Gorgoroth sustine un concert in orasul natal

de aaaaa aaaaaa

Gorgoroth sustine un concert in orasul natal


Formatia norvegiana de black metal Gorgoroth va sustine un concert in orasul lor natal - Bergen, pe data de 20 mai la Det Akademiske Kvarter.

Conform un comunicat recent, Gorgoroth a petrecut aproximativ o saptamana in studiourile Tomas Asklund Monolith pentru a face ultimele retusuri la proiectul care a fost tinut secret pana acum: o re-inregistrare a celui de al 3-lea album al trupei, Under The Sign O Hell. "De foarte mult timp Infernus isi doreste sa faca o astfel de re-inregistrare iar acum munca noastra este aproape gata". Nu s-a stabilit inca nici o data de lansare a noului material, dar cel mai probabil acesta va apare pe piata la mijlocul lui 2011.

In plus, in timpul petrecut in studio s-au facut inregistrari si la viitorul album Gorgoroth, care va fi lansat spre sfarsitul acestui an. Ambele materiale vor fi lansate sub egida Regain Records.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: