Grave la Caos Emergente Fest

de Morrison

Grave la Caos Emergente Fest
Formatiile Grave, Horna si Blood Red Throne au confirmat participarea la Caos Emergente Fest - Open Air, care va avea loc in Portugalia, intre 12 si 14 septembrie 2008.

Formatia suedeza de death metal Grave a dezvaluit titlul viitorului album. Acesta se va intitula Dominion VIII si va fi lansat in luna aprilie sau mai 2008 la Regain Records.

Membrii trupei au spus ca albumul va contine noua piese care vor fi "o demonstratie de brutalitate". Inregistrarile au ajuns in faza finala, vocea fiind in prezent inregistrata, dupa care va urma faza de mixaj si masterizare.

Ultimul disc semnat Grave, intitulat As Rapture Comes, a fost lansat in iulie 2006 la Century Media. Coperta a fost realizata de Jacek Wisnieswki, un bun prieten al suedezilor. De asemenea, tot in 2006 a aparut si DVD-ul trupei, intitulat Enraptured, lansat de catre Metal Mind Productions.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook