Grimus - Priveste-ma videoclip


Grimus au lansat un videoclip nou, cel al piesei in limba romana "Priveste-ma", pe care il puteti urmari mai jos. Nu stim exact daca este un videoclip oficial sau doar un preview pentru noul single, dar arata bine si este placut.

Montajul a fost realizat de catre Andrei Pastuhov.

Grimus au lansat pana acum albumele "Panikon" si "Egretta". Inregistrat in Budapesta si Reading si masterizat la studiourile Sterlingsound din New York, cel mai recent album a fost finalizat la Cluj, avandu-l ca producator pe britanicul Adam Whittaker.

2012 a fost cel mai incarcat an pentru Grimus. Dupa o vara plina de concerte in afara tarii, baietii au fost selectati in topul celor mai bune trupe din Europa Centrala si de Est, fiind invitati, la initiativa The European Talent Exchange Program (ETEP), sa cante la festivalul EUROSONIC, cea mai importanta platforma de muzica live din Europa.

2012 a insemnat o noua etapa in cariera trupei Grimus. Dupa doua albume lansate, Panikon (2008) si Egretta (2011), baietii au devenit un nume important pe scena muzicii alternative din Romania, astfel ca vara aceasta au fost prezenti la B’ESTFEST Summer Camp unde au cantat pe scena principala. Au urmat show-uri in deschiderea concertelor sustinute la noi in tara de trupele Placebo, Roxette si Red Hot Chili Peppers. Pe plan international, Grimus a fost singura trupa locala prezenta la trei festivaluri importante in acest an: Sziget (Ungaria), EXIT (Serbia) si Rock for People (Cehia). Finalul de an le-a adus inca o veste buna, fiind inclusi pe lista trupelor ce vor canta la Festivalul EUROSONIC, in ianuarie 2013.

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/csvp3nytth8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>