Cronica Grave - As Rapture Comes

de Morrison

Cronica Grave - As Rapture Comes
Iata inca o surpriza pentru deja incarcatul an 2006, albumul cu numarul 8 semnat Cronica Grave - As Rapture Comes. As Rapture Comes este numele asteptatului material in spatele pupitrului final avandu-l pe Peter Tagtgren. Atmosfera este intunecata subliniata de sunetul greu al chitarelor si vocea specifica genului. Cele 10 piese sunt destul de variate, structuri simple pe care se tot adauga diverse elemente.

Cronica Grave - As Rapture Comes
Cronica Grave - As Rapture Comes

Fata de Fiendish Regresion" albumul castiga putin teren la capitolul solo-uri care au un numar mai mare si o calitate tehnica ceva mai buna. Piesa de rezistenta in mecanismul Cronica Grave - As Rapture Comes 2006 este omul din spatele setului de tobe Pelle Ekegren, ce face o reprezentatie foarte buna combinand elemente care mai de care mai complicate, treceri bruste de la un tempo la altul si mai ales alegand niste break-uri foarte interesante.

Vocea se incadreaza bine albumului dar nu aduce nimic nou fiind ca si in trecut.

Un nou album adaugat in C.V.-ul suedezilor ce-i aduce din nou in atentia noastra.

GRAVE
www.grave.se

Noctis
Nota: 8.5/10


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook