Biografie Green Day



Green Day

Genuri muzicale:
AlternativePunk

Trupe similare:
Linkin Park  Vita de Vie  Evanescence  Korn  Coma  Paramore  Muse

Green Day este o trupa americana formatia in 1987 de catre Billie Joe Armstrong, Mike Dimt si Tre Cool. Green Day a fost unul din numele importante ale scenei punk rock din California, formand rapid un numar impresionant de fani devotati.
Odata cu lansarea lui Dookie, formatia a reusit sa vand peste 10 milioane de copii in SUA. De-a lungul carierei, formatia a vandut un numar impresionant de 65 de milioane de albume.
Tara: SUA

Stil: punk rock

Discografie:
39/Smooth (1990)
Kerplunk (1992)
Dookie (1994)
Insomniac (1995)
Nimrod (1997)
Warning (2000)
American Idiot (2004)

Componenta:
Billie Joe Armstrong voce/chitara
Mike Dirnt - bass/voce
Tr Cool tobe/voce
GREEN DAY
www.greenday.com


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook