BBC Radio 1: Muzica celor de la Green Day si Muse insuficient de buna pentru a fi difuzata

de Ana-Maria Gavrila

BBC Radio 1: Muzica celor de la Green Day si Muse insuficient de buna pentru a fi difuzata


Directorul BBC Radio 1, George Ergatoudis, a decis ca muzica celor de la Muse si Green Day nu va mai fi difuzata pe postul lor. Potrivit ConsequenceOfSound.net, Ergatoudis e de parere ca trupele pur si simplu nu au mai scos piese demne de luat in considerare de grila Radioului britanic.

Despre Green Day declara intr-un interviu acordat Alternative Nation: „Ultimul proiect Green Day pur si simplu nu a fost suficient de bun.”, iar in ceea ce ii priveste pe cei de la Muse considera ca: „Muse se afla la o raspantie de drumuri – ultimul lor single a fost primul neinclus in playlist-ul Radio 1 din ultimul deceniu. Usa le ramane deschisa, dar va trebui sa ne gandim foarte atent la urmatorul lor album.”

Cat timp aceste declaraii erau facute publice, pe postul Radio 1 au fost difuzate - conform ConsequenceOfSound.net - urmatoarele piese: Arctic Monkeys - “Do I Wanna Know?”, Daft Punk - “Get Lucky”, Jay Z - “Holy Grail”, London Grammar - “Strong”, si DJ Fresh - “Earthquake”.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook