Gothic lanseaza al doilea video teaser pentru albumul 'Demons'

de Andreea Gherfi

Gothic lanseaza al doilea video teaser pentru albumul 'Demons'


Dupa un prim video extrem de bine primit de catre fanii si sustinatorii grupului, Gothic au facut publica si partea a doua a acestui proiect care puncteaza perfect etapele unei munci de peste 2 ani pentru productia noului album, Demons, si la fel ca primul, noul video nu duce lipsa de momente amuzante, ba din contra.

Demons urmeaza a fi lansat pe data de 14 Ianuarie 2017 via Loud Rage Music, iar artwork-ul copertii este semnat de basistul trupei, Talpai "Taly" Csaba.

Poze Poze pentru articole - demons

Fondata in anul 1992 de catre Alin Petrut, GOTHIC devine in scurt timp una dintre cele mai apreciate trupe Metal din Romania, statut pe care si-l mentine pana astazi printr-o asidua activitate concertistica, avand la activ peste 500 de concerte atat in tara cat si peste hotare in: Germania, Franta, Belgia, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Slovacia, Polonia, Italia, Rep.Moldova.

Anticipand lansarea noii productii, GOTHIC ofera fanilor noul videoclip, Demons, care poate fi urmarit mai jos, urmand ca in viitorul foarte apropiat sa revina si cu alte noutati si surprize!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook