under The Sign Of Hell 2011 in Romania


Under The Sign Of Hell 2011, re-inregistrarea clasicului album Gorgoroth, a fost in sfarsit multiplicat in format CD si va fi disponibil n viitorul turneu european.

Grupul va avea un numar limitat de CD-uri. O lansare oficiala va fi anuntata in curand.

Under The Sign Of Hell 2011 este inregistrat alaturi de Pest si Infernus, in timp ce Tomas Asklund ocupa postul de tobosar.

Tracklist-ul albumului este:

01. Revelation of Doom
02. Krig
03. Funeral Procession
04. Profetens apenbaring
05. Odeleggelse og undergang
06. Blood Stains the Circle
07. The Rite of Infernal Invocation
08. The Devil Is Calling


Hatework si Asociatia Culturala Manifest prezinta: Gorgoroth si Vader in Cluj-Napoca pe 1 Decembrie.

Turneul "The Sign of Hell 2011" al carui headliner este Gorgoroth - controversata trupa de black metal din Bergen (Norvegia) - incepe in noiembrie, dureaza 6 saptamani si poposeste in 20 de tari din Europa. Concertul din Romania va avea loc pe 1 Decembrie, la Cluj Napoca, in clubul Euphoria Music Hall din strada Ploiesti 51 (colt cu strada Paris).

Biletele au pretul de 55 RON (in presale) si se afla in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, librariile Humanitas, dar si online pe www.eventim.ro.
In ziua concertului biletele vor costa 65 RON.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: