Grimus premiati la Londra

de Morrison

Grimus premiati la Londra
Am primit din partea managementului trupei Grimus urmatorul comunicat:

Pe data de 8 decembrie, formatia GRIMUS a fost prezenta la Finala Mondiala GBOB 2007 care a avut loc la Londra. Baietii au fost cazati timp de trei zile la Hotelul Royal National, unul din cele mai mari din lume, cu peste 1600 de camere si au vizitat printre altele British Museum prin intermediul programului alcatuit de GBOB International.

Ei au cantat pe data de 5 decembrie la 'Underworld' unde au facut o impresie deosebit de buna.

La Londra le-a fost inmanat oficial trofeul de bronz 'The best new band Romania 2007' si au fost invitati sa cante in diverse tari in 2008.

Directorul National pentru Franta si Romania, Cristin Tomeci, le-a facilitat o intalnire cu
presedintele juriului Glen Matlock (Sex Pistols) care i-a felicitat si a solicitat CD-ul grupului.

Din pacate acest CD nu este inca finalizat, urmand sa-i fie inmanat ulterior legendei vii care
este Glen Matlock.

Din pacate, trupa GRIMUS nu a castigat trofeul si marele premiu de 100.000 de dolari si un turneu mondial pus in joc, acest revenind formatiei BOYS IN A BAND din Insulele Feroe.

Puteti viziona pe site-ul www.myspace.com/gbobromania o filmare a unui fan GRIMUS prezent la Londra. Finala a fost filmata de 5 camere profesionale ale televiziunilor engleze, urmand ca un DVD sa le fie inmanat, si pe care sper sa vi-l putem prezenta in curand.

Astazi cei de la GRIMUS au revenit in tara cu o cursa a aceleiasi companii Wizz Air.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook