Festivalul Rock Pe Mures editia 2010

de Buvnitz

Festivalul Rock Pe Mures editia 2010

Timp de doua zile, in 28 si 29 mai, iubitorii muzicii rock sunt invitati la Port Arthur pentru a participa la Festivalul Rock la Mures. Distractia va continua si in 30 mai, cand se va organiza un after party in clubul Flex, la care vor participa toate trupele din festival, anunta Aradcity

Editia din acest an a festivalului aduce in fata iubitorilor de rock 17 trupe, dintre care sapte de debutanti. "Acest festival este important pentru trupele tinere, aflate la debut, care vor sa isi lanseze albume. Asa a fost gandit acest eveniment, nu ca un festival care aduce trupe cunoscute sa cante in fata publicului" - explica Ionel Costin, consilier CJA si initiatorul festivalului.

Acesta a tinut sa precizeze si faptul ca acest an a fost unul foarte greu, in ceea ce priveste banii necesari organizarii festivalului, dar atat el, cat si ceilalti organizatori au incercat sa aduca trupe de calitate in fata fanilor. Avem invitate chiar si doua trupe din strainatate – din Ungaria si Bulgaria. Ne-am fi dorit sa aducem si nume mai mari din tara, dar nu s-a putut din cauza banilor. Oricum, ne bucuram ca putem tine si in acest an festivalul” - a spus Ovidiu Balint, directorul Casei de Cultura a Municipiului Arad. Concertele de la Port Arthur vor incepe la ora 18, pentru ca, la fel ca anul trecut, programul trebuie sa se incheie la ora 23.

"Nu avem ce sa facem decat sa respectam acest orar si sa dam stingerea la ora 23. Astea sunt regulile. Si anul trecut am avut probleme din cauza asta" - spune Balint.

In prima zi de festival pe scena vor urca formatiile Superbutt (Ungaria), Dekadens, Spiritual Ravishment, Locatarii, Blood Spirit, The Batteries si Grimegod iar in cea de-a doua zi vor canta God Mode, Manser, Last Hope, Paradigma, Narval, Wings, B-Ton, MS si Superflat. "Cap de afis a Festivalului de Rock din acest an sunt formatiile Narval, Locatarii, Grimegod si B-Ton, care va aniversa cu aceasta ocazie zece ani de la infiintare" - incheie directorul Casei de Cultura a Municipiului Arad.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook