Trei trupe romanesti de alternativ ocupa primele pozitii ale Top Show Radio Guerrilla

de Chaos Lore

Trei trupe romanesti de alternativ ocupa primele pozitii ale Top Show Radio Guerrilla


Rockul alternativ romanesc a pus stapanire, in aceasta saptamana, pe primele trei locuri ale Top Show Radio Guerrilla cu Bogdan erban si Mihai Dinu. Prima pozitie este ocupata de clujenii de la Grimus, cu piesa “Nature Falls”, urmata de “Deeper And Deeper” a celor de la Changing Skins (trupa infiintata in 2009), iar pe locul 3 se afla Aeon Blank, cu piesa “Auguries Of Innocence”, trupa care isi va lansa primul album din cariera joi, 26 aprilie, la Wings Club, incepand cu ora 21.00“Piesa 'Nature Falls' nu vorbeste despre copaci ornamentali, polenizari urbane sau ecosisteme pentru picnic, ci despre greseala de a crede ca la asta se rezuma interactiunea noastra cu natura. E despre directia gresita in care ne indreptam ca specie sau despre ce e mai otravitor pe termen lung, un bazin de cianura sau faptul ca ne crestem copiii in mall si cumparam copaci de la hipermarket pe care ii plantam in ghivece pentru a ne oxigena aerul conditionat. E primavara. Va dorim sa va bucurati de ea si nu uitati ca un copac are milioane de ani de evolutie in spate si e mai intelept decat ar crede oricare dintre noi, asa ca ar fi bine sa-i respectam aparenta pasivitate si sa-i fim recunoscatori pentru ca respiram”, spun baietii de la Grimus.


TOP SHOW RADIO GUERRILLA POATE FI VOTAT AICI.

Emisiunea Top Show Radio Guerrilla a ramas unica in Romania prin prisma faptului ca este realizata DOAR pe baza voturilor acordate de ascultatori pe site si nu in urma vreunui partipris cu o casa de muzica sau preferinta personala de director muzical.

Formula de prezentare a Radio Top Show-ului ii contine pe Bogdan Serban & Mihai Dinu.

In rest, ostilitatile raman neschimbate: clasamentul de 40 de pozitii iti este prezentat saptamanal, sambata, de la ora 12 la 13. Fara reluare!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook