Krepuskul si Guerrillas pregatesc un mini-turneu

de Andreea Gherfi

Krepuskul si Guerrillas pregatesc un mini-turneu


Formatiile Krepuskul si Guerillas isi unesc fortele si pleaca intr-un scurt turneu de cinci concerte in tara. Ambele trupele pregatesc un show de exceptie si invita toti iubitorii de muzica live la POGO si la MOSHPIT.

Poze Poze pentru articole - miniturneu

Formatia KREPUSKUL va prezenta cateva piese de pe viitorul album ce va aparea in primavara anului viitor. Cu peste 400 de concerte la activ, avute in toata Europa, din Rusia pana in Anglia KREPUSKUL abordeaza un metal experimental cu influente de metalcore si este una din cele mai active trupe din tara. Anul asta au concertat in Bulgaria, Serbia si Slovenia si la multe festivaluri din tara, printre care si Rock "n Iasi. In data de 06 .12 2016 au intrat in studiou si pregatesc un nou album care va fi mixat si masterizat de A.N.T. Recordings Ltd Studio din LONDRA.

Facebook:

https://www.facebook.com/KrepuskulRomania

Clujenii de la GUERRILLAS sunt in plin turneu de promovare al noului album "The Fire Revolution" lansat pe data de 22 Octombrie la Cluj Napoca. Playlist-ul GUERRILLAS va cuprinde toate piesele de pe acest album, dar si piese de referinta de pe materialele discografice mai vechi. Invitat special la voce este co-autorul textelor de pe The Fire Revolution, Mistah White.

Facebook:

https://www.facebook.com/GuerrillasBand/
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: