Ce mai face trupa Grimus ?

de Morrison

Ce mai face trupa Grimus ?
Saptamana asta, piesa In A Glimpse, de la Grimus a fost ascuultata prima data de publicul din Anglia, prin intermediul postului Insomnia Radio - www.insomnia.net

Artistii se pregatesc intens pentru inregistrarea albumului de debut care poate fi cumparat din magazinele de specialitate la inceputul anului viitor.

Intre timp, s-au inscris in semi-finala din Cluj a concursului Global Battle of the Bands - www.gbob.com.

Concursul international, organizat pentru promovarea artistilor care nu fac playback, ofera un premiu de 100.000 dolari si un turneu international formatiei castigatoare la finala mondiala din Londra in decembrie.

Cate o formatie din 36 de tari din intreaga lume are sansa sa castige acest premiu. Puteti sprijini GRIMUS venind la concertul nostru din Irish Music Pub, la Cluj, sambata 15 septembrie.

Cand cumparati biletul de 10 ron, veti primi automat un cupon de reducere pentru semi-finala GBOB de la Cluj, organizata peste 2 saptamani in acelasi loc.
Neoficial, GRIMUS DESCHIDE sezonul cantarilor in IRISH MUSIC PUB, club de cantari LIVE care a fost inchis pentru renovare timp de mai bine de un an jumate.

GRIMUS a participat la toate festivalurile autohtone din vara 2007 care promoveaza rockul alternativ - si s-a calificat in semi-finalele concursului formatiilor debutante la B'estival 2007.
Publicul a fost placut surprins de noul sound al trupei dupa schimbarea sectiei ritmice si plecarea claparului, in toiul sezonului estival.

Echipa de Management a formatiei lucreaza la actualizarea websiteului www.underdog.ro si un turneu in cateva tari din Comunitatea Europeana in 2008.

NEXT GIGS

Sambata 15.09 CLUJ-NAPOCA @ Irish Music Pub / In deschidere: MAUSER

Joi 27.10 CLUJ-NAPOCA @ Irish Music Pub / Semi-finala Transilvania si Banat a competitiei internationale GBOB ( www.gbob.com)

Joi 04.10 BUCURESTI @ Club Neconfirmat

Vineri 05.10 CAMPINA @ Club Live

.....
Check out:
www.myspace.com/underdogartists
www.grimus.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook