Castigatorii semifinalelor WOA Metal Battle la Cluj si Timisoara

de Chaos Lore

Castigatorii semifinalelor WOA Metal Battle la Cluj si Timisoara


Pe 4 si 5 mai au avut loc la Cluj si respectiv Timisoara semifinalele W:O:A Metal Battle. Mai urmeaza pe 12 mai la Bucuresti si pe 13 mai la Iasi.

Asadar, la semifinala Cluj, concurentii au fost Guerillas, Indian Fall, Voices of silence, Unknown Scar. Castigatori : Guerillas

La semifinala Timisoara, concurentii au fost Grimegod, Gothic, In Defiance. Castigator : Gothic


Semifinalele vor avea loc:

Bucuresti - 12 mai 2012 in Grill Pub & Rocks Pub
Iasi - 13 mai 2012 in Underground Club


Semifinala Bucuresti:
Bolthard
Cap de Craniu
L.O.S.T
Monarchy

Semifinala Iasi:
Almost In Range
EyeLead
God
Masked Toys

Finala nationala – joi 17 mai 2012, club Oldies Sibiu

Finala internationala va avea loc in perioada 02 - 04 august 2012, in cadrul festivalului Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage.

Atat la semifinale cat si la finala de la Sibiu, publicul va putea vota formatia preferata, votul publicului fiind considerat echivalentul unui vot al unui membru al juriului.

In urma finalei nationale o formatie din Romania va avea sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume! Trupa castigatoare in finala din Germania va obtine ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: