Gray Matters si-a lansat primul videoclip oficial: See the Sun

de Cristi Nedelcu

Gray Matters si-a lansat primul videoclip oficial: See the Sun


"Acolo unde domneste intunericul,

incolteste pacatul.

Vinovatul nu e cel ce pacatuieste, ci acela care-l tine in intuneric", Victor Hugo, "Mizerabilii"

Nu lasa teama sau societatea sa-ti intunece perspectivele.

Bucuresti, 5 iulie 2017 - Gray Matters a lansat primul videoclip oficial al trupei, intitulat "See the Sun".

Piesa si videoclipul "See the Sun" vorbesc la nivel simbolic despre lupta fiecaruia dintre noi de a depasi limitele pe care societatea si mediul in care traim tind sa ni le traseze pentru a ne tine in intuneric.

Este despre "that extra mile". Despre frica de a pasi mai incolo si de a evolua dincolo de zona de confort. Este despre dorinta de autodepasire si despre lupta pentru a realiza ceva, ilustrate metaforic prin interpretarea actorului Paul Cimpoieru si a membrilor trupei.

Filmarile au fost realizate la inceputul acestui an, in perioada ianuarie-februarie, iar melodia a fost mixata de Adrian Despot si masterizata in Statele Unite ale Americii, la Mastervargas – Professional Audio Mastering.

Videoclipul oficial poate fi urmarit aici:


Materialul video a fost lansat in cadrul emisiunii "Alternative Hour" cu Hefe, de pe canalul Music Channel.

Credite:

Regie: Gray Matters | Andrei Lupu | Alexandra Popescu

Editare video: Sabina Aur

Filmare: Andrei Lupu

First assistant: Catalin Cazacu

Interpretare: Paul Cimpoieru

Lights & Grip: Adrian Maranca

Styling: Mihai Bancila

Make-up: Andreea Hondru

Fotografie de platou: Bogdan Catargiu | Gicu Boboc

Mix: Adrian Despot

Master: Mastervargas - Professional Audio Mastering

Despre Gray Matters:

Gray Matters este trupa care a reprezentat Romania anul trecut la Sziget Festival, unul dintre cele mai longevive si cunoscute evenimente internationale de muzica, in urma castigarii finalei pe Romania a competitiei Sziget Talent (YOUROPEN Talent Contest - eveniment cu traditie derulat in 16 tari din Europa).

Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapataneaza sa aduca mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio.

Muzica lor poate fi definita ca o cautare permanenta de modalitati de expresie a starilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu in schimbare, mereu definit printr-o alta imbinare a dozajelor fine de sunete, ca pe o paleta cromatica muzicala care acopera un spectru larg de elemente sonore si de emotii. Altfel spus, Gray Matters reuneste pe aceeasi panza 4 "materii" care isi aduc impreuna influentele si personalitatile pentru a demonstra ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care fac puntea intre doua extreme: muzica electronica si cea rock.

Trupa, care pregateste in prezent primul EP, a luat nastere la inceputul anului 2014, cand toti cei 4 membrii, Laura (voce), Cata (tobe), Mihai (bass) si Babu (chitara, synth/ sample) au inceput sa lucreze impreuna la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, o imbinare inedita de electronic rock cu impletituri de alternative si metale.

Pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/graymattersband/

Pagina oficiala Bandcamp: https://graymatters.bandcamp.com/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook